martar Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak to už není náhoda! Možná má Statham ve smlouvě, že mu všechny hodinky musej pípat schválně to sledujte i v jeho dalších fimech, jo? Včera jsem koukal na "Marečku, podejte mi pero", přehlídka malých Primek, skoro jsem si začal říkat, že je to vlastně hezčí a elegantnější (o pohodlí ani nemluvím), ale zřejmě to líp šlo k tehdejšímu formálnějšímu stylu oblékání napříč všemi sociálními vrstvami. Schmitzer blýskal ve filmu černýma Igenama na něčem lesklém s otvory, buď tropic strapu, nebo kovovém náramku s dírama (sám jsem na něm kdysi Igeny koupil a někde ho ještě mám...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 U Schmitzera si Igenama moc jistý nejsem. Hodinky se mi o proti PS1 zdají být celkově masivnější a leskleší. Jakoby ocel s minerálním sklem. Lunetu hodinky mají, ale fakt nevím. https://www.youtube.com/watch?v=ayi3PfjX-X0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Možná jsem netrefil vlákno, ale snad neurazim, copak jeto za seriál? Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Haley Joel Osment a jeho hodinky po otci ve filmu Šestý smysl (USA, 1999): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Jaeger-LeCoultre Master Hometime, které nosil George Clooney ve filmu Michael Clayton (USA, 2007): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Jaeger-LeCoultre Master Hometime, které nosil George Clooney ve filmu Michael Clayton (USA, 2007): Michael_Clayton_00_06_14_Jaeger-LeCoultre_Master_Hometime.jpg skvelej film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Koukám na sedmej díl Punishera a už několik epizod si říkám, jestli Billy Russo nemá na ruce Suby. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) skvelej film Zajímavý děj... Koukám na sedmej díl Punishera a už několik epizod si říkám, jestli Billy Russo nemá na ruce Suby. Co myslíte? punisher.jpg Všiml jsem si, že nejde o první foto, kde má Billy Russo na hodinkách vyšroubovanou korunku. Třeba na jiné momentce, kde už ty Submarinery lze rozpoznat celkem jasně, je patrné totéž (přímý odkaz na fotografii většího formátu). Zdroj: http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Billy_Russo Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem walter10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Létající Čestmír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Kurnik, uz i ten Cestmir vedel co je dobry:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALmen Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Pěkně skrytá reklama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALmen Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Tak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Will Smith v Podfukárovi nosí čosi...mi to pripomína Certinu nejaky Action model ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 To bude Piaget Polo http://www.watch-id.com/sightings/piaget-polo-will-smith-focus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Hej, ono i ch neskor spomenuli cena podla nich 200k $. Aj filmova partnerka na zaver zrejme nenosi Certiny ? Dík za výživný link Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Ty druhy jsou taky Piaget https://amitdevhanda.com/blog/2015/3/8/two-piaget-watches-make-a-guest-appearance-in-the-will-smith-movie-focus/ a dole v komentari nekdo spravne poznamenal, ze je ma nasazeny obracene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Jojo, Piaget je jinci liga nez certina ds:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Film jsem nevidel, ale na vsech fotkach tady i v tom odkazu je ma nasazeny dobre. Ten komentar zminuje nejakou scenu v garazi, ke konci filmu... tak je mozny, ze tam to ma nasazeny naopak, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Jean Paul v Samotárovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Tak jsem si chvilku myslel, že vás ohromím dalšími oversized hodinkami na dámské ručce ve starém českém filmu, tentokrát Vavrově "Velbloud uchem jehly" z r.1936. Růžena Šlemrová má na zápěstí cosi opravdu velkého a nezvyklého, se zdobeným krycím víčkem. Nedočkavě jsem čekal, až se bude chtít podívat, kolik je hodin... ... a když madam víčko konečně odklopila, ukázalo se, že je to elegantní pudřenka Škoda, že v ní nebyly integrované i hodinky, pudřenka by byla nečekaná hodinářská komplikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se