kacer001 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 z mé zkušenosti je kvalita Taliánů značně rozdílná, to je stejné jako s tou kvalitou masa, nejni kráva jako kráva. Nejni Talián jako Talián Jsem taky staromilec, který si sem tam nějaký ten párek, vuřt nebo Gothaj dá, bohužel si musím dost hlídat váhu, takže poslední dobou opravdu jen někdy. Ale že se nad tím tak zhádáte... Dnes je hezky, tak se večer pokusím na grilu nějaký ten burger vyrobit. Když se nepovede, tak tam mám v záloze ještě naloženou flákotu, ta se povede určitě P.S Plzeň už se chladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Včera jsme zašli na véču do kubánské restaurace BuenaVista v Jihlavě....kluk nechtěl nic jiného,než burger.Tož ho dostal......neměl nárok to sníst. A byl dobrej.....!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarda Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Včera jsme zašli na véču do kubánské restaurace BuenaVista v Jihlavě....kluk nechtěl nic jiného,než burger.Tož ho dostal......neměl nárok to sníst. A byl dobrej.....!!!! Trošku se stydím, ale prosím, mohl by mi někdo říci, jak se takovéhle nadělení má správně jíst podle etikety? Rozebrat, nebo nějak splácnout na výšku zdvihu čelisti? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 (upraveno) Včera jsme zašli na véču do kubánské restaurace BuenaVista v Jihlavě....kluk nechtěl nic jiného,než burger.Tož ho dostal......neměl nárok to sníst. A byl dobrej.....!!!! Ježš Maria Giliusi co to dítě učíš vždyť typické kubánské jídlo je Congrí (rýže s barevnými fazolemi), Moros y Cristianos (rýže s černými fazolemi), na hambáče ho ber k tomu pitomýmu kačerovi Upraveno 17. srpna 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Ježš Maria Giliusi co to dítě učíš vždyť typické kubánské jídlo je Congrí (rýže s barevnými fazolemi), Moros y Cristianos (rýže s černými fazolemi), na hambáče ho ber k tomu pitomýmu kačerovi nemít chlapec Mojito, ani neví jak chutná Kuba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Ježš Maria Giliusi co to dítě učíš vždyť typické kubánské jídlo je Congrí (rýže s barevnými fazolemi), Moros y Cristianos (rýže s černými fazolemi), na hambáče ho ber k tomu pitomýmu kačerovi No jo dítěti neporučíš, nezná ještě ty jemné niance národních kuchyní. Třeba v ruský restauraci by možná slyšeli na "chamburger", ale lepčí by bylo si vobjednad "rubljenyj katljet a žárjenoju kartóšku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Já mu to nabízel....jenže kluka nám hoďku předtím vrátil děda po týdnu,byl přetaženej....moc toho nenaspal.....a chtěl todle. Tak to dostal...... Já si tu rejži s fazolema dal......(a předtím jako předkrm Carpaccio(bo jak se to píše?)). nemít chlapec Mojito, ani neví jak chutná Kuba! Virgin Mojito...bez alkoholu Trošku se stydím, ale prosím, mohl by mi někdo říci, jak se takovéhle nadělení má správně jíst podle etikety? Rozebrat, nebo nějak splácnout na výšku zdvihu čelisti? Díky. to se snad podle etikety jíst nedá....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Koukam Gile, ze kluk si pochutnava a zena dostala suchou housticku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2009 Koukam Gile, ze kluk si pochutnava a zena dostala suchou housticku to ani ne....to jsou česnekové bagetky,které měla jako přílohu k žebírkám naloženém v medu a černém pivu. Byla to opulentní večeře....