Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Ty si jako myslíš,že bude sníh???? Možná tak u vás v horách....... Myslel jsem si, že přijedeš. Na tomhle bych snad už jezdit mohl, když spadnu, nic se mi nestane, alespoň bude legrace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Teda pánové....vám řeknu,že jet proti silnému větru je fakt za odměnu. A když do toho v půlce cesty začne slejvák......no,užil jsem si to...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Lonsky jezdeni nepocitam, to jsem si ujasnouval jake gumy pouzivat, jak vysoko davat riditka, jak na tom jezdit... Takze vcerejsek beru jako prvnich 1000 kilaku z ty spousty co hodlam na K6 najezdit http://www.flickr.com/photos/zlababa/3741381667/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 pěkně....já ještě nemám "počítadlo", ale do dneška by voko 80 km. To jde,za tejden a něco,ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 pěkně....já ještě nemám "počítadlo", ale do dneška by voko 80 km. To jde,za tejden a něco,ne??? Slusny, Manas. Kdyz je pekne, tak to jezdi samo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Slusny, Manas. Kdyz je pekne, tak to jezdi samo :-) Včera s Katem odhadem třináct patnáct, kus hroznym terénem, dojel jsem jako prase ale pak to pivo chutná mnohem líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Včera s Katem odhadem třináct patnáct, kus hroznym terénem, dojel jsem jako prase ale pak to pivo chutná mnohem líp. Jsem zvedavej, kudy me protahnete - ja jsem typickej mestskej jezdik a mimo mesto se moc nevydavam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Jsem zvedavej, kudy me protahnete - ja jsem typickej mestskej jezdik a mimo mesto se moc nevydavam :-) No zjistil jsem, že Kat umí najít hnusnou cestu plnou bahna a kaluží i ve městě. Krásně jsme si to užili, málem jsem tam jednou pad celej i s Katem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Až se vrátí ženská z práce,tak jí předám piškoty a půjdu se taky projet...... EDIT - tak jsem si dal jen 6 km,v tomhle vedru se mi již víc nechtělo. Lilo ze mne jako z vola....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 to je sranda na co na chronomagu taky nenarazím. několik let zpátky jsem sám sebe přesvědčoval, že taky nějakou kolobku potřebuju. jestli jí využiju, že už jsem na to starej a tak :-). rozhodoval jsem se v podstatě jen mezi kostkou, k-bike a MIBO. nakonec jsem loni koupil crazynu od miba. byl jsem si ji objednat u pana Michálka osobně v Rožnově, navymýšlel jsem si lepší brzdy, kola atp, přecejenom jsem dost těžkej, tak aby něco vydržela. je fakt, že ji nešetřím. je to super dopravní prostředek, akorát v mém okolí nikdo kolobku nemá, takže jezdím většinou sám. nedávno jsem byl s kámošem na výletě, asi 50km. on jel na starým horákovi na pohodu a já makal jak vůl. ale dá se. docela dlouho jsem se s ní sžíval, v podstatě se učil jezdit :-) -nejdůležitější je asi se naučit přeskakovat nerovnosti (když už se nejde vyhnout), měnit těžiště během jízdy...a hlavně se pořád pevně držet oběma rukama... a taky to chce dobrý podrážky, kvůli odrazu třeba na šotolině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Tak pade bych teda zatím nedal,to bych zdechnul........ EDIT - Chlapi,jaký používáte boty???? Zatím koloběhám ve starých Reeboocích,ale když tomu dám trochu céres,tak začínám cítit nohy-vzhledem ke svému omezení si myslím,že bych měl pořídit nějaké "bačkůrky"..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Ja dostal od manzelky skejtacky kecky, ze kdyz jsou dobry na skejt, budou dobry i na kolobrndu. Stalo to asi 800. V rijnu jsem je nazul a v prosinci praskla prava. Ted uz jsou na vrsku spicky praskle obe a na prave je proslapana podrazka avsude povolily nite ... je pravda, ze je nesetrim a nejakych 700km jsem s nima nabehal, ale cekal jsem ze to vydrzi vic. Ted jezdim v klasickejch kotnickovejch cinach za 300 a jezdi to dobre. Maji mekkou smes na podrazce, takze to pri odrazu pekne lepi. Jen se docela rychle oslapavaji, tak jsem zvedavej jak dlouho vydrzi. Kdyz koukam na fotky, tak to vypada, ze se jezdi v jakychkoliv sportovnich botach :-) http://vresta.rajce.idnes.cz/EC_kolobehu_2009/ http://picasaweb.google.com/packy.gis/MEPlzenLouny2009# http://ultimaleadr.rajce.idnes.cz/EC_2009,_ULTIMA/# Tak pade bych teda zatím nedal,to bych zdechnul........ EDIT - Chlapi,jaký používáte boty???? Zatím koloběhám ve starých Reeboocích,ale když tomu dám trochu céres,tak začínám cí*** nohy-vzhledem ke svému omezení si myslím,že bych měl pořídit nějaké "bačkůrky"..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Já právě dumám,jestli mám koupit nějaký odpružený,běžecký(krosový).....nebo něco jako Nike Air.....třeba.....moje klouby jsou vážně špatné,nerad bych se odvařil kvůli nekvalitnímu obutí......když mne to jinak neničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Odpruzeni ale byva na pate a na tu pri odrazech na kolobezce neslapes. V nejakym starym clanku o kb jsem cetl, ze netreri zavodnici jezdi v lezeckejch botach be paty - tu nepotrebujou :-) Já právě dumám,jestli mám koupit nějaký odpružený,běžecký(krosový).....nebo něco jako Nike Air.....třeba.....moje klouby jsou vážně špatné,nerad bych se odvařil kvůli nekvalitnímu obutí......když mne to jinak neničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Došlapuju celou nohou....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 To si nedovedu predstavit :-) Došlapuju celou nohou....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Ak chceš používať bežecké topánky, čo by bolo aj IMO vhodné, skús si vybrať topánky podľa tohto: http://www.behej.com/shoeselector.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 To si nedovedu predstavit :-) ne??? Třeba někdy předvedu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 ne??? Třeba někdy předvedu...... také bych to rád viděl :-) jinak 50km není tak hrozný, při průměru kolem 14-15km/h, když na to máš s přestávkama skoro celý den. škoda, že se na kolobku nedá dát nějaká bagáž, takže všechno (spacák, karimámu, pokud se jede na víc dní) tahat v batohu na zádech, to se pak pronese.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Ale da, jen to neni tak jednoduchy jako na kole pepee.webnode.cz/fotky-nalozenych-kolobek/ škoda, že se na kolobku nedá dát nějaká bagáž, takže všechno (spacák, karimámu, pokud se jede na víc dní) tahat v batohu na zádech, to se pak pronese.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se