Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Se mnou musíš jak s debilem Nemůžu to najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tady z tvé foto, jak máš nahoře zvolit výstupní zařízení. Máš tam na výběr i jiné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Ne nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tak pak je ale divné že přehráváš do toho převodníku, když není nastavený jako výstupní zařízení. Neznám ten převodník, ještě bych se podíval ve správci zařízení, jestli tam není nějaké nastavení. A Tidal o tom převodníku ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Je tam ten dac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Ten řádek "vlastnosti zařízení" ti otevře malé okno kde je několik záložek, jedna z nich je Upřesnit, tam je pak Výchozí formát a rozbalovací menu Vyberte vzorkovací frekvenci a bitovou hloubku Ale na tvém místě bych se ze všeho nejdříve podíval na nastavení v Tidalu - velvo nahoře Settings / Streaming / Sound output / (more settings) Passthrough MQA ZAPnout - tím pádem appka pošle do DACu původní "datový balík" a ten se "rozbalí" aneb dekóduje teprve v DACu - to platí pro MQA-ready převodníky, což je tvůj případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tak zvol ten DAC a pak vlastnosti toho DACu a zvolit ty frekvence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 1 minutou, Duke650 napsal: Ten řádek "vlastnosti zařízení" ti otevře malé okno kde je několik záložek, jedna z nich je Upřesnit, tam je pak Výchozí formát a rozbalovací menu Vyberte vzorkovací frekvenci a bitovou hloubku Ale na tvém místě bych se ze všeho nejdříve podíval na nastavení v Tidalu - velvo nahoře Settings / Streaming / Sound output / (more settings) Passthrough MQA ZAPnout - tím pádem appka pošle do DACu původní "datový balík" a ten se "rozbalí" aneb dekóduje teprve v DACu - to platí pro MQA-ready převodníky, což je tvůj případ Hm, tak to asi bude nejlepší řešení. Toto já u sebe nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Ty vlastnosti ukážou jen toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 5 minutami, Duke650 napsal: Ten řádek "vlastnosti zařízení" ti otevře malé okno kde je několik záložek, jedna z nich je Upřesnit, tam je pak Výchozí formát a rozbalovací menu Vyberte vzorkovací frekvenci a bitovou hloubku Ale na tvém místě bych se ze všeho nejdříve podíval na nastavení v Tidalu - velvo nahoře Settings / Streaming / Sound output / (more settings) Passthrough MQA ZAPnout - tím pádem appka pošle do DACu původní "datový balík" a ten se "rozbalí" aneb dekóduje teprve v DACu - to platí pro MQA-ready převodníky, což je tvůj případ To mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 (upraveno) Tak podle Duke650, aby si vzorkoval převodník sám. Upraveno 30. ledna 2022 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Jo ale tak jak píše to mám nastavené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tak jak máš nastavené ty tři toggle switche v Tidal aplikaci, to je OK, nech je tak, a nemusíš řešit nic dalšího, vše si ošéfuje tandem Tidal - DAC Jo a kdyby někdo měl chuť prokousat se kontroverzí na téma MQA, tak zde https://www.headphonesty.com/2021/05/tidal-mqa-golden-sound-debate/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Kluci děkuji vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Nevyfoknul jste mi náhodou někdo jezevčíka Teac v sestavě s CD a tunerem na Bazoši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 https://www.hifishark.com/search?q=teac+ah+500i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 (upraveno) Což o to, po světě se jich pohybuje určitě dost, ale já po zkušenostech obchoduji nejraději z ruky do ruky a tím se okruh velmi zužuje. Třeba jsem ušetřil. Stejně jsem chtěl nejvíc jenom samotný zesilovač, možná bych užil tuner, ale CD už prakticky nepoužívám. Díky tomu nezdaru jsem vytáhl jeden starší zesík z garážových zásob, na který jsem se dlouho chystal, vyčistil ho a zase hraje jak víno. Upraveno 31. ledna 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-teac-ah-500/k0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 ak mas cestu okolo Bratislavy tak ja mam jeden nepouzivany v skrini aj s DO plne funkcny. ani nemam cas pisat inzeraty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Díky, je to daleko, ale napíšu ti SZ a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se