Přejít na obsah

Co mam kazdy den u sebe...

Dantechno

Doporučené příspěvky

911: mým cílem je takový level zručnosti jako předvedl nebohý Sergej Bodrov ml. ve filmu Brat 2 (výroba jednoranného perkusáku na sekané hřebíky). Pro neznalé: http://www.csfd.cz/film/37633-brat-2/ skvělý film.

Vím že je to trošku mimo vlákno, ale Brata jedničku mám, fantastický film, nevíš kde by se dvojka dala sehnat ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja se v tom moc neorientuju , je to nekde jinde ... Jako o platinove jsem slysel a cerna ma byt jeste nad nimy?

Okopčeno z netu:

Visa

1. Visa Electron

2. Visa Classic

3. Visa Silver

4. Visa Gold

5. Visa Platinum

6. Visa Infinite*

* Karta Visa Infinite není v České republice vydávána

A kterou kartou zaplatíte i za dopravní letadlo? Traduje se, že černou kartou Visa Infinite. Můžete to ostatně vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

ja mam na mysli konkretne VISA Inifite. proti ni stoji AmEx Centurion, ale tu neznam.

A já bych chtěl Visa Oz :) Ta je úplně nejvýš :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Okopčeno z netu:

Visa

1. Visa Electron

2. Visa Classic

3. Visa Silver

4. Visa Gold

5. Visa Platinum

6. Visa Infinite*

A kterou kartou zaplatíte i za dopravní letadlo? Traduje se, že černou kartou Visa Infinite. Můžete to ostatně vyzkoušet.

myslim ze v HSBC ti ji vystavi ted i tady. ale ruku do ohne za to nedam

Dantechno:

o tuto kartu muzes pozadat, ale primarne ti jsou podobne karty nabizeny. jde o to kolik mas na uctu a taky jak casto a kolik utracis. navic ty karty samy o sobenejsou uplne gratis ;)

a hlavne, pokud nejak necestujes a nevyuzivas sluzeb co ta karta nabizi, tak to nema cenu. vyhoda je, ze muzes delat veeelke nakupy a porad ti nekdo nevola s autorizaci. ale i tohle se da dnes uz resit. nekdo by rad cernou kartu jen pro ten pocit, ze ji muze vytahnout z penezenky. je to jako kdyz vidim radoby podnikatele co plati 3 rohliky a jogurt zlatou kartou a davaji to na jevo, jako ze oni maji zlatou kartu. musim se pak vzdy smat

Upraveno uživatelem 911
Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Taky jsem v tomhle trochu minimalista, tahám jenom hodinky, klíče od auta/motorky, mobil, peněženku, a propisku.

Kdysi jsem s sebou tahal i blok, abych si mohl psát a kreslit nápady, jenomže mi to přidělávalo moc práce :D :D :D Takže teď už jenom to nejdůležitější na ruku :D

O'p'B

Odkaz ke komentáři

<!--quoteo(post=294218:date=10.7.2009 - 13:44:name=NIGHTinGALE)-->

QUOTE(NIGHTinGALE @ 10.7.2009 - 13:44) 294218[/snapback]
<!--quotec-->Okopčeno z netu:

Visa

1. Visa Electron

2. Visa Classic

3. Visa Silver

4. Visa Gold

5. Visa Platinum

6. Visa Infinite*

VISA Infinite mi ted nabizeli. Resp, bo jsem u ceske sporitelny, volali mi, abych se sal clenem jejich premier klubu, s tim, ze budu mit bankere, co bude jezdit za mnou, soukrome pobocky apod, kecy prdy, za mrzky poplatek 1000kace mesicne. V pripade, ze mas nad mega na ucte, tak to mas gratis. Poslou ti letak a pak ti jeste vyvolavaj..

Odkaz ke komentáři

Takový ten standardní bordel, nůž teda jenom jeden, Victorinox mám v batohu (takže skoro pořád u sebe), Acrona za pasem tak na houby, do lesa ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...