Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Další příklad, kdy tenhle předpoklad neplatí, je značka Budweiser ve Velké Británii. Může ji tam používat jak Budvar, tak AB.

OT

Strangely, the U.K. is now the only country where both brewers currently retain the right to use the ?Budweiser? and ?Bud? marks to market their products.

A myslím, že i tam se to časem změní, protože BB dosáhl zákazu registrace značek BUDWEISER a BUD v EU pro AB, který si o to před deseti lety požádal.

Také to nepovažuji za šťastný příklad, protože jde o dvě firmy ze dvou zemí, které mají různou historii tzn. místo, zemi a datum založení .

Avšak v případě PRIM se jedná o spor o "nástupnictví" po původním nositeli( vlastníkovi) značky/ resp. právu užívat značku po společnosti která zanikla(byla privatizována atd.)

To je něco zcela jiného !!!

Upraveno uživatelem honza71
  • Odpovědi 153
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Moje zkušenost u Omegy: na triviální mailový dotaz jsem po více než měsíci ještě nedostal odpověď. Když už jsem si říkal, že se na mě vysrali, všiml jsem si na příslušné www stránce upozornění, že odpověď lze očekávat "za ne méně než 4 týdny".

Prim a omega jsou přeci stejná liga, jen prim je o něco vpředu.

Odesláno
nevím, zda již není zmíněno - dnes nový článek na webu Prim/Elton:

http://www.prim.cz/novinky/the-world-of-watches

Jestlipak někdo v Eltonu umí anglicky? Pokud ano, je s podivem, že to na ty stránky dali :) Za komunistů kopírování LIPu a Ety, po převratu montáž Miyoty, Ety nebo thajských quartzů. Vlastní pouze číselníky a ručky - dle článku :)

Odesláno

jj, já to sem dal jen jako odkaz a nechtěl jsem to komentovat... Ač se stále trochu cítím příznivcem Primek, trochu se to u mě posunuje od všech Primek pouze k těm "starým" Prim. Trochu mě udivuje současná politika Eltonu a.s... Nevim. Stále jim držím palce, ale když jsem četl články ¨safiho o německých hodinářských firmách, nestačil jsem se divit. Osobně bych nyní - mít rozpočet - dal přednost hodinkám "z DDR", než z Neustadtu. škoda. Nechci se tím však nijak dotknout příznivců a nadšenců pro prim-Elton.

O Elton PR mám také jž ustálené mínění. Možná jim odbyt funguje, možná odbytové kanály, reklama a pod. slaví 100% úspěch. Ale občasná silácká gesta managementu (tedy vyjádření občasná v tisku) ve mě vzbuzují takovéto pozdvižení levého obočí. No, na druhou stranu stejně objektivně nejsem a už asi nebudu cílová skupina, tak je to asi jedno.

Pěkný podvečer všem.

Odesláno
PRIM

Pochybuji, že jsou lidé tak marniví, že by si chtěli připlatit za koncentrovanou reklamní kampaň. Já osobně bych nestál o hodinky, které by na mě zírali z bilboardů okolo dálnice nebo z celostránkových inzerátů. Vždycky si pro sebe říkám, že už musejí mít hodně velké problémy s odbytem, když dlouhodobě budované image degradují tímto způsobem. Na druhou stranu to chápu. Kdybych měl vyrobeno na sklad, asi bych se také snažil zrychlit obrátku zboží, aby mi v tom neviselo tolik pracovního kapitálu. Naštěstí tyto problémy neřešíme a můžeme se soustředit na aktuální přání zákazníků.

To je ale blábol, ten by se měl tesat... Když na mě na náměstí svatýho Marka v Benátkách zíral z billboardu 8x30 m Federer, jaxi jsem neměl pocit, že by se tím Rolex odvařil a nějak se jako značka degradoval. Já myslím, že úspěch Primu by mohl spočívat v tom, že kdyby před majitelem rolexek ležely na zemi primky, tak by na ně nešlápnul, ale překročil by je. Jenže o tom pohybu navíc jsou právě ty billboardy, které v podvědomí vytváří hodnotu značky. Hlavně že je prodávají jak starej Popper vysavače, tp fakt svědčí o vytříbenosti.

Odesláno
Prim a omega jsou přeci stejná liga, jen prim je o něco vpředu.

:gora: Možná...možná jsem nikoho míň objektivního neviděl...a když, byl ten člověk za vysokým plotem a pod dohledem personálu... ;)

Odesláno
Mně ten podomní prodej přijde spíš jako z nouze ctnost než jako nějaký hluboký obchodně-filosofický záměr.

No, akorát, že se tak tvářili a teď je to zase trochu jinak, jak se zdá...

• po měsíci...
Návštěvník tolja
Odesláno

Tož chlopi, bylo to v tej brožuře.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Diky za praci. Zajimalo by me pokud to muzes posoudit zda je certifikat podepsany nebo predtisteny? Ciste ze zvedavosti, zajimalo by me to. Diky.

Odesláno

Jedinej spojovací bod mezi tím starým Eltonem a novým je to, že to celkový grafický vyjádření je furt takový postbolševický (fakt by se za ten katalog trochu styděl i středoškolák) . Asi to tak chtěj. No a ten asi hlavní rozdíl je v tom, že tenkrát se nikdo nevoháněl nějakejma zasranejma certifikátama a normálně vyrobili nějaký hodinky, co byly docela fajn. Sry Prim na mě furt a čím dál tím víc funguje jako červenej hadr na bejka :D :sick01:

Odesláno
Jedinej spojovací bod mezi tím starým Eltonem a novým je to, že to celkový grafický vyjádření je furt takový postbolševický (fakt by se za ten katalog trochu styděl i středoškolák) . Asi to tak chtěj. No a ten asi hlavní rozdíl je v tom, že tenkrát se nikdo nevoháněl nějakejma zasranejma certifikátama a normálně vyrobili nějaký hodinky, co byly docela fajn. Sry Prim na mě furt a čím dál tím víc funguje jako červenej hadr na bejka :D :sick01:

Oběma skupinám (nasranejm i fanouškům) doporučuji navštívit putovní výstavu hodin brněnského Technického muzea, momentálně je v Brandýse nad Labem do asi 13.9. Nechte si pustit doprovodné video a věřím, že i slzičku uroníte :eek:

Odesláno
Oběma skupinám (nasranejm i fanouškům) doporučuji navštívit putovní výstavu hodin brněnského Technického muzea, momentálně je v Brandýse nad Labem do asi 13.9. Nechte si pustit doprovodné video a věřím, že i slzičku uroníte :eek:

Malé OT: můžeš napsat něco o té výstavě více, kde, jak, atd. nebo nějaký odkaz. Hledal jsem na stránkách národního muzea v brně i přes google a nic..

Odesláno
Malé OT: můžeš napsat něco o té výstavě více, kde, jak, atd. nebo nějaký odkaz. Hledal jsem na stránkách národního muzea v brně i přes google a nic..

Samozřejmě, je to (jak už jsem psal) v Brandýse nad Labem, na náměstí, v muzeu. Výstava je to malá, z mého pohledu spíš výstavka, má ale doprovodné video, no a dál už to znáš. :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...