flagolo Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 911: mým cílem je takový level zručnosti jako předvedl nebohý Sergej Bodrov ml. ve filmu Brat 2 (výroba jednoranného perkusáku na sekané hřebíky). Pro neznalé: http://www.csfd.cz/film/37633-brat-2/ skvělý film. Vím že je to trošku mimo vlákno, ale Brata jedničku mám, fantastický film, nevíš kde by se dvojka dala sehnat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 flagolo: SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Ja se v tom moc neorientuju , je to nekde jinde ... Jako o platinove jsem slysel a cerna ma byt jeste nad nimy? Okopčeno z netu: Visa 1. Visa Electron 2. Visa Classic 3. Visa Silver 4. Visa Gold 5. Visa Platinum 6. Visa Infinite* * Karta Visa Infinite není v České republice vydávána A kterou kartou zaplatíte i za dopravní letadlo? Traduje se, že černou kartou Visa Infinite. Můžete to ostatně vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 ja mam na mysli konkretne VISA Inifite. proti ni stoji AmEx Centurion, ale tu neznam. A já bych chtěl Visa Oz Ta je úplně nejvýš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Díky za osvětlení , zajímalo by mě podle čeho se určí na jakou máš nárok ... Jen podle výše konta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Okopčeno z netu: Visa 1. Visa Electron 2. Visa Classic 3. Visa Silver 4. Visa Gold 5. Visa Platinum 6. Visa Infinite* * Karta Visa Infinite není v České republice vydávána A kterou kartou zaplatíte i za dopravní letadlo? Traduje se, že černou kartou Visa Infinite. Můžete to ostatně vyzkoušet. myslim ze v HSBC ti ji vystavi ted i tady. ale ruku do ohne za to nedam Dantechno: o tuto kartu muzes pozadat, ale primarne ti jsou podobne karty nabizeny. jde o to kolik mas na uctu a taky jak casto a kolik utracis. navic ty karty samy o sobenejsou uplne gratis a hlavne, pokud nejak necestujes a nevyuzivas sluzeb co ta karta nabizi, tak to nema cenu. vyhoda je, ze muzes delat veeelke nakupy a porad ti nekdo nevola s autorizaci. ale i tohle se da dnes uz resit. nekdo by rad cernou kartu jen pro ten pocit, ze ji muze vytahnout z penezenky. je to jako kdyz vidim radoby podnikatele co plati 3 rohliky a jogurt zlatou kartou a davaji to na jevo, jako ze oni maji zlatou kartu. musim se pak vzdy smat Upraveno 10. července 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Díky za informace. Zůstanu u své běžné karty + drobných bankovek a mincí v peněžence ( na rohlíky a jogurt ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 He he, teda co vy všechno netaháte furt s sebou... Připomněli jste mi tohle: http://www.youtube.com/watch?v=MyzMAKh1Flg od času 1:40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Teda oproti některým sem teda pěkně chudej:D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 4 měsíce starý. Hodinky šmejd, ale už se to lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 ale zato nozik dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Taky jsem v tomhle trochu minimalista, tahám jenom hodinky, klíče od auta/motorky, mobil, peněženku, a propisku. Kdysi jsem s sebou tahal i blok, abych si mohl psát a kreslit nápady, jenomže mi to přidělávalo moc práce :D Takže teď už jenom to nejdůležitější na ruku O'p'B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Deset kilo navíc... Nerad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Taky jsem v tomhle trochu minimalista, tahám jenom hodinky, klíče od auta/motorky, mobil, peněženku, a propisku. ... Jaký vlastně nosíš hodinky? Nějaký svoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Tak já sebou obvykle tahám toho povíce...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Tak já sebou obvykle tahám toho povíce...... RATku nosím většinou taky. Za ty peníze - super. Tu kalkulačku bych nosit nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Jo jo - ratka ve výprodeji za 620,- i s dopravou ze státu.......nebylo co řešit...... Vynikající kudla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 <!--quoteo(post=294218:date=10.7.2009 - 13:44:name=NIGHTinGALE)-->QUOTE(NIGHTinGALE @ 10.7.2009 - 13:44) 294218[/snapback]<!--quotec-->Okopčeno z netu: Visa 1. Visa Electron 2. Visa Classic 3. Visa Silver 4. Visa Gold 5. Visa Platinum 6. Visa Infinite* * Karta Visa Infinite není v České republice vydávána VISA Infinite mi ted nabizeli. Resp, bo jsem u ceske sporitelny, volali mi, abych se sal clenem jejich premier klubu, s tim, ze budu mit bankere, co bude jezdit za mnou, soukrome pobocky apod, kecy prdy, za mrzky poplatek 1000kace mesicne. V pripade, ze mas nad mega na ucte, tak to mas gratis. Poslou ti letak a pak ti jeste vyvolavaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Sibiř: Ovšem kdyby věděli, že máš nad mega v kufříku s Rolexama, možná by ti ten litr měsíčně ještě dopláceli Upraveno 11. května 2011 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Takový ten standardní bordel, nůž teda jenom jeden, Victorinox mám v batohu (takže skoro pořád u sebe), Acrona za pasem tak na houby, do lesa ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se