safi Odesláno 14. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Takže výsledek je na první pokus téměř perfektní. Není to zase až taková věda - mleté hovězí maso. osolit, opepřit trošku W. omáčky a vajíčko pro lepší konzistenci hmoty. Další ingredience do masa nedávat.
Filipes Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 tak já to včera jenom pepřil a solil, jinak nic - drželo to pohromadě a chuťově to bylo dobrý ... ale náhodou jsem zrovna zahlíd tip v časopise - doprostřed masa vložej hrudku bylinkovýho másla
hciq Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 tak jste mě s tím ifarkťáckým burgrem dostali. Z domácích prostředků jsem se rozhodl vytvořit něco, co by vzdáleně mohlo připomínat Triple bypass burger, bohužel jsem měl jen 300g hověziny ...posuďte sami. Sežrat se to ale nedalo.....teda bez pauzy. Teď čekám, až mě převezou na jipku.
911 Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 slusne vas zadam bezte do prdele ja mam na to velkou chut a musim ted jit nekam neco koupit.
Gilius Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Já včera nakoupil grilovací tyčinky(mleté maso na špejli),polil svou speciální grilovací omáčkou,hodil na gril a na závěr omotal rozmotaným uzlíčkem sejra parenica. Podával jsem to nahřátém rohlíku.....hehe.....málem mi všeci sežrali i ty špejle !!!!
Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 spiderer napsal: Promazana potentne impotentni cast debaty Tada vs Snow Díky. Nechal jsem se blbě strhnout, omlouvám se za své hloupé kecy.
H-B Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Trosku to tu oprasim. Vlakno jsem procetl, ale opravdu tu neni moc doporuceni na housky. Kde a co koupit? Pekne vypada ta, co pouzil Kalifx, ale to je nejspis ta nasladla varianta z Tesca, ne? Kaiserka se mi nezda, ale nezkusil jsem to, tak treba.. No zkratka prosim o houskovou radu, o vikendu me cekaji grilovaci a pivni zne a chceme si urcite udelat i burgr . Diky
Gilius Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 obejdi si domácí(či soukromé) pekárny v místě bydliště........určitě narazíš na nějaké výborné housky
PepaSFI Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 to k nám do práce jednou přišla z Japonska bedna s materiálem a v ní ty krámy byly obložené japonskýma novinama a reklamníma letákama. Kromě reklam na impozantní náhrobky a neuvěřitelně škaredý auta tam byly i letáky z nějakých bufetů a rychložrádelen. Oni ti potrhlí ***áci přišli na zajímavou variantu hamburgerů a hotdogů. Zjistili že ta houska tam je vlastně zbytečná, prostě v takový papírový obálce založený to stlačený maso, salátek a nějaký ten blemtolín na vylepšení chuti. Hotdog byl prostě páras na dřívku jako nanuk a navrch počmáraný kečupem a hořčicí jako když to pastelkou pomaluje.
Conrad Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 (upraveno) Je zde někdo,kdo by mi byl schopen vysvětlit rozdíl mezi hamburgrem a karbanátkem? /Kromě toho že se hamburger dává do odporné žemle a pokecá kečupem ?/ Pravda karbanátek nevzbuzuje tak tristní asociace-zdroj wikipedia.cz Americké jednotky na kopec vychrlily 450 tun bomb a 68 tun napalmu, ke konci boje již byl celý vrchol kompletně odlesněn. Většina vojáků VLA se poslední noc bojů stáhla. Temeno kopce bylo dobyto 20. května, američtí vojáci ho pojmenovali ?Hamburger Hill? (podle toho, že boje na něm dělaly z vojáků hamburgery). Upraveno 22. července 2009 uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 (upraveno) PepaSFI napsal: to k nám do práce jednou přišla z Japonska bedna s materiálem a v ní ty krámy byly obložené japonskýma novinama a reklamníma letákama. Kromě reklam na impozantní