Návštěvník YPO Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Sice nevim, co to ma byt, ale je to nove, tak pokud to nekdo prehledl: http://www.prim.cz/novinky/inspirovano-casem četl to PDF vůbec někdo ??? "Dnes je ELTON hodinářská, a. s. jednou z nejmodernějších hodinářských továren na světě, které je zcela unikátní svojí schopností vyrobit kompletně vlastní mechanické hodinky." když si vzpomenu na nedávné fotky "nejmodernější továrny" kdesi na webu k propagaci "nových" kalibrů tak umírám smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Necetl jsem to, prosel jsem jen obrazky a nezaujaly me ani jedine hodinky, ale pokud tam tahle veta je, tak to uz je proste cista lez. Fakt humus. Tohle Prim dost poskozuje. Aspon teda v mych ocich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 to YPO: Kdo to kdysi řekl, že opakovaná lež se stane pravdou? Tak třeba pan Helikar a pan Prokop touto mantrou/kabalou zkoušejí překroutit časoprostor ve kterém žijeme tak, aby to opravdu byla pravda To je fakt hustý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 (upraveno) to YPO: Kdo to kdysi řekl, že opakovaná lež se stane pravdou? Tak třeba pan Helikar a pan Prokop touto mantrou/kabalou zkoušejí překroutit časoprostor ve kterém žijeme tak, aby to opravdu byla pravda To je fakt hustý!!! Treba tomu ti dva samy uz uverili Na me to bude chtit jeste parsetkrat zopakovat ... ale casu maji dost, nez nadelam milion na hodinky ... Upraveno 15. června 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Přiznám se, že tahle velkohubost mně pěkně n...la Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 (upraveno) Pokud vím, tak stroje koupili loni a mám za to, že nové. Proč by tedy neměli být jednou z nejmodernějších továren světa, to přeci vyplývá tak nějak z logiky věci. Kde je velkohubost ? Jaká lež co stane pravdou? Nebo máte YPO, utrejch, Hasňo a Onion nějaké informace, že koupili bazarovky ? Sem s nimi ! hciq - vidíš a tvůj názor by mě kurňa zrovinky zajímal úplně nejvíc, jsi prostě nejpovolanější čeče, co je to za falešnou solidaritu? Obuj se do nich, kdo, když ne ty? Právě na tebe uctivě čekám, než spustim. To neznamená, že mě názory laiků na ten design nezajímaj, vůbec né, jen prosím trochu šířeji, než pan socka, že byl nejvyšší čas, je jaksi na snadě Upraveno 15. června 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 (upraveno) Pokud vím, tak stroje koupili loni a mám za to, že nové. Proč by tedy neměli být jednou z nejmodernějších továren světa, to přeci vyplývá tak nějak z logiky věci. Kde je velkohubost ? Jaká lež co stane pravdou? Nebo máte YPO, utrejch, Hasňo a Onion nějaké informace, že koupili bazarovky ? Sem s nimi ! Nebo se fakt omluvte, je to na vás, chlapi. Neni duvod se omlouvat. Zatim z jejich nejmodernejsi tovarny na svete lezou pouze PR clanky, ze si jejich skvosty za miliony (hezka vlasnost hodinek) koupili Bakala, Roman a Klaus. A to nemluvim o tom, ze jim zrejme nezbylo na fotak, protoze uz tri cvrte roku nejsou schopni udelat fotky "novych modelu". Anebo, a to je pravdepodobnejsi, se jeste na ty hodinky nenasel kupec, tudiz nebylo co fotit ... Upraveno 15. června 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 .............. Anebo, a to je pravdepodobnejsi, se jeste na ty hodinky nenasel kupec, tudiz nebylo co fotit ... No, to bude asi trefa. A že by jednu z nejmodernějších továren na světě dělaly dva nový stroje? A jak to teda je s těma jejich ciferníkama - nechávaj si je dělat, nebo je mastěj na těch krásnejch novejch strojích? Celej Elton je hochštaplerskej podnik a za pár let po něm pes neštěkne. Řekněme za pět let - to bychom tady na chronomagu moh ještě někdo vydržet - nevsadíme se? