Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak na zítra, 11,45, mám jednosměrnou letenku do Ruska. Na 3 roky.

Držte mi palce, ať tam nezcvoknu a kdyby někdo měl cestu do Moskvy a na ruce hezké hodinky, třeba se tam potkáme.

:bag:

Odesláno
  Jeremy napsal:

Držte mi palce, ať tam nezcvoknu a kdyby někdo měl cestu do Moskvy a na ruce hezké hodinky, třeba se tam potkáme.

Tak se drž Chlape! (byl jsem 2 a něco..)

Rusko je rozhodně zajímavá země a jako bonus spousta hodinek, co se běžně nenosí;)

Navíc, net tam je, takže v dnešní době, jako bys byl v Košicích...

Odesláno
  Jeremy napsal:

no asi tam nejsi poprve, takze jsi v byznis kruhu uz urcite videl velmi zajimave perly. pobyt v Moskve muze byt uzasny stejne jako strasny. zalezi kde a s kym budes ;)

Odesláno (upraveno)

Přeji bezpečný pobyt a hodně zážitků. 3 roky utečou velmi rychle a dnešní svět je výrazně menší, než před pár lety.

Upraveno uživatelem Traveller
Odesláno (upraveno)

Voda- vodka ,adinaja bukva kakaja raznica

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

Neboj se, já byl v Rusku 5 let. Neměl jsem sice jednosměrnou letenku, ale lítal jsem na 3 týdny Rusko (Moskva), 1 týden doma. V Moskvě jsem bydlel v bytě v Českém domě - pivo v ČD za 1EUR Plzeň, jídlo za 3-4EUR, zadara. Nakonec se mi nechtělo v Rusku končit, bylo to poučné a fajn. Moskva je fantastické město, Moskvané jsou fajn lidi. Moskva je normální evropské město, tedy trochu větší než je zvykem - cca 11 milionů lidí ofiko, dalších 3-4 mil. neofiko je docela dost. Držím palce.

P.S. Teď jezdím vždy na pracovní dny do Varšavy autem, a musím říct, proti Moskvě je to bída a utrpení. Cesty jsou utrpení docela, polští řidiči hovada. Jak město, tak lidi jsou o poznání horší. V Rusku slovo platilo, s Polákama je potíž, asi tak. Docela Ti to závidím.

Upraveno uživatelem radek_0303
Odesláno
  radek_0303 napsal:
Teď jezdím vždy na pracovní dny do Varšavy autem, a musím říct, proti Moskvě je to bída a utrpení. Cesty jsou utrpení docela, polští řidiči hovada. Jak město, tak lidi jsou o poznání horší. V Rusku slovo platilo, s Polákama je potíž, asi tak. Docela Ti to závidím.

tohle tesat do kamene pro kazdeho kdo chce delat cokoli s polakama :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Pozdě, ale přece. Přeji Ti Jeremy mnoho štěstí, ale přiznám se, vůbec Ti to nezávidím, nechtěl bych tam být ani den :crying_anim02: :crying_anim02: .

Odesláno (upraveno)
  Lukas Svoboda napsal:
Pekne. Pracujes v Jenci nebo je to jen nejaky zajimavy program?

ve svých 17 jsem rád, že mi dají brigádu :thumbsup_anim:

je to pasivní radar, který bere informace z odpovídačů (transponder) typu "S mode" a konkrétně se to jmenuje ADS-B :gun_bandana: (podobná hračka stojí asi 15 tisíc korun pro "šílence" co rádi sledují letadla), jinak tohle není moje :suicide_anim:

http://www.kinetic-avionics.co.uk/sbs-1.php

Upraveno uživatelem Xampik
Odesláno
  Xampik napsal:
ve svých 17 jsem rád, že mi dají brigádu :thumbsup_anim:

je to pasivní radar, který bere informace z odpovídačů (transponder) typu "S mode" a konkrétně se to jmenuje ADS-B :gun_bandana: (podobná hračka stojí asi 15 tisíc korun pro "šílence" co rádi sledují letadla), jinak tohle není moje :suicide_anim:

http://www.kinetic-avionics.co.uk/sbs-1.php

Tak to ti radeji nebudu davat svoji imatrikulaci, aby jsi me nenaprasil manzelce :suicide_anim: . Ted uz musi mit S mode vsichni. Litam z Kladna a CTR je proklate blizko. Jinak ridici na PRG radaru jsou v pohode kluci a poradi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...