body3 Odesláno 28. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2006 Zdravím, v Ruském seriálu Brigáda si zahrály epizodku RADO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2006 .. a Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 28. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2006 líbí se mi ty Panerai z filmu Transporter 2,...jen tak pro informaci na kolik tak vyjdou?? Abych měl na co šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Zdravím, v Ruském seriálu Brigáda si zahrály epizodku RADO. Ony do tý ptákoviny docela zapadají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Tomasek: Neřekl bych, že je to zas až tak špatný seriál. Vystihuje určitou dobu docela slušně. Jiná věc je režie, ta mě nijak zvlášť nenadchla. V Rusku, ve své době, to byl prý velký hit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Tomasek: Neřekl bych, že je to zas až tak špatný seriál. Vystihuje určitou dobu docela slušně. Jiná věc je režie, ta mě nijak zvlášť nenadchla. V Rusku, ve své době, to byl prý velký hit. Je to věc názoru, mně se nelíbí. Rusové však uměj točit "pecky", které taky vystihují určitou dobu, např. Svéráz národního lovu, viděl jsem to Xkrát a vždycky jsem se =D =D =D. Ale to už je do jiné rubriky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 Jj,..po pátým pivu je to ještě vetší =D =D =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2006 A co jste říkali pokračovaní? Svéráz národního rybolovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2006 A co jste říkali pokračovaní? Svéráz národního rybolovu. To byla taky veliká švanda, ale na tu krávu v nadzvukovým bombardéru :lol: z prvního dílu v životě nezapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 30. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2006 líbí se mi ty Panerai z filmu Transporter 2,...jen tak pro informaci na kolik tak vyjdou?? Abych měl na co šetřit cca.200.000,-skk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 30. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2006 Tak IWC si zahraly n novem Miami Vice, ale vystridali jich behem filmu docela dost:) Odkial si stiahol obrazok tej limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2006 Tak IWC si zahraly n novem Miami Vice, ale vystridali jich behem filmu docela dost:) Odkial si stiahol obrazok tej limitky? Myslim, ze z TimeZone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. září 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2006 John Travolta sledoval presny cas vo filme Operacia:Zlomeny Sip na Breitling Aerospace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2006 nejlepší digitálky měl predator, jejich odpočet měl velmi hlasitej signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
body3 Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2006 Hodinky predátora měli dost hlasitý odpočet, jen škoda, že po prvním zazvonění už byly nepoužitelný ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2006 John Travolta sledoval presny cas vo filme Operacia:Zlomeny Sip na Breitling Aerospace. ...coz asi u ambassadora Breitlingu sotvakoho prekvapi :-) Apropo, vcera vecer davali prvni dil serialu "Lost" - dival jste se nekdo? Ten Japonec, co si tam delal na plazi susi, mel docela zajimavy chronograf (trikompax 3-6-9 s bilym cifernikem), akorat jsem nezachytil znacku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2006 ty hodinky tam budou jeste dulezite jinak dabing lostu je skutecne trestuhodny.. kdo zna original asi chape.. alespon z meho pohledu ten serial totalne pohřbili - ale není to poprvé co nova z dobreho filmu dokazala levnym dabingem udelat sragoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 4. září 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2006 [coz asi u ambassadora Breitlingu sotvakoho prekvapi :-)( len pre info-v case natocenia filmu este ambasadorom nebol, ale to nie je asi zase tak dolezita informacia :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2006 [coz asi u ambassadora Breitlingu sotvakoho prekvapi :-)( len pre info-v case natocenia filmu este ambasadorom nebol, ale to nie je asi zase tak dolezita informacia :-) To je vlastne fakt, to mi nedocvaklo... na druhou mluvime o nekom, kdo ma pilotni prukaz od devatenacti, nalitano pres pet tisic letovejch hodin a dostal certifikaci na osm typu letadel a kterej si postavil u baraku ranvej na Boeinga - takovej clovek sotva mohl skoncit jako tvar Tag Heueru :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2006 V sobotu jsem koukal na Obecnou školu a pan učitel měl kromě pistolky taky zajímavé a povědomé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se