Přejít na obsah

Wimbledon

Doporučené příspěvky

Odesláno

Serena je zpátky a láme holkám zápěstí. Vám se takový tenis líbí? Měla hrát baseball s takovou ránou, její hra pro mne není vůbec zábava.

Odesláno

Mně se nelíbí její strategie, podání 200 za hodinu, ideálně eso, umlátit sebevědomí soupeřky. No a to, že vypadá jako tatínek s pětkama je to poslední. Těšim se na Rogera, to bude iné kafe.

Odesláno (upraveno)

Nemá strategii, má hrubou sílu, opírá se o své podání a sílu úderů. Zase tak hnusná není, mě se líbí i ta prsa. Aspoň nějaké má.

Ale s Rogerem souhlasím, dneska se musí vrátit král na trůn!

A troufám si tvrdit, že nebude dlouho trvat a Serenka se taky vrátí na trůn.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Je dobrej, je to král. Dva a půl roku bojoval aby se tam vrátil. Chci vidět třeba Djokoviče jak se po třicítce, dva a půl roku po sesazení z trůnu, zase na něj vrátí. To chce hlavně silnýho ducha. A co se týče Sereny, tak to je její Labutí píseň. Možná dá olympiádu. Pak přijde další zranění nebo jiné zdravotní problémy a šmytec. Vrátit se jde jednou, dvakrát už ne. A jsou tu další čekatelky: Petra, Viktorka, Anežka, ty dvě brutální Němky a hekající Marii (pokud jí to nezatrhnou)bych taky připočítal.

Odesláno

Mrzí mě, že jsem to nestihl, ale celkem jsem to Andymu přál, ti Britové se snad nedočkají. Ale Fedexovi všechna čest, je to velký frajer.

Odesláno (upraveno)

Myslím, že největší roli hrála psychika. Během zápasu bylo krásně vidět, že Roger to má v hlavně hodně srovnané, kdežto Andy je pořád ještě nervák. Ivan s ním bude mít ještě práci.

Upraveno uživatelem redd

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...