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Celej Elton je hochštaplerskej podnik a za pár let po něm pes neštěkne. Řekněme za pět let - to bychom tady na chronomagu moh ještě někdo vydržet - nevsadíme se? :D O co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Vy si to berete strašně osobně, kucí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Řekněme za pět let - to bychom tady na chronomagu moh ještě někdo vydržet - nevsadíme se? Beru! Výhru navrhuji hodinky dle vlastního výběru v ceně do 300?. Co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Neni duvod se omlouvat. Zatim z jejich nejmodernejsi tovarny na svete lezou pouze PR clanky, ze si jejich skvosty za miliony (hezka vlasnost hodinek) koupili Bakala, Roman a Klaus. A to nemluvim o tom, ze jim zrejme nezbylo na fotak, protoze uz tri cvrte roku nejsou schopni udelat fotky "novych modelu". Anebo, a to je pravdepodobnejsi, se jeste na ty hodinky nenasel kupec, tudiz nebylo co fotit ... Koukal jsem na PRIM fórum: http://klub.prim.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=7 , a tam PRIM celou situaci vysvětluje : Fotek je tak málo i proto, že nebylo moc času na profi nafocení hodinek. Krom toho, u hodinek z drahých kovů je velmi riskantní je fotit před tím, než je vezme do ruky poprvé jejich majitel. Ale beru tuto kritiku a pokusím se s tím začít něco dělat. Dnes jsem se kupříkladu snažil sem nahrát fotky hodinek, které jsme vyrobili v originálním designu pro Škoda Auto a také pro ČEZ. Bohužel fórum neumí zpracovat formát png. Zkusím ale hodinky, alespoň amatérsky nafotit znovu a fotky sem dát. Safi, to je fakt nářez http://klub.prim.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=10 Chtělo, by to trochu zlepšit účast na fóru, účast podle počítadla, píšou: Nejvíce zde současně bylo přítomno 8 uživatelů dne pát 09. led 2009 22:01:12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 (upraveno) pánově, realita většinou je taková, že ten kdo nakoupí stroje, ještě nemusí zvládnout výrobu finálního produktu, k němuž ty stroje byly možná určeny. Zcela neotřele zde narážím na to, že nikdy nikdo nic zatím neviděl. nějaký zasraný čárky Upraveno 15. června 2009 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Fotek je tak málo i proto, že nebylo moc času na profi nafocení hodinek. Krom toho, u hodinek z drahých kovů je velmi riskantní je fotit před tím, než je vezme do ruky poprvé jejich majitel. Ale beru tuto kritiku a pokusím se s tím začít něco dělat. Dnes jsem se kupříkladu snažil sem nahrát fotky hodinek, které jsme vyrobili v originálním designu pro Škoda Auto a také pro ČEZ. Bohužel fórum neumí zpracovat formát png. Zkusím ale hodinky, alespoň amatérsky nafotit znovu a fotky sem dát. Tak takový sr*čky už jsem teda hóóódně dlouho neviděl Jestli někdo, kdo se tak nabubřele holedbá "zakázkovou" výrobou v řádech měsíců, není schopen svou práci doložit patřičnou fotodokumentací - pak je to: a.) blb neuvěřitelného formátu b.) naprostý lhář c.) úplný idiot co nedokáže "prodat" svou práci Dělám také kusové a zakázkové věci a nedovedu si představit nemít je zdokumentované - už jen pro svou reklamu. A to nedělám zakázky za milióny, ale za tisíce!!! Vyrábíme náramkové hodinky, ale prodáváme především radost! Radost z jemné mechaniky kusu poctivého