Joe Lemonade Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Bruce Willis - Smrtonosná past 3 - Breitling Chronomat
quequeek Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 2012 - opět IWC Mark XVI ve vedlejší roli Predators - chlapík z Yakuzy a Hamilton Ventura
rentier Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Obrázek nemám, ale v tuzemském zapomenutém filmu Vysoká modrá zeď jsem snad úplně prvně viděl scénu, kdy hrdinové dostali jako odměnu hodinky. Bohužel natočeno nepříliš detailně Můžeme spekulovat, zda to byly Primky nebo něco z Ruska neb čerstvě osedlali nové Migy Na dýnku pak jistě něco ve smyslu služby vlasti..
Stephan Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 V serialu Entourage je k videni plno peknych kousku. Mimo jine PP, AP RO, Rolexy, Breitlingy a dalsi. (nosi AP RO chrono)
H-B Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 (upraveno) V serialu Entourage je k videni plno peknych kousku. Mimo jine PP, AP RO, Rolexy, Breitlingy a dalsi. Psal jsem prispevek ve vlaknu VIP, ale pak jsem si uvedomil, ze se to vic hodi sem a hle, nekdo me predbehl . Stejne to ale vlozim, treba to pobavi nekoho, kdo nevladne anglinou. V posledni dobe jsem si zamiloval serial Entourage (Vincentuv svet, nevim, jestli to v CR bezi), zejmena postavu Ariho Golda, agenta mnoha filmovych hvezd prvni kategorie (v realu je to Ari Emanuel), ktereho hraje uzasne Jeremy Piven (sice ne zrovna VIP, ale hraje ho vazne skvele). V jedne epizode dostane od potencialniho zamestnavatele jako lakadlo AP Royal Oak Chronograph ve zlate. V dalsi epizode ma mit schuzku s byvalym kolegou, ale jeho asistent ho upozorni, ze by to mozna chtelo nejake levnejsi hodinky (protoze se tomu kolegovi profesne zrovna nedari, tak aby se necejtil jeste hur). Ari mu poda kartu a s klidem pravi, at mu jde do kramu koupit nejake Rolex v nerezu . Taky bych si docela pral nekdy takhle nakupovat hodinky Upraveno 22. listopadu 2010 uživatelem JanBeles
quequeek Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Ronin (1998)- R. DeNiro a Omega
rentier Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Tak nevím. SportI nebo Orlík? Akce Bororo. Ve filmu dokonce i se štěnicí. Taky by mě to zajímalo, ani film sám nenapoví - sportovní scéna na mostě se klidně mohla odehrávat na Orlíku Každopádně vydržely, jinak by je v závěru neměl na ruce
JiříR Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Tak jsem si dnes večer pustil klasiku 007 a to Goldfingera. Myslím, že to tu ještě není, tak sem hodím pár obrázků: Tak nejdříve 007 Hodinky určitě pěkné, ale ten řemen(nato strap?)... Pak tu máme M Něco ve stylu Omega John F. Kennedy?? A poslední je *****, pro mě překvapení, posuďte samy, jestli dámy nosily takové hodinky v 60. letech... Bohužel jsem si nevšiml vhodnějšího okamžiku, takže nic moc kvalita screenu.. Ale určitě ji sluší! To jsou také nějaké rolexy?
rentier Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Ani další úžasný český film Poločas štěstí nakonec nezklamal, jen pochybuji, že by v Tokiu koupený multifunkční budík ve skutečnosti opravdu hrál Škoda lásky?
railmaster Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Ani další úžasný český film Poločas štěstí nakonec nezklamal, jen pochybuji, že by v Tokiu koupený multifunkční budík ve skutečnosti opravdu hrál Škoda lásky? Je to celosvetovo obľúbená polka, na ktorú tancujú v Nemecku i v južnej Amerike. Prečo by nemali aj v Tokiu.
Hasňa Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 (upraveno) Navic polovina tech narodu, a ze jich je, ji povazuji za svou narodni pisen a o Jaromiru Vejvodovi nemaji Ahnung. Upraveno 5. prosince 2010 uživatelem Hasňa
organic Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Nicolas Cage v Leavin Las Vegas prochlastává Rolex Daytona za 500 dolarů ve frcu... Bych mu dal víc.
Frantik Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Nicolas Cage v Leavin Las Vegas prochlastává Rolex Daytona za 500 dolarů ve frcu... Bych mu dal víc. Třeba 10krát víc
Karlos Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Miloslav Šimek ve filmu Jen ho nechte ať se bojí - Prim Sport 1
Trňák Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Záměna, Jason Bateman Rolex GMT...
shag Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Včera jsem shlédl: 22 výstřelů Aky je ten film prosim ta?
Radius Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Aky je ten film prosim ta? No na CSFD to docela haněj, ale mě se to líbilo, chvilkama je celkem brutální, tak doporučuju shlédnout bez přítelkyně Člověk k tomu musí přistupovat už od začátku tak, že Reno na začátku přežije 22 výstřelů a postupně jako vendetu vystřílí bandu konkurenčního mafiána ktrého excelentně zahrál Merad. Poslední film s Renem, co jsem viděl byla Krev mojí krve a to mi přišlo teda fakt slabota, na srágory, co Reno poslední dobou točí je 22 výstřelů dobrej film. http://www.csfd.cz/film/269222-22-vystrelu/
shag Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 No na CSFD to docela haněj, ale mě se to líbilo, chvilkama je celkem brutální, tak doporučuju shlédnout bez přítelkyně Člověk k tomu musí přistupovat už od začátku tak, že Reno na začátku přežije 22 výstřelů a postupně jako vendetu vystřílí bandu konkurenčního mafiána ktrého excelentně zahrál Merad. Poslední film s Renem, co jsem viděl byla Krev mojí krve a to mi přišlo teda fakt slabota, na srágory, co Reno poslední dobou točí je 22 výstřelů dobrej film. http://www.csfd.cz/film/269222-22-vystrelu/ Tie recenzie ma dost odradzali, ale uvidime. Diky za info.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se