Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obrázek nemám, ale v tuzemském zapomenutém filmu Vysoká modrá zeď jsem snad úplně prvně viděl scénu, kdy hrdinové dostali jako odměnu hodinky. Bohužel natočeno nepříliš detailně:( Můžeme spekulovat, zda to byly Primky nebo něco z Ruska neb čerstvě osedlali nové Migy :gunsmilie: Na dýnku pak jistě něco ve smyslu služby vlasti..

Odesláno (upraveno)

V serialu Entourage je k videni plno peknych kousku. Mimo jine PP, AP RO, Rolexy, Breitlingy a dalsi. 

Psal jsem prispevek ve vlaknu VIP, ale pak jsem si uvedomil, ze se to vic hodi sem a hle, nekdo me predbehl :). Stejne to ale vlozim, treba to pobavi nekoho, kdo nevladne anglinou.

V posledni dobe jsem si zamiloval serial Entourage (Vincentuv svet, nevim, jestli to v CR bezi), zejmena postavu Ariho Golda, agenta mnoha filmovych hvezd prvni kategorie (v realu je to Ari Emanuel), ktereho hraje uzasne Jeremy Piven (sice ne zrovna VIP, ale hraje ho vazne skvele).

V jedne epizode dostane od potencialniho zamestnavatele jako lakadlo AP Royal Oak Chronograph ve zlate. V dalsi epizode ma mit schuzku s byvalym kolegou, ale jeho asistent ho upozorni, ze by to mozna chtelo nejake levnejsi hodinky (protoze se tomu kolegovi profesne zrovna nedari, tak aby se necejtil jeste hur). Ari mu poda kartu a s klidem pravi, at mu jde do kramu koupit nejake Rolex v nerezu :D.

Taky bych si docela pral nekdy takhle nakupovat hodinky ;)

post-2600-014456300 1290384588.jpg

post-2600-024440700 1290384665.jpg

Upraveno uživatelem JanBeles
Odesláno

Tak nevím. SportI nebo Orlík? Akce Bororo. Ve filmu dokonce i se štěnicí.

Taky by mě to zajímalo, ani film sám nenapoví - sportovní scéna na mostě se klidně mohla odehrávat na Orlíku :snorkle: Každopádně vydržely, jinak by je v závěru neměl na ruce :whistle:

post-1127-027510600 1291465502.jpg

Odesláno

Tak jsem si dnes večer pustil klasiku 007 a to Goldfingera. Myslím, že to tu ještě není, tak sem hodím pár obrázků:

Tak nejdříve 007

post-6515-002715600 1291497683.jpg post-6515-043145500 1291497688.jpg

Hodinky určitě pěkné, ale ten řemen(nato strap?)...

Pak tu máme M

post-6515-010519400 1291497698.jpg

Něco ve stylu Omega John F. Kennedy??

A poslední je *****, pro mě překvapení, posuďte samy, jestli dámy nosily takové hodinky v 60. letech... Bohužel jsem si nevšiml vhodnějšího okamžiku, takže nic moc kvalita screenu..

post-6515-030930000 1291497693.jpg

Ale určitě ji sluší! To jsou také nějaké rolexy?

Odesláno

Ani další úžasný český film Poločas štěstí nakonec nezklamal, jen pochybuji, že by v Tokiu koupený multifunkční budík ve skutečnosti opravdu hrál Škoda lásky? :sleeping_03anim:

post-1127-038079800 1291546078.jpg

Odesláno

Ani další úžasný český film Poločas štěstí nakonec nezklamal, jen pochybuji, že by v Tokiu koupený multifunkční budík ve skutečnosti opravdu hrál Škoda lásky? :sleeping_03anim:

Je to celosvetovo obľúbená polka, na ktorú tancujú v Nemecku i v južnej Amerike. Prečo by nemali aj v Tokiu. :rolleyes:
Odesláno

Aky je ten film prosim ta?

No na CSFD to docela haněj, ale mě se to líbilo, chvilkama je celkem brutální, tak doporučuju shlédnout bez přítelkyně :) Člověk k tomu musí přistupovat už od začátku tak, že Reno na začátku přežije 22 výstřelů a postupně jako vendetu vystřílí bandu konkurenčního mafiána ktrého excelentně zahrál Merad. Poslední film s Renem, co jsem viděl byla Krev mojí krve a to mi přišlo teda fakt slabota, na srágory, co Reno poslední dobou točí je 22 výstřelů dobrej film. http://www.csfd.cz/film/269222-22-vystrelu/

Odesláno

No na CSFD to docela haněj, ale mě se to líbilo, chvilkama je celkem brutální, tak doporučuju shlédnout bez přítelkyně :) Člověk k tomu musí přistupovat už od začátku tak, že Reno na začátku přežije 22 výstřelů a postupně jako vendetu vystřílí bandu konkurenčního mafiána ktrého excelentně zahrál Merad. Poslední film s Renem, co jsem viděl byla Krev mojí krve a to mi přišlo teda fakt slabota, na srágory, co Reno poslední dobou točí je 22 výstřelů dobrej film. http://www.csfd.cz/film/269222-22-vystrelu/

Tie recenzie ma dost odradzali, ale uvidime. Diky za info.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...