Peta-Biker Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 (upraveno) Fromsport.com livetv.ru Upraveno 6. července 2012 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 A opět usedne na trůn, tam kde je jeho místo!
heboš Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 V 6. 7. 2012 v 14:32, 'Peta-Biker' napsal: A opět usedne na trůn, tam kde je jeho místo! Svatá pravda!Už se těším na finále.
quest987 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 aby to bylo zajimave rad bych videl ve finale Tsongu.Murray jako anglan by tam mel but,ale radsi bych tam videl Tsongu protoze tech zdravotnich problem mel uz hodne
Alina Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Serena je zpátky a láme holkám zápěstí. Vám se takový tenis líbí? Měla hrát baseball s takovou ránou, její hra pro mne není vůbec zábava.
Peta-Biker Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 (upraveno) Líbí, nemůže za to, jakou má stavbu těla.50 kilové uřvané Marušce by urvala ruku :-). Upraveno 7. července 2012 uživatelem Peta-Biker
Frantik Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Proste ji zabrala nova série hormonu, tak je zase při sile :-)
Alina Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Mně se nelíbí její strategie, podání 200 za hodinu, ideálně eso, umlátit sebevědomí soupeřky. No a to, že vypadá jako tatínek s pětkama je to poslední. Těšim se na Rogera, to bude iné kafe.
Peta-Biker Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Nemá strategii, má hrubou sílu, opírá se o své podání a sílu úderů. Zase tak hnusná není, mě se líbí i ta prsa. Aspoň nějaké má. Ale s Rogerem souhlasím, dneska se musí vrátit král na trůn! A troufám si tvrdit, že nebude dlouho trvat a Serenka se taky vrátí na trůn. Upraveno 8. července 2012 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Uaau, teď jsem si cvrkl do spodaru, pojď Rogere! Upraveno 8. července 2012 uživatelem Peta-Biker
quest987 Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Král je mrtvet ať žije Král Fedex. Výborný tenis.Už sem moc něvěřil, že se někdy ještě vrátí tam kam patří
habadej Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Je dobrej, je to král. Dva a půl roku bojoval aby se tam vrátil. Chci vidět třeba Djokoviče jak se po třicítce, dva a půl roku po sesazení z trůnu, zase na něj vrátí. To chce hlavně silnýho ducha. A co se týče Sereny, tak to je její Labutí píseň. Možná dá olympiádu. Pak přijde další zranění nebo jiné zdravotní problémy a šmytec. Vrátit se jde jednou, dvakrát už ne. A jsou tu další čekatelky: Petra, Viktorka, Anežka, ty dvě brutální Němky a hekající Marii (pokud jí to nezatrhnou)bych taky připočítal.
michal_45 Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 ... nemam ho moc rad ... ale klobouk dolu ... fedex je pan tenista ...
gougy Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Krásné finále, kde skoro nikdo nefandil favoritovi a přesto tleskali, opravdový zážitek
Chorche Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Mrzí mě, že jsem to nestihl, ale celkem jsem to Andymu přál, ti Britové se snad nedočkají. Ale Fedexovi všechna čest, je to velký frajer.
redd Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Myslím, že největší roli hrála psychika. Během zápasu bylo krásně vidět, že Roger to má v hlavně hodně srovnané, kdežto Andy je pořád ještě nervák. Ivan s ním bude mít ještě práci. Upraveno 8. července 2012 uživatelem redd
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se