cody Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 S vejskou jsme na tom taky podobne. Ja asi zustanu u brusli biku a turistiky. Jo a plavani ve vane, to ted asi trenuju nejvic. Herdek z toho sportu mam ted strasnej hlad... jdu se najist:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 pánové, jak se mám na koloběžce cejtit já? v Kristových letech a ještě o pár kilo víc než má Gilius... no, zatím jsem docent . teďka jedu na hory, tak doufám, že se aspoň trochu dostanu do formy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Jak se cejtit??? No přece v pohodě,ne???? Vážím si každého,kdo pro sebe něco dělá.....jakkoliv. Nikdy jsem si z nikoho nedělal srandu......děláme to přece pro sebe a nejdůležitější je,aby nás to,co děláme,bavilo!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Jak se cejtit??? No přece v pohodě,ne???? Vážím si každého,kdo pro sebe něco dělá.....jakkoliv. Nikdy jsem si z nikoho nedělal srandu......děláme to přece pro sebe a nejdůležitější je,aby nás to,co děláme,bavilo!!!!! jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 No, zatim necelych 32, ale casem ze me bude rtutovitej kolobehaci dedek s mirama 70/170 :-) Ale Plzen je po Valassku druhou kolobehaci Mekkou (kolobezka neni na ulici nic extra neobvykleho), takze alespon nejsem na exota. A navic tu mame Miru Kasika http://www.kkplzen.cz/v-duchodu-na-kolobezce-mira-kasik/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 No, je co trenovat... http://mibo.cz/fotogalerie.php?img=images/...pg&dalsi=45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 ty jo......za chvilku jdu,i s dětma......jen tak......tohle ale zkoušet nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Hm....tak jsem se před 1/2 hoďkou vrátil z projížďky......10 dní jsem na tom nestál(bolela mne noha)......max.rychlost 27,3 km/h(dal jsem si jen 5 kilásků).......doma jsem potupně vrhnul Kua.....ty začátky jsou těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Hm....tak jsem se před 1/2 hoďkou vrátil z projížďky......10 dní jsem na tom nestál(bolela mne noha)......max.rychlost 27,3 km/h(dal jsem si jen 5 kilásků).......doma jsem potupně vrhnul Kua.....ty začátky jsou těžký. Nic se nemá přehánět Já na tom taky deset dní nestál a včera jsem se byl project zcela normálním tempem a zcela bez následků. 13 kilometrů za hodinu. Ale držim palce, umíš na sobě fakt máknout. Obdivuju, že je někdo ochotnej se takhle dokaličit jenom kvůli sobě z lásky ke sportu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 no jo,jsem těžkej...v půlce jsem zapoměl dejchat.......domů jsem dojel na dluh. Pak jsem se napil a bylo zle...... Jinak se jelo dobře......potřeboval jsem vyzkoušet,jestli to noha snese,když se do toho opřu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 (upraveno) no jo,jsem těžkej...v půlce jsem zapoměl dejchat.......domů jsem dojel na dluh. Pak jsem se napil a bylo zle...... Jinak se jelo dobře......potřeboval jsem vyzkoušet,jestli to noha snese,když se do toho opřu. Ty vole, jak jsme se před půlhodinou bavili, zapomněl jsem Ti, říct, že jsem málem vypadl z křesla, když jsem si představil hroudu masa, jak se žene kolem mě bůhvíjakou rychlostí a baculaté nožky jen kmitají . To musel být pohled . Popros někoho, ať Tvé ďábelské jízdy natočí a šoupne na youtube, pak pošli odkaz, bejku . Upraveno 19. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Blbče.... Zas taková hrouda nejsem....91 kg(malinko jsem už shodil).........ale jo,až zase půjdu,řeknu přítelkyni,ať mne natočí,abys viděl "ďábelskou jízdu"........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Blbče.... Zas taková hrouda nejsem....91 kg(malinko jsem už shodil).........ale jo,až zase půjdu,řeknu přítelkyni,ať mne natočí,abys viděl "ďábelskou jízdu"........ Super, pustím si to přes den a ne večer, abych se nevyděsil, v noci neodkopával a neměl zlé sny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Jen počkej,ty hade........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Tak mám na čas utrum.....čort vie proč,na zadním kole osmička. Protože je stroj v záruce,šel jsem do kšeftu,kde jsem kupoval a očekával,že to daj do kupy na místě. Prd....zabalili a posílaj výrobci(a prej neví,jestli uzná reklamaci-což je mi fuk,já chci jezdit-i když,vezmu-li cesty,kde jsem jezdil,pak nechápu termín "neopatrná jízda"). Maj 30 dní....tož uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernie85 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 To si delate ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 To si delate ... ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Gile nebyla v zarucaku treba nejaka maximalni nosnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Byla...120 kg. To fakt nemám(schválně jsem vybíral i podle nosnosti). Technik v kšeftě byl ochotnej,jenže tam nemá stojan,aby to vycentroval....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Byla...120 kg. To fakt nemám(schválně jsem vybíral i podle nosnosti). Technik v kšeftě byl ochotnej,jenže tam nemá stojan,aby to vycentroval....... ja jen aby te na necem nenachytali..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se