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2010 jsem si teprvá teď všiml,že jsem nepodložil fotkou - tož abyste viděli,že jsem nekecal (manželku fakt netrápím-všimněte si výrazu těsně před zahryznutím se ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Tož to trošku oživíme - protože je to u nás doma, co se týká stravování, dost nalevačku (alergie atd.) a přesto tahle pochutina z mletého masíka nesmí chybět, tož jsem experimentoval ( Babica hadr ). Vezmu jakékoliv mleté masíko (nejraději samozřejmě hovězí - a na mase fakt nešetřím - někdy krůtí, mix vepře s hovězím, nebo jen vepř není tak dobrej). Maso jen mírně osolím a přidám nastrouhanou bramboru(je to pak šťavnatější a takový....lepší). Promícháme a uděláme placičky ( fígl asi znáte, ale pro jistotu - namočit ruce, užmoulat kuličku a rozplacatit. Nebojte, díky tomu, že to navlhčíte, to drží i bez vajíčka ). Potom už jen rozpálit gril (nebo teflonovou pánev) a nechat udělat. Asi (asi určitě) to není úplná klasika, ale hodně vynikne chuť masa a je to varianta pro lidi, kteří jsou ve stravování nějakým způsobem omezeni.Neudělá to nic ani mně a to musím držet slinivkovou dietu, která patří mezi ty nejtvrdší(ne-li vůbec) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 podle mých známých a rodiny dělám nejlepší hambáče na světě,hovězí nebo míchané mleté,špetka soli,pepř,nastrouhat cibuli,hodně česneku,né sušený nebo granulovaný,poctivě namačkaný,vajíčko a pořádně promíchat,hosky celozrné,většinou jsou k dostání v intersparu,čím křupavější tím lepší,z vnitřní strany jemně opéct na té samé pánvi společně s masem poberou tu šťávu z masa,pak potřít hořčicí hodit mezi ně maso a na kolečka cibuli a dle libosti ještě nějakou zeleninu a pak si už jen nechat chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Neudělá to nic ani mně a to musím držet slinivkovou dietu, která patří mezi ty nejtvrdší(ne-li vůbec) Tvrdší mám já, žlučníkovou. 4 rohlíky a 2 jogurty denně. A tady si slintám chutěma do klávesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Pouzivam stejny postup jako pri vyrobe tataraku, placicky svickove udelam na grilu, housku kupuji hamburgerovou ve Sparu, pulky nahreju na grilu, listek rimskeho salatu, trochu dijonske horcice, maso, kolecko cibule, rajcete, kapnout dresing.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Tvrdší mám já, žlučníkovou. 4 rohlíky a 2 jogurty denně. A tady si slintám chutěma do klávesnice nemáš...při slinivkové dietě se po čase(až se to usadí) může najet na žlučníkovou Ale slintám stejně. Nech si tu svini vyndat a budeš mít pokoj. Páč jestli už to máš až takhle, tak máš krůček k tomu, aby Tě chytla slinivka a to Ti fakt nepřeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) nemáš...při slinivkové dietě se po čase(až se to usadí) může najet na žlučníkovou Ale slintám stejně. Nech si tu svini vyndat a budeš mít pokoj. Páč jestli už to máš až takhle, tak máš krůček k tomu, aby Tě chytla slinivka a to Ti fakt nepřeju. Gille díky, příští týden jdu pod kudlu a pak se snad najím Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem Jaryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 To rád čtu...myslím to vážně....vím, jak ten hajzl umí potrápit. Mně nějakej šutřík ucpal žlučovou cestu a co následovalo potom, to ani nechtěj vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 To rád čtu...myslím to vážně....vím, jak ten hajzl umí potrápit. Mně nějakej šutřík ucpal žlučovou cestu a co následovalo potom, to ani nechtěj vědět Radši to nechci vědět. Žlučovody mi čistili před 2 měsícema a žlučník mám prej na prasknutí.Předevčírem bylo na novinky.cz, že v Motole se čeká na operaci žlučníku 2 max. 3 měsíce. Já čekám od května a termín jsem dostal na vánoce. Ještěže jsou i jiné špitály. Máš pravdu, že slinivková dieta je horší, měl ji táta, ale už takhle jsem shodil 27 kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Vod Robertsona ? V zelený misce ? Takze odzkouseno zde doporucene maso od Robertsona (mlete zadni za 199/kg) a vysledek naprosto perfektni . V Bille se koupily burger bulky (nejsou nalsadly, prijemna velikost, zkratka ok), rajcatko, cibule, trochu salatu, kecup.. Byla to dobrota, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Panove toto tema me tak navnadilo, ze jsem zrovna domlel hovezi, dal jsem do toho osmahlou cibulku a cesnek, citronovej pepr, mletou sul, vejce, oregano a strouhanku. Za chvili pujdu rozpect pecivo, dodelat to a pak postnu fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se