Marfael Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Koupil jsem bedny a teď zjistuju, ze vlastně nevím, jak to propojit s TV. Bude to k této TV https://www.philips.cz/c-p/55PUS7304_12/7300-series-televizor-4k-uhd-led-se-systemem-android-tv-a-3strannou-funkci-ambilight Diky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Mohl bys zkusit TV výstup pro sluchátka (zřejmě malý jack 3,5 mm) do vstupu Aux In 2x cinch. Kabel stojí pár kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Třeba tohle https://m.alza.cz/mozos-victor-2-d6812506.htm?gclid=CjwKCAiA6seQBhAfEiwAvPqu19DJRUgjdMHtqttZYGFdyZ9B2yGsbxcZnUKMcB2gF6Mg2Wnvq0pgfRoCQIQQAvD_BwE&kampan=adw3_audio-video_pla_all_audio-video-css_hi-fi_prevodniky_m_1003789__MZS010h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Nejsem žádný odborník, ačkoliv dobrou hudbu velmi rad, ale za me Edifier R1700 BT hrají skvele. Na obývák cca 50 m2 plné dostačující s přijde mi, ze hrají fakt dobre, což za ty peníze jsem fakt nečekal. Ackoliv mu tvrdili, ze jsou spis k PC, tak za me na hudbu a k TV super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Dlouho jsem tu u Vás nebyl ... přepadla mě šílená myšlenka... Koupit tohle a k tomu jen gramofon + maximálně nějaká filtrace napájení... řekněte mi, že jsem se zbláznil. Slyšeli jste někdo www.avantgarde-acoustic.de? Jak to může oproti mým B&W (803D2) znít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Ano zbláznil a ano vyser se na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Nééé, to je boží! Já to chci! Teda, chci aby si to někdo koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Syn ti to vytiskne na 3D tiskárně v rámci školního projektu. Oko bude šťastné a uši ti poděkují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 1 hodinou, Andrew napsal: Dlouho jsem tu u Vás nebyl ... přepadla mě šílená myšlenka... Koupit tohle a k tomu jen gramofon + maximálně nějaká filtrace napájení... řekněte mi, že jsem se zbláznil. Slyšeli jste někdo www.avantgarde-acoustic.de? Jak to může oproti mým B&W (803D2) znít? Uff, ale chtěl bych to slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Před hodinou, Andrew napsal: Díky Tohle je dost podobný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Andrew na jednu stranu chápu (estetika, wow efekt a tak), na druhou stranu je jasné, že v tom technicky hodně lítáš Cenově jsi už ve vodách, kde by ti KEF Blade nebo Blade2 udělal esteticky stejně hodnotný doplněk interiéru a věrností reprodukce by si Blade ty trumpety namazal na chleba https://www.hifishark.com/search?q=kef+blade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 13 minutami, Duke650 napsal: Andrew na jednu stranu chápu (estetika, wow efekt a tak), na druhou stranu je jasné, že v tom technicky hodně lítáš Cenově jsi už ve vodách, kde by ti KEF Blade nebo Blade2 udělal esteticky stejně hodnotný doplněk interiéru a věrností reprodukce by si Blade ty trumpety namazal na chleba https://www.hifishark.com/search?q=kef+blade Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 A opravdu je to takový průser? Mám třeba možnost srovnání mých BW s KEF Reference 3 a možná jsem jen hluchej, ale taková bomba to není. https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/reprosoustavy-podlahove/3498-avantgarde-acoustic-uno-fino-edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 5 hodinami, Andrew napsal: Dlouho jsem tu u Vás nebyl ... přepadla mě šílená myšlenka... Koupit tohle a k tomu jen gramofon + maximálně nějaká filtrace napájení... řekněte mi, že jsem se zbláznil. Slyšeli jste někdo www.avantgarde-acoustic.de? Jak to může oproti mým B&W (803D2) znít? Je to teda strašně šeredný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Průser to asi nebude, ale za ty prachy to IMHO nestojí resp. velkou část cenovky spolkne "unikátnost" produktu BTW KEF Reference 3 a KEF Blade je velmi hrubě řečeno něco jako BMW 7 vs. RollsRoyce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) A pokud jde o tu věrnost reprodukce: toto v hifi-voice naměřili u Uno Fino XD s cenovkou kolem 460 tisíc. A to druhé je KEF Reference 3 v ceně cca 300 tisíc. OK k cenám KEF je třeba přidat zesilovač (trumpeta má zesilovač zabudovaný), ale ani tak bych neměnil wow efekt za věrnost Upraveno 24. února 2022 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 7 hodinami, Andrew napsal: A opravdu je to takový průser? Mám třeba možnost srovnání mých BW s KEF Reference 3 a možná jsem jen hluchej, ale taková bomba to není. https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/reprosoustavy-podlahove/3498-avantgarde-acoustic-uno-fino-edition Tak jestli jsi hluchej přinejmenším jako já,tak to ušetříš na bednách. Hrát asi vyloženě špatně nebudou, ale jsou hnusný....tedy za mě. Ale mě neber vážně já jedu ve vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Počujte chalani, kedysi sme tu preberali v rámci Lyngdorf debaty nejaký jeho lacnejší variant. Čo to bolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se