Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Návštěvník Oplt
před 3 minutami, Duke650 napsal:

Ciwe Afri ze zahořování jsem už vyrostl...

Tak to je nejlepší. Když mi někdo řekne, že zahořuje kabely tak se můžu smíchy .....poch...t

👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, Duke650 napsal:

Ciwe Afri ze zahořování jsem už vyrostl...

Já to ani nikdy nezkusil :D Píše KEF v manuálu nějaká moudra o zabíhání, nebo třeba po kolika hodinách hraní budou v plném 100% zvukovém projevu? Zajímá mě jak se k tomu některé značky staví. Někde jsem četl, že ta vyšší liga se po výrobě akusticky rozběhne již ve firmě a k zákazníkovi jde připravena. Třeba Dali v manuálu uvádí tzv. run in cca. 100 hodin.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Oplt

Proto si kupuju starý vintage krámy. 😅

Ty už jsou rozehraný 😉

Jinak u reprobeden a gramo přenosek tomu trochu i věřím, že se trochu rozehrajou.

Upraveno uživatelem Oplt
Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, Oplt napsal:

Proto si kupuju starý vintage krámy. 😅

Ty už jsou rozehraný 😉

Jinak u reprobeden a gramo přenosek tomu trochu i věřím, že se trochu rozehrajou.

A jelikož se rozehrávají, tak mě dává smysl že jednou dosáhnou bodu, kdy začnou dohrávat, takže do mého baráku má vintage repro zákaz :D Tak nejde o věření, ale spíš o to jestli to slyšíš, většina výrobců to má uvedené přímo v manuálu. Ale, je tam to ale, že někteří výrobci ty bedny pro zákazníka nachystají a jelikož Duke píše že je maximálně spokojený, tak mě zajímá jak se k tomu staví Kef. 

Screenshot_20220210-215417.png

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

KEF je tradiční firma s racionálním přístupem. V návodu (20 stran) není ani slovo o zahořování. 

Obloukem se vyhýbám produktům firem, které evidentně věnují více energie poezii (marketing bullshit) než technicky fundovanému vývoji.

https://www.thecableco.com/galileo-sx-powercord.html

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Duke650 napsal:

KEF je tradiční firma s racionálním přístupem. V návodu (20 stran) není ani slovo o zahořování. 

Obloukem se vyhýbám produktům firem, které evidentně věnují více energie poezii (marketing bullshit) než technicky fundovanému vývoji.

https://www.thecableco.com/galileo-sx-powercord.html

Ale to už ti moc firem nezbývá, a to hlavně v hodinkovém průmyslu :D Dnes se marketing bullshit poezie používá defakto všude napříč celým světem, ale jen některé firmy vychází ze skutečných zkušeností a někdo prostě maže med kolem papuly, aby prodal....a je pouze na zákazníkovi aby si to ověřil sám. Samozřejmě chápu, hlavně z dřívějšího sosání na různých audio fórech, že dva audio tábory v naši otázce tu byli od pradávna a zůstanou navždy :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...