tommas4 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Já jezdím takhle okolo komína na mezkovi a na projížďku v délce celýho dne (to bylo jednou )jsem měl z půjčovny Kostku. Obojí naprosto super, určitě nový druh pohybu všeobecně. Doplněk ke kolu ideální. A přilbu s sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 no u mě je to na dlouhou dobu , takže letos asi nevyjedu..já vždycky děsně dlouho přebíram.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Odkuď jsi, třeba u Brna je super test centrum koloběžek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 od Mariánských lázní...tady jsem vyjma capartů na parkovišti nikoho na kolobce nikdy nepotkal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paso12 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 hoši neblbněte takový dávky jezdit fakt nechci.. jak říkam kolem komína. i deset bude pro mě dost..prostě místo sedět v neděli pooo doma tak se jít projet do parku nebo vedle do vesnice na pívko To říkaš teď...,ale pozor!!!Jízda na koloběžce je vysoce návyková...... :-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 ok díky hoši necham to trochu poválet v hlavě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Franto všimnul jsem si toho až teď ... takže trocha vody na mlýn ... Jen bych poopravil, že všechny Yedoo jsou vyrobeny v Číně, tedy první i druhý Mezeq - připomínám, že výstupní kontrola je poměrně tvrdá a je to znát, není to žádný klump. Navíc, když je něco špatně, tak to do nového modelu pilují a pilují a nový model již "dětské bolístky" nemá. Já přidám své reálné zkušenosti. Jezím obden, teď od září jsem si stanovil cíl - obden 30-35km, potřebuji nabrat fyzičku do nové práce, takže tvrdě trénuji mj. i na koloběžce ... Kolo je proti tomu "pohodička" ... nikdy jsem se na kole tak nenadřel, jako na kolobce, kde skutečně zapojuješ do pohybu celé tělo a hlavně dech. S tím souvisí - pokud chceš jezdit v sychravém počasí, je třeba mít nějaké funkční prádlo, protože se víceméně docela dost potíš. Ale já jsem trochu extrém . Mezeqa mám od cca února - již druhého - toho prvního mi zčořili cigáni, takže záznam v PC je fuč, už si nepamatuji, kolik tam bylo najeto ... na novém mám najeto od února přes 1.200km ... teď měním za nového Disca, první nový Disc dorazil do ČR minulý týden, takže už se na něm pracuje ... dnes jsem byl projet V-Brake a super , je lehčí, kratší a celkově pevnější ... jsem nadšen. Pokud bys měl zájem, napiš mi do SZ o co konkrétně, mám kontakt přímo na výrobce a umím lepší ceny než na internetu, ale hlavně jsem schopen Ti dohnat 5-ti letou !!! záruku. Standard je 24 měsíců. Co se týče jízdy kolem komína, bohatě postačí, lze s ním sjet ze silnice do terénu/lesa. To se mi Kostky nepovedlo díky nízkému a pružnému rámu. Můj názor je, že je konkurence zbytečně předražená, a to minimálně jednou tolik. Yedoo má super zákaznický servis mj. - máš kolobku v servisu, jedeš na výkon, tak Ti půjčí po dobu servisu jinou. Já jsem tomu podlehnul, perfektní záležitost pro záda, nohy i břicho. Ale já jezdím hodně, kolobka oproti chůzi všechno zrychlí. Výška je celkem limitní, já mám dva metry a je mi to tip-top, výha je do 150kg (já mám aktuálně 118kg), takže úplně v pohodě. Když budeš mít zájem napiš a něco vymyslíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 A jinak z dnešních pojížděk ... už bylo docela hnusně ... chcu zas sluníčko . Jinak tohle je nový Mezeq V-Brake ... čekání na nového Disca . A jedna hodinková . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Jinak s mými téměř 120kg má V-Brake co dělat při brzdění ... Disc absolutně bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 no já ti nevim jestli si mi teď pomohl..možná si mě trochu i odradil..já bral spíš kolobku jako zábavnější variantu chůze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 No vida, info zcela kompletní Na ten nový mezeq s diskovýma brzdama si taky brousím zuby na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Aha, tak to nevím ... samo, že se dá jezdit v klidu a pohodě, ale je to fest chytlavé. Pokud chceš něco na pohodičku, tak si kup tohle: http://www.kolobezky-plzen.cz/canard-zero-cz/eshop/34-1-kolobezky-micro/0/5/323-Kolobezka-MICRO-Flex-Blue Za ty prachy totální nesmysl, protože potřebuješ dobrej povrch ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 no já ti nevim jestli si mi teď pomohl..možná si mě trochu i odradil..já bral spíš kolobku jako zábavnější variantu chůze..To ani náhodou, to je jen zábavnější varianta běhu. Zlatý kolo takhle vzato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Nabídka lepší ceny platí samo pro každého, kdo by měl zájem se tomuto sportu začít věnovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 tak to pro to co jsem chtěl lehce ztrácí smysl.. v tomhle počasí už neudejcham kolo takže tohle taky ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Proto je třeba pro sebe něco udělat, no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Aha, tak to nevím ... samo, že se dá jezdit v klidu a pohodě, ale je to fest chytlavé. Pokud chceš něco na pohodičku, tak si kup tohle: http://www.kolobezky-plzen.cz/canard-zero-cz/eshop/34-1-kolobezky-micro/0/5/323-Kolobezka-MICRO-Flex-Blue Za ty prachy totální nesmysl, protože potřebuješ dobrej povrch ...Tu mam na takove to nouzove dojizdeni, treba auto jsem odvezl do servisu, do prace 4km, pohoda. Nebo na dovolenou, ranni nakup peciva, nebo geocaching, na par kilometru ok. Z domu na nadrazi 1km, do vlaku, a pak z vlaku do kanclu, zase 1km. Na tyhle veci ok, jinak ne. Mam tvrda koecka, to je drncak jak svina, musel jsem sundat blatniky, delaly rachot, ze predemnou uskakovali na chodniku lidi. Mam i nafukovaci kolecka, ta ale nedrzi dobre vzduch a pokud nejsou opravdu nabouchana, tak je to jak jezdit se zadrenou brzdou. Zase je super skladna a slozena/rozlozena behem pul minuty, hodis do kufru auta, nebo v tasce pres rameno a pohoda. Takze na popojizdeni ok, na jezdeni urcite neeeeee! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Proto je třeba pro sebe něco udělat, no ni? jj už jsem si upravil dávky léčiv proti létu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Třebas tady v Praze se na ni jezdit nedá kromě stezek nebo hladkého povrchu, měla ji moje žena je to fakt nekonfortní, navíc třefíš nerovnost a díky tvrdým kolečkům Tě bez milosti "vysadí" ... Ale jak píše Filo, je skladná, což je její jediná výhoda . Upraveno 14. září 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 já sem tudle jezdil na tomdle u nás kolem kostela a vypadla sem jako blbec ...... to teda vypadám i bez koloběšky, ale ta lefty by mňe bavila ... teda líbila by se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se