Rimsy Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 Podezrely z vrazdy ve filmu Zodiac ma ... Zodiac:). Natoceno podle skutecne udalosti, doporucuju, pekny film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 že by Breitling . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 To bude Zounar :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Ja som minulke pozeral LOST (prvú sériu) a a jeden z hlavných hrdinov mal Rolex. Myslím, že to bola Daytona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Ja som minulke pozeral LOST (prvú sériu) a a jeden z hlavných hrdinov mal Rolex. Myslím, že to bola Daytona. Lost teda od ctvrteho dilu nesleduju, ale co to bylo nakonec za hodinky, o ktery se tam popral ten japonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 (upraveno) Breitle nosi i tatka Horak v serialu Horakovi, co ted bezi na CT1 ... zeby product placement po cesku? Upraveno 10. srpna 2007 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 Breitle nosi i tatka Horak v serialu Horakovi, co ted bezi na CT1 ... zeby product placement po cesku? Jojo, taky jsem si všimnul. Dokonce i ten jeho mladý syn, co miluje svou nevlastní sestru (už si nepamatuji jméno), nosí nějaké podezřelé hodinky, taky tak nějak vypadají jako Breitling. Anebo jsou jim alespoň podobné. Jinak jsem si všimnul, že Krampol v Malém pitavalu nosí Omegy. Ve čtvrtečním díle na ně byl záběr (tedy jen na sponu na tahu, kde bylo vidět logo Omega). Co to ti veřejnobezpečáčtí chlapci za komančů nosili? Že by zabavené zboží z hraničních přechodů? Jsem lehce mladší ročník, tak nevím, jak se tehdy daly u nás takové hodinky koupit. Pochlubí se někdo z Rady starších? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.F. Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 Za komoušů se daly koupit v Tuzexu, pokud si vzpomínám hodinkovej byl v Rytířský, nebo v prodejně Safír v podchodu metra na Můstku. Sám jsem tam v 88.roce kupoval kvarcový De Villy za 10500 Kčs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 (upraveno) Stopky Upraveno 11. srpna 2007 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 že by Breitling . . . . To je Kukla!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 Před chvílí jsem přetrpěl Armagedon. Nestihl jste někdo zaregistrovat, co měl ten chudák Harry (Willis ) na ruce? Objevilo se to tuším i v upoutávce na film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Před chvílí jsem přetrpěl Armagedon. Nestihl jste někdo zaregistrovat, co měl ten chudák Harry (Willis ) na ruce? Objevilo se to tuším i v upoutávce na film. Koukni se o neco vys na ruku Zounarovi ( proc Kukla ? ), nejsou to ony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Koukni se o neco vys na ruku Zounarovi ( proc Kukla ? ), nejsou to ony? Víš, že to jo docela možný? To jsem ale lama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 Koukni se o neco vys na ruku Zounarovi ( proc Kukla ? ), nejsou to ony? No, to toho zase vime... :-) Mne z ukazek zase prislo, ze jsou to podobny Tagy, jaky mel na ruce Jason Bourne alias Matt Damon v prvnim dile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 v starsich americ. detektivkach davali pod kolesa parkujucich aut hodinky aby zistil ze kedy to auto odislo .... co to mohli byt za nizke ceny v 50. rokoch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 Pro příznivce seriálu Dexter (mimochodem skvělý, i když poněkud morbidní seriál), detektiv Angelo nosí relativně neobvyklé HAMILTON VENTURA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 v starsich americ. detektivkach davali pod kolesa parkujucich aut hodinky aby zistil ze kedy to auto odislo .... co to mohli byt za nizke ceny v 50. rokoch? Někde jsem viděl pojem jednodolarové hodinky, ale tehdejší dolar měl asi jinou hodnotu, než dnes. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 (upraveno) Někde jsem viděl pojem jednodolarové hodinky, ale tehdejší dolar měl asi jinou hodnotu, než dnes. Tzv. dolarové hodinky se vyráběly na konci 19.století. Měly zpravidla duplexní krok, kvůli nízké ceně pak papírový ciferník a celuloidové "sklíčko". Výrobci byli např. Elgin, Hamilton, Ingersoll. http://pocketwatcher.zoovy.com/category/wa...anies.ingersoll http://www.time.com/time/magazine/article/...08051-1,00.html http://www.antique-pocket-watch.com/ingersoll-watch.html Samozřejmě že tenkrát ještě dolar byl něco jiného než dnes. Upraveno 13. srpna 2007 uživatelem Olda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 (upraveno) Bear Grylls v pořadu Nutné k přežití na Discovery Channel nosí Breitling Emergency. Lepší fotky jsem nenašel, ale přímo v tom pořadu to jde poznat. Upraveno 13. srpna 2007 uživatelem Mike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 Bear Grylls v pořadu Nutné k přežití na Discovery Channel nosí Breitling Emergency. Lepší fotky jsem nenašel, ale přímo v tom pořadu to jde poznat. Tohle jsou ty nejlepší hodinky jaký si mohl vzít, je to opravdový nástroj na přežití, pořádný ,,raky,, do akce!!! A jediný kwarcky co bych snesl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se