Přejít na obsah

V hlavnej ulohe: hodinky

Kasper

Doporučené příspěvky

Tak to už není náhoda! Možná má Statham ve smlouvě, že mu všechny hodinky musej pípat :D schválně to sledujte i v jeho dalších fimech, jo?

Včera jsem koukal na "Marečku, podejte mi pero", přehlídka malých Primek, skoro jsem si začal říkat, že je to vlastně hezčí a elegantnější (o pohodlí ani nemluvím), ale zřejmě to líp šlo k tehdejšímu formálnějšímu stylu oblékání napříč všemi sociálními vrstvami. Schmitzer blýskal ve filmu černýma Igenama na něčem lesklém s otvory, buď tropic strapu, nebo kovovém náramku s dírama (sám jsem na něm kdysi Igeny koupil a někde ho ještě mám...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skvelej film

Zajímavý děj...

Koukám na sedmej díl Punishera a už několik epizod si říkám, jestli Billy Russo nemá na ruce Suby. Co myslíte? 

attachicon.gifpunisher.jpg

Všiml jsem si, že nejde o první foto, kde má Billy Russo na hodinkách vyšroubovanou korunku. Třeba na jiné momentce, kde už ty Submarinery lze rozpoznat celkem jasně, je patrné totéž (přímý odkaz na fotografii většího formátu).

Zdroj: http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Billy_Russo

Upraveno uživatelem walter10
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem si chvilku myslel, že vás ohromím dalšími oversized hodinkami na dámské ručce ve starém českém filmu, tentokrát Vavrově "Velbloud uchem jehly" z r.1936. Růžena Šlemrová má na zápěstí cosi opravdu velkého a nezvyklého, se zdobeným krycím víčkem. Nedočkavě jsem čekal, až se bude chtít podívat, kolik je hodin...

post-30813-0-44083100-1515921442.jpg

... a když madam víčko konečně odklopila, ukázalo se, že je to elegantní pudřenka :D

post-30813-0-91264300-1515921463.jpg

Škoda, že v ní nebyly integrované i hodinky, pudřenka by byla nečekaná hodinářská komplikace.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...