Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Pánové, po x letech bych chtěl koupit nějaké sloupovky do úplně akusticky naprd obýváčku. Sloupovky proto, že regály tam nedám a navíc mě limituje šířka mezi nábytkem a stěnou. Když ponecháme stranou  akusticko naprdovatost, tak mě limituje ještě cena. Chtěl bych se vejít do 10tkč max a plánuju nějakou ojetinu (samozřejmě nebouranou). Hrát do toho bude rock, jazz a metál z Denonu 635 a sílit to bude Sony DE435. Tak a teď pánové raď...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nad tým NAD 326 BEE uvažujem, len sa neviem rozhodnúť či neísť do Marantz 6004, cenovo je to rozdieš cca 100,- EUR v prospech Marantz... inak dík za tip... yamahu som vylúčil mám jednu doma...

ja by som si dal NAD C 326BEE B, ale ak by si chcel setrit dost ponizil hladinu Harman Kardon, ale co do vnutra teraz davaju, to fakt neviem :-)..

problem je, ze za rovnake prasule dostanes od yamahy mnozstvo dalsich cingrlatok (mimo ineho aj optiku)...zvukovo je to vsak neporovnatelne

Odkaz ke komentáři

dík za tip...

To B.F.G ... v této kategorri jsou fajn repra Mission (702 a pod..).

To tommi_d  mi doporučovali u NAD 37x , nebo klidně nějaký zachovalý kousek z let 92 - 95 (to stavěli fakt poctivě, např: Yamaha AX 1070, 1090, Akai AM 95 a podobné, Denon, Marantz - tím nic nepokazíš).

Jinak poslední zesilovače od Yamaha A-S 1000 a A-S 2000 jsou velmi, opravdu velmi dobře hodnoceny.

Odkaz ke komentáři

nad tým NAD 326 BEE uvažujem, len sa neviem rozhodnúť či neísť do Marantz 6004, cenovo je to rozdieš cca 100,- EUR v prospech Marantz... inak dík za tip... yamahu som vylúčil mám jednu doma...

...mam este jeden napad. nejaky chlapik od galanty sa zaobera nakupom a predajom "ojetin"...podla mna najlepsie zosilnovace boli v 90tych rokoch a nizsie. teraz, ked chces kvalitu musis dobre otvorit penazenku.

minuly tyzden som pocuval trapneho kenwooda zo zaciatku 90tych rokov a nemohol som uverit, co ta potvora vydava za vyladeny zvuk. skus pouvazovat mozno nad niecim starsim. ak by si mal zaujem, mohol by som sa popytat a zistit ti kontakt na naseho slovensko madarskeho obchodnika

Odkaz ke komentáři

..problem tohoto zosilovaca je, ze ma aktivne chladenie a pri vyssom vykone vrci ventilator. t.j. pozeral by som sa po bedniach s vysokou citlivostou a hlavne rovnakou impedanciou aku ma reciever (neviem ci su to 4 alebo 6 ohmov), ak tam narves nieco ine, zacne sa ti krabica prehrievat a ventik tocit, co ti znizi kvalitu posluchu....ostatne je to co je zakald pre vsetky, min.3 pasma, dobra vyhybka, drevo atd...(v normalnej cenovej relacii sa daju kupit JAMO)

Tak nevím. Že je tam vzadu ventilátor jsem si všimnul, ale za těch 15 let se nezapnul ani jednou.

Odkaz ke komentáři

Zesilovač funguje, ventilátor nevím, ještě jsem ho neviděl se točit.

skus pridat na vykone, a sleduj, ci sa ti roztoci....ak sa tak nestane, mozes mat problem. pasivny chladic nemusi stacit a nejaka ta suciastocka ti moze odist....ked vsak pocuvas hudbu na min. vykon, nemusis mat strach, to sa ventos nezapina

Odkaz ke komentáři

měl jsem zesilovače s ventilátorem 2 /Yamaha a Technics/ a dovést je do stavu, aby se chvíli točila ventilace, dalo docela fušku. U Technicsu, který měl 2x100 W sin na 4 Ohmech se mi to podařilo, až když jsem ho vzal na zvučení diskotéky, cca 10 x 20 m, a to až asi po 6 hodinách plné zátěže... Obávám se, že doma jsou tyto podmínky bez vyražení panelu, oken a několikerého příjezdu měšťáků i PČR téměř nenavoditelné...

Odkaz ke komentáři

Dnešní invetura "HIFI" dopadla tak na 4-. Deck Sony TC-K461S nejde, motor vrčí jako ukrajinec na lešení a asi jsou gumy vy pytli, nepřesouvá, přetáčí ale s kazetou prakticky neotočí při reprodukci. CD Denon jakž takž jede ale občas přeskočí. Asi se picnu, předpokládám, že opravy se asi nevyplatí? Řemeny jsou na Ebay, ale optiku do přehrávače jsem nenašel a je otázkou zda to je jen optikou. Nějaký zdroj na "kvalitní" ojetiny tohoto typu? Nesnesu potlučené věci a hlavně po těch letech asi těžko vybrat nevypálenou mechniku na nerozpadený deck... ? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...