Jeremy Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Tak na zítra, 11,45, mám jednosměrnou letenku do Ruska. Na 3 roky. Držte mi palce, ať tam nezcvoknu a kdyby někdo měl cestu do Moskvy a na ruce hezké hodinky, třeba se tam potkáme.
PhoeniX Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 3 roky v kuse nebo nějaká pauzička s návštěvou domova? To je jedno, GOOD LUCK!!!
gougy Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Jeremy napsal: Tak na zítra, 11,45, mám jednosměrnou letenku do Ruska. Na 3 roky. Držte mi palce, ať tam nezcvoknu a kdyby někdo měl cestu do Moskvy a na ruce hezké hodinky, třeba se tam potkáme. Tak se drž Chlape! (byl jsem 2 a něco..) Rusko je rozhodně zajímavá země a jako bonus spousta hodinek, co se běžně nenosí Navíc, net tam je, takže v dnešní době, jako bys byl v Košicích...
911 Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Jeremy napsal: Tak na zítra, 11,45, mám jednosměrnou letenku do Ruska. Na 3 roky. Držte mi palce, ať tam nezcvoknu a kdyby někdo měl cestu do Moskvy a na ruce hezké hodinky, třeba se tam potkáme. no asi tam nejsi poprve, takze jsi v byznis kruhu uz urcite videl velmi zajimave perly. pobyt v Moskve muze byt uzasny stejne jako strasny. zalezi kde a s kym budes
Jakubisko Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Doufam, ze mas dobrou zivotni pojistku ... ne, vazne. Davej na sebe pozor a at se Ti tam vse dari. Muzu se jen zeptat, v jake sfere pusobis?
Traveller Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 (upraveno) Přeji bezpečný pobyt a hodně zážitků. 3 roky utečou velmi rychle a dnešní svět je výrazně menší, než před pár lety. Upraveno 29. června 2009 uživatelem Traveller
Conrad Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 (upraveno) Voda- vodka ,adinaja bukva kakaja raznica Upraveno 29. června 2009 uživatelem Conrad
KFL Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Kolega se včera vrátil po 2 letech a spousta zážitků. Tak ať ti to klape a zážitky nechť přivezeš pouze pozitivní .
radek_0303 Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 (upraveno) Neboj se, já byl v Rusku 5 let. Neměl jsem sice jednosměrnou letenku, ale lítal jsem na 3 týdny Rusko (Moskva), 1 týden doma. V Moskvě jsem bydlel v bytě v Českém domě - pivo v ČD za 1EUR Plzeň, jídlo za 3-4EUR, zadara. Nakonec se mi nechtělo v Rusku končit, bylo to poučné a fajn. Moskva je fantastické město, Moskvané jsou fajn lidi. Moskva je normální evropské město, tedy trochu větší než je zvykem - cca 11 milionů lidí ofiko, dalších 3-4 mil. neofiko je docela dost. Držím palce. P.S. Teď jezdím vždy na pracovní dny do Varšavy autem, a musím říct, proti Moskvě je to bída a utrpení. Cesty jsou utrpení docela, polští řidiči hovada. Jak město, tak lidi jsou o poznání horší. V Rusku slovo platilo, s Polákama je potíž, asi tak. Docela Ti to závidím. Upraveno 29. června 2009 uživatelem radek_0303
New X-Bob Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Jeremy, mohl bys dělat takového Chronomag dopisovatele z Moskvy! Co tam nosí, fotky, kde co prodávaj a tak.
Návštěvník Tada Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 A kolikery hodinky si na divoký východ bereš?
911 Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 radek_0303 napsal: Teď jezdím vždy na pracovní dny do Varšavy autem, a musím říct, proti Moskvě je to bída a utrpení. Cesty jsou utrpení docela, polští řidiči hovada. Jak město, tak lidi jsou o poznání horší. V Rusku slovo platilo, s Polákama je potíž, asi tak. Docela Ti to závidím. tohle tesat do kamene pro kazdeho kdo chce delat cokoli s polakama
Baker Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 No to je vyborne, je sposta ruskych webu s dobryma cenama, tak se tam zorientuj a pak budes jenom posilat :D Ne, vazne, myslim, ze to bude super zkusenost.
Xampik Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 http://img4.imageshack.us/img4/2436/67758105.png tak Vám kolega odletěl :-) OK894, Airbus A319, S1402
Varadero Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Xampik napsal: http://img4.imageshack.us/img4/2436/67758105.png tak Vám kolega odletěl :-) OK894, Airbus A319, S1402 Pekne. Pracujes v Jenci nebo je to jen nejaky zajimavy program?
Návštěvník Snow Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Pozdě, ale přece. Přeji Ti Jeremy mnoho štěstí, ale přiznám se, vůbec Ti to nezávidím, nechtěl bych tam být ani den .
Xampik Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 (upraveno) Lukas Svoboda napsal: Pekne. Pracujes v Jenci nebo je to jen nejaky zajimavy program? ve svých 17 jsem rád, že mi dají brigádu je to pasivní radar, který bere informace z odpovídačů (transponder) typu "S mode" a konkrétně se to jmenuje ADS-B (podobná hračka stojí asi 15 tisíc korun pro "šílence" co rádi sledují letadla), jinak tohle není moje http://www.kinetic-avionics.co.uk/sbs-1.php Upraveno 30. června 2009 uživatelem Xampik
Gilius Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 tak se drž,Jeremy....a občas nakoukni.....
decebal Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Hodně štěstí a měkká játra . Kamarád tam dělal tři roky a hlavně zpočátku prý to bylo na večírcích s obchodními partnery hodně tvrdé .
Varadero Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Xampik napsal: ve svých 17 jsem rád, že mi dají brigádu je to pasivní radar, který bere informace z odpovídačů (transponder) typu "S mode" a konkrétně se to jmenuje ADS-B (podobná hračka stojí asi 15 tisíc korun pro "šílence" co rádi sledují letadla), jinak tohle není moje http://www.kinetic-avionics.co.uk/sbs-1.php Tak to ti radeji nebudu davat svoji imatrikulaci, aby jsi me nenaprasil manzelce . Ted uz musi mit S mode vsichni. Litam z Kladna a CTR je proklate blizko. Jinak ridici na PRG radaru jsou v pohode kluci a poradi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se