bluman Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) Tak neviem páni, či by nebolo načim sa zamyslieť, prečo Afriho digital hrá tak na .. Upraveno 22. ledna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 8 hodinami, nickie napsal: @McStinger gratuluji. ve snu by mě nenapadlo, že umělou hmotu z časopisu kolobok někdo 50 let schovává. a jak mizerně to hrálo. asi proto, že to šlo mizerně vystřihnout Tyhle desky vyšly i v časopise ABC. A jak se na ABC sluší, vydali k tomu i vystřihovánku papírového gramofonu, na kterém šla skutečně přehrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 3 hodinami, VS napsal: Tyhle desky vyšly i v časopise ABC. A jak se na ABC sluší, vydali k tomu i vystřihovánku papírového gramofonu, na kterém šla skutečně přehrát. Pecka, Parlophon 1913 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Já mám radost, dnes se mi vrátil opravený a trochu vylepšený kotoučák Akai GX4000D. Všechny tranzistory vyměněny za kvalitnější s nižším šumem a pečlivě spárovány. Odstraněny všechny předchozí bastly a vyměněny nějaké kondenzátory. Dělal mi ho bývalý kolega a říkal, že si ho asi pořídí taky, že je to dobrá výzva, že by z něj šlo vymáčknout ještě víc s novejma páskama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Ja už 6 rokou počúvam hudbu a správy na Yamahe …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února V 25. 12. 2023 v 18:03, African napsal: Happy jak dva grepy...gramec je prostě famózní záležitost, a ať se každý třeba na hlavu postaví Tj. R. Carbon přenoska? Zkoušel jsi už nějakou MC LO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 11 hodinami, Toom napsal: Tj. R. Carbon přenoska? Zkoušel jsi už nějakou MC LO? Mám ho měsíc, takže si ho užívám tak jak je a baví mě. Samozřejmě vím že může být lépe, tak si to oťukám a třeba zase někdy napíšu Ježíškovi Je tam základní Carbon a v případě budocího upgrade mě byla doporučena Exact. https://www.rega.co.uk/products/exact Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února (upraveno) African: Jj. super. Já jsem na těch lepších MM přenoskách s radostí odhrál 15 let než jsem koupil první kvalitní MC. Dnes bych už instaloval MC okamžitě. I přes levnější Rega ramínko ten kvalitativní abgrejd oceníš. Určitě bych vyzkoušel třeba aspoň Rega Ania, cenově už není tak daleko od Exactu. A je to zas úplně jinej svět.. Tak ať to hraje PS. Občas si sjedu nějaký oblíbený CD (upsample 384kHz/24-bit převodník) což je dobrý na poslech na pozadí nebo párty, hreje to prostě jako gramec se základní přenoskou ale s MC to fakt nemá cenu srovnávat. Čili tady s klukama moc nepokecám Upraveno 6. února uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 1 hodinou, Toom napsal: African: Jj. super. Já jsem na těch lepších MM přenoskách s radostí odhrál 15 let než jsem koupil první kvalitní MC. Dnes bych už instaloval MC okamžitě. I přes levnější Rega ramínko ten kvalitativní abgrejd oceníš. Určitě bych vyzkoušel třeba aspoň Rega Ania, cenově už není tak daleko od Exactu. A je to zas úplně jinej svět.. Tak ať to hraje PS. Občas si sjedu nějaký oblíbený CD (upsample 384kHz/24-bit převodník) což je dobrý na poslech na pozadí nebo párty, hreje to prostě jako gramec se základní přenoskou ale s MC to fakt nemá cenu srovnávat. Čili tady s klukama moc nepokecám Paráda a díky moc, až to bude aktuální, vezmu v potaz a určitě to ještě trochu rozebereme ať tady mají kluci radost Gramec měsíc doma a ve skříni už dvacet placek, další na cestě... baví mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Borci a má smysl o MC uvažovat na HC-500 od tesly? Prakticky stejný šasi byl v začátku Pro-ject debut (pokud se teda nepletu), ale zajímalo by mě, jestli někdo má zkušenost a to ramínko je schopný to přenést. Další věc je předzesilovač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Sakra vy mě děláte chutě, vůbec gramcům nerozumím, jestli můžu poprosit který z bazoše do 10 tis není úplná past, nějaký ten Technics? https://www.bazos.cz/search.php?hledat=gramofon&rubriky=www&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=10000&Submit=Hledat&order=&kitx=ano Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Koukal bych se raději tady jak na bazoši https://www.hifionline.cz/hifibazar/gramofony/ Určitě tu budou povolanější jak já, ale asi jedna věcná, co všechno za ten budget musíš pořídit, máš i phono předzesilovač (nebo phono vstup na zesilovači co máš už doma)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Doma mam nejaky starsi zesik sony tusim strdb 930 a k nemu bedynky sony pascali. Pujde to propojit? co chci? Gramec co mi neohobluje desky a trosku i vypada. vubec tomu nerozumim. Jen mne to tu nadchlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Asi bych koupil Technics p-mount gramo, třeba: Gramofon Technics SL-BD 20 (ROK 1987) - Frýdek - Místek | Bazoš.cz (bazos.cz) K tomu eliptickou přenosku: Gramofonová přenoska AT85EP originál Audio-Technica - eliptický hrot - GRAMO K tomu, co máš doma, to bude hrát exelentně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Dik. Jdu to objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Jestli jsem dobře koukal, ten tvůj receiver by měl mít phono vstup, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Před hodinou, Vasa_H napsal: Doma mam nejaky starsi zesik sony tusim strdb 930 a k nemu bedynky sony pascali. Pujde to propojit? co chci? Gramec co mi neohobluje desky a trosku i vypada. vubec tomu nerozumim. Jen mne to tu nadchlo Aby to mělo vůbec nějaký smysl tak za mě Rega Planar 1 Ořech SE | Gramofony-Desky.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 14 hodinami, Lamiczka napsal: Borci a má smysl o MC uvažovat na HC-500 od tesly? Prakticky stejný šasi byl v začátku Pro-ject debut (pokud se teda nepletu), ale zajímalo by mě, jestli někdo má zkušenost a to ramínko je schopný to přenést. Další věc je předzesilovač... Nemá. ale přemluvil bych Africana ať mi prodá tu jeho Regu Carbon. Tvoje Tesla zázračně ožije a on se může rychle posunout do jiného vesmíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února (upraveno) Diky, myslel jsem si to. Ja prave premyslim jestli nejit do neceho vyssiho celkove, ale casem, jedno po druhym Chtel bych fakt delenc Luxman c a m 02 a k tomu slusny sasi a MC Upraveno 7. února uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 16 minutami, Toom napsal: Nemá. ale přemluvil bych Africana ať mi prodá tu jeho Regu Carbon. Tvoje Tesla zázračně ožije a on se může rychle posunout do jiného vesmíru. Jako že za pět stovek přenechat a už zbývá jenom těch 14500,- si doplatit?...chápu to správně ohledně toho vesmíru To Vasa-H: Pokud by jsi se rozhodl pro nějákou tu Regu co ti doporučuje Toom, můžu doporučit prodejce kde mám nějáké výrazné slevy a mohl bych se přimluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se