náhrobky a neuvěřitelně škaredý auta tam byly i letáky z nějakých bufetů a rychložrádelen. Oni ti potrhlí ***áci přišli na zajímavou variantu hamburgerů a hotdogů. Zjistili že ta houska tam je vlastně zbytečná, prostě v takový papírový obálce založený to stlačený maso, salátek a nějaký ten blemtolín na vylepšení chuti. Hotdog byl prostě páras na dřívku jako nanuk a navrch počmáraný kečupem a hořčicí jako když to pastelkou pomaluje. K TĚM HOTDOGŮM-TEDY PÁRKU VYMÁČENÉM VE VODĚ OPLÁCANÉM HOŘČICÍ A STRČENÉHO DO POTOTUHÉHO ROHLÍKU,MĚL JSEM ZDE NA NÁVŠTĚVĚ KOLEGU Z USA , PĚKNĚ 30 MINUT JSEM MU V PÁŘE OHŘÁL DAVELSKÉ TALIÁNY NASTROUHAL KŘEN,PŘIDAL MĚKKOU ŠUMAVU Z ŘÍČAN OD FRIDRICHA A PAK JSEM SE HO ZEPTAL CO ON NA TO VE SROVNÁNÍ S HOT DOG.MĚL NA TO KOUZELNOU ODPOVĚĎ ROZDÍL BYL PRÝ TAKOVÝ JAKO SEX DOMA NEBO S JENIFER LOPEZ omlouvám se za caps log ale nechce se mi to přepisovat Upraveno 22. července 2009 uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Pro ty,kterým karbanátky nejsou dost nobl. http://www.novinky.cz/cestovani/170854-nej...ra-i-zlato.html
bandicoot Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Conrad napsal: ...DAVELSKÉ TALIÁNY, KŘEN, MĚKKOU ŠUMAVU tos mi teda udělal chutě, líbí se mi i ten lokální původ surovin
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Sorry hoši nejsem gurmán: Co jsou to Davelské taliány? Nějaký druh pečiva?
bandicoot Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 taliány jsou to specifický (řekl bych asi i místně, nejen chuťově) klobásky (vuřty)
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 (upraveno) bandicoot napsal: taliány jsou to specifický (řekl bych asi i místně, nejen chuťově) klobásky (vuřty) Aha , tak jestli to někde uvidim , tak je zkusim. Diky EDIT: Musim doma rict ze uz nechci nic jinyho ... Upraveno 24. července 2009 uživatelem Dantechno
marosh Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Dantechno napsal: Sorry hoši nejsem gurmán: Co jsou to Davelské taliány? Nějaký druh pečiva? Ty budeš asi nějaký mládežník, když nevíš, co to je talián... Stačí kouknout na boží film Adéla ještě nevečeřela a tam mistr Hrušínský pro ně chodí k řezníkovi naproti.
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 marosh napsal: Ty budeš asi nějaký mládežník, když nevíš, co to je talián... Stačí kouknout na boží film Adéla ještě nevečeřela a tam mistr Hrušínský pro ně chodí k řezníkovi naproti. Jako mladej jsem což vo to - čekaj mě třicátiny. A ten film jsem viděl a jak jsi mi to teď připoměl .... máš pravdu. Ale nejsem si vědom že bych je někdy měl.
Tara Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 (upraveno) Dantechno napsal: Jako mladej jsem což vo to - čekaj mě třicátiny. A ten film jsem viděl a jak jsi mi to teď připoměl .... máš pravdu. Ale nejsem si vědom že bych je někdy měl. Nevíš o co přicházíš kvalitní talián je Breguet mezi ostatním uzeninami a v Davli je dělají dobré ,stejně jako u Moravce Na Tylově náměstí v v Praze jestli je chceš v hospodě pak vyhlášená pivnice U Jelínků je má pravidelně,ale dostat tam flek je stejně těžké jako dostat místo v první řadě při návštěvě papeže nebo u Tygra Upraveno 24. července 2009 uživatelem Tara
Tara Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Tara napsal: Nevíš o co přicházíš kvalitní talián je Breguet mezi ostatním uzeninami a v Davli je dělají dobré ,stejně jako u Moravce Na Tylově náměstí v v Praze jestli je chceš v hospodě pak vyhlášená pivnice U Jelínků je má pravidelně,ale dostat tam flek je stejně těžké jako dostat místo v první řadě při návštěvě papeže nebo u Tygra Sorry píši z PC Tary Conrad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se