řemesla a individuální péče. Ježíšmarjá, ještě nikdy mne tyhle kydy víc neas*aly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Myslím, že i těm co maj totálně jebnuto v palici to po tomto vlákně muselo dojít......zdrávas Maria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Nebo máte YPO, utrejch, Hasňo a Onion nějaké informace, že koupili bazarovky ? Sem s nimi ! cigi ve vší úctě, pokud vidím tuhle fotografii a nad ní nadpis "Chirurgové náramkových hodinek" tak mi to přijde dost vtipné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 (upraveno) Pokud vím, tak stroje koupili loni a mám za to, že nové. Proč by tedy neměli být jednou z nejmodernějších továren světa, to přeci vyplývá tak nějak z logiky věci. Kde je velkohubost ? Jaká lež co stane pravdou? Nebo máte YPO, utrejch, Hasňo a Onion nějaké informace, že koupili bazarovky ? Sem s nimi ! hciq - vidíš a tvůj názor by mě kurňa zrovinky zajímal úplně nejvíc, jsi prostě nejpovolanější čeče, co je to za falešnou solidaritu? Obuj se do nich, kdo, když ne ty? Právě na tebe uctivě čekám, než spustim. To neznamená, že mě názory laiků na ten design nezajímaj, vůbec né, jen prosím trochu šířeji, než pan socka, že byl nejvyšší čas, je jaksi na snadě Hele cigi, byl jsi někdy v pořádné hodinkové továrně typu Nomos nebo GO? Najdi si fotky někde na webu ať vidíš, jak vypadá moderní továrna. BTW - dosud jsem nikde neviděl žádnou pořádnou fotku kalibru v rozlišení alespoň 1024. Upraveno 16. června 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Hele cigi, byl jsi někdy v pořádné hodinkové továrně typu Nomos nebo GO? Najdi si fotky někde na webu ať vidíš, jak vypadá moderní továrna. BTW - dosud jsem nikde neviděl žádnou pořádnou fotku kalibru v rozlišení alespoň 1024. A co když to všechno dělají jenom proto, aby se o nich mluvilo. Vždyť negativní reklama je také reklama:) Třeba se jim někdy ten kalibr i továrnu podaří postavit, stačí "jen" dostat další a další dotace... Peníze (nikoliv z prodeje) mi připadají jako hlavní důvod "PR" v poslední době, asi je třeba ještě "šáhnout do EU"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Fotek je tak málo i proto, že nebylo moc času na profi nafocení hodinek. Krom toho, u hodinek z drahých kovů je velmi riskantní je fotit před tím, než je vezme do ruky poprvé jejich majitel. Ale beru tuto kritiku a pokusím se s tím začít něco dělat. Dnes jsem se kupříkladu snažil sem nahrát fotky hodinek, které jsme vyrobili v originálním designu pro Škoda Auto a také pro ČEZ. Bohužel fórum neumí zpracovat formát png. Zkusím ale hodinky, alespoň amatérsky nafotit znovu a fotky sem dát. Ach jo. Tohle bych necekal. Nechapu problem ve foceni jeste nepredanych hodinek. Rozumim tomu, ze ty fotky pred tim nelze zverejnit, ale tohle... A hlaska o neakceptaci png, ta tomu nasadila korunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Podle mě má prim modernější stroje, než např. nomos, protože je koupil o pár let později, to se mi zdá prostě přirozené, jestli jsi safi na svých návštěvách továren získal jiné informace, tak je napiš. Já nevím, jak někoho může naštvat, že když třebas já potřebuju hodinky, zavolám primovi a individuálně řešíme, jak na to. Jako když potřebuju třeba dveře, nebo kuchyň, zavolám svýmu truhláři, co je na tom k naštvání, když košili, krejčímu ? A tvrdit, že někdo je blb lhář nebo idiot proto, že nezveřejňuje fotky všech svých zakázkových výrobků, může opravdu jen idiot a blb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se