nickolas Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 A maji ty dekly nejaky vyznam? Ja jsem je shodil, pac se mi to bez nich vic libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 S deklama to méně dráždí manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Mě se to také víc líbí a sundávám je při poslechu, když není divoká zvěř doma. Baví mě ty vibrující membrány Ty KEF mají parádnický magnetický systém jsem koukal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Takze je vsechno v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Po rekalibraci procesoru na tom marně hledám chybky.... na dlouho konečná. Ale kdybych někde objevil KEF Blade nebo Blade Two za hříšný peníz, tak za sebe neručím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Tak bude to ještě časem asi mnohem lepší...používáš nějaké zahořovací techniky, nebo jdeš přírodní cestou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Ciwe Afri ze zahořování jsem už vyrostl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 3 minutami, Duke650 napsal: Ciwe Afri ze zahořování jsem už vyrostl... Tak to je nejlepší. Když mi někdo řekne, že zahořuje kabely tak se můžu smíchy .....poch...t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 9 minutami, Duke650 napsal: Ciwe Afri ze zahořování jsem už vyrostl... Já to ani nikdy nezkusil Píše KEF v manuálu nějaká moudra o zabíhání, nebo třeba po kolika hodinách hraní budou v plném 100% zvukovém projevu? Zajímá mě jak se k tomu některé značky staví. Někde jsem četl, že ta vyšší liga se po výrobě akusticky rozběhne již ve firmě a k zákazníkovi jde připravena. Třeba Dali v manuálu uvádí tzv. run in cca. 100 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 (upraveno) Proto si kupuju starý vintage krámy. Ty už jsou rozehraný Jinak u reprobeden a gramo přenosek tomu trochu i věřím, že se trochu rozehrajou. Upraveno 10. února 2022 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 (upraveno) před 19 minutami, Oplt napsal: Proto si kupuju starý vintage krámy. Ty už jsou rozehraný Jinak u reprobeden a gramo přenosek tomu trochu i věřím, že se trochu rozehrajou. A jelikož se rozehrávají, tak mě dává smysl že jednou dosáhnou bodu, kdy začnou dohrávat, takže do mého baráku má vintage repro zákaz Tak nejde o věření, ale spíš o to jestli to slyšíš, většina výrobců to má uvedené přímo v manuálu. Ale, je tam to ale, že někteří výrobci ty bedny pro zákazníka nachystají a jelikož Duke píše že je maximálně spokojený, tak mě zajímá jak se k tomu staví Kef. Upraveno 10. února 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Tak já to určitě nepoznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 KEF je tradiční firma s racionálním přístupem. V návodu (20 stran) není ani slovo o zahořování. Obloukem se vyhýbám produktům firem, které evidentně věnují více energie poezii (marketing bullshit) než technicky fundovanému vývoji. https://www.thecableco.com/galileo-sx-powercord.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 před 18 minutami, Duke650 napsal: KEF je tradiční firma s racionálním přístupem. V návodu (20 stran) není ani slovo o zahořování. Obloukem se vyhýbám produktům firem, které evidentně věnují více energie poezii (marketing bullshit) než technicky fundovanému vývoji. https://www.thecableco.com/galileo-sx-powercord.html Ale to už ti moc firem nezbývá, a to hlavně v hodinkovém průmyslu Dnes se marketing bullshit poezie používá defakto všude napříč celým světem, ale jen některé firmy vychází ze skutečných zkušeností a někdo prostě maže med kolem papuly, aby prodal....a je pouze na zákazníkovi aby si to ověřil sám. Samozřejmě chápu, hlavně z dřívějšího sosání na různých audio fórech, že dva audio tábory v naši otázce tu byli od pradávna a zůstanou navždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Domácí výroba repro kabelů z 4x4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Spojíme síly, začnu ti k tomu psát zhulené marketingové ódy na radost okořeněné autentickými překlady japonských recenzí od Kukura-Sana a do roka jsme v balíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 (upraveno) Asi tak ale já bych to uměl taky okecat Upraveno 11. února 2022 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Já vám nevím, ale myslím že ty kabely krutě podceňujete! Doma na koleni? Bez vakua, bez zlata, platiny, bez speciálních NASA slitin? To nemůže hrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Neboj ty hrát budou. Potíral jsem je mastnotou z uheráku a prolejval poličským otakárkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se