Přejít na obsah

Koloběžky

Gilius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No, zatim necelych 32, ale casem ze me bude rtutovitej kolobehaci dedek s mirama 70/170 :-)

Ale Plzen je po Valassku druhou kolobehaci Mekkou (kolobezka neni na ulici nic extra neobvykleho), takze alespon nejsem na exota.

A navic tu mame Miru Kasika http://www.kkplzen.cz/v-duchodu-na-kolobezce-mira-kasik/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
Hm....tak jsem se před 1/2 hoďkou vrátil z projížďky......10 dní jsem na tom nestál(bolela mne noha)......max.rychlost 27,3 km/h(dal jsem si jen 5 kilásků).......doma jsem potupně vrhnul :( Kua.....ty začátky jsou těžký.

Nic se nemá přehánět :) Já na tom taky deset dní nestál a včera jsem se byl project zcela normálním tempem a zcela bez následků. 13 kilometrů za hodinu.

Ale držim palce, umíš na sobě fakt máknout. Obdivuju, že je někdo ochotnej se takhle dokaličit jenom kvůli sobě z lásky ke sportu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
no jo,jsem těžkej...v půlce jsem zapoměl dejchat.......domů jsem dojel na dluh. Pak jsem se napil a bylo zle......

Jinak se jelo dobře......potřeboval jsem vyzkoušet,jestli to noha snese,když se do toho opřu.

Ty vole, jak jsme se před půlhodinou bavili, zapomněl jsem Ti, říct, že jsem málem vypadl z křesla, když jsem si představil hroudu masa, jak se žene kolem mě bůhvíjakou rychlostí a baculaté nožky jen kmitají :lol2: :lol2: :lol2: . To musel být pohled :lol2: . Popros někoho, ať Tvé ďábelské jízdy natočí a šoupne na youtube, pak pošli odkaz, bejku :gora: .

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Blbče.... :lol2: Zas taková hrouda nejsem....91 kg(malinko jsem už shodil).........ale jo,až zase půjdu,řeknu přítelkyni,ať mne natočí,abys viděl "ďábelskou jízdu"........ :smoke:

Super, pustím si to přes den a ne večer, abych se nevyděsil, v noci neodkopával a neměl zlé sny :lol2: .

Odkaz ke komentáři

Tak mám na čas utrum.....čort vie proč,na zadním kole osmička. Protože je stroj v záruce,šel jsem do kšeftu,kde jsem kupoval a očekával,že to daj do kupy na místě. Prd....zabalili a posílaj výrobci(a prej neví,jestli uzná reklamaci-což je mi fuk,já chci jezdit-i když,vezmu-li cesty,kde jsem jezdil,pak nechápu termín "neopatrná jízda"). Maj 30 dní....tož uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...