African Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 1 hodinou, neuromancer napsal: Mně naši koupili k Vánocům 1981 v Tůzu tenhle Ó... Matsushita, velmi slušný oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února (upraveno) povinna jazda... HI-RES Upraveno 9. února uživatelem zerrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Hmm, horší než RW v hires je už jen RW na vinylu ... oh wait, vlastně RW live to posluchač dostane i koňskou injekci antisemitismu nikdy mu neodpustím, jak rozjebal Pink Floyd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 17 minutami, zerrou napsal: povinna jazda... HI-RES Amused to Death je luxusní záležitost, konec konců se mi líbí celá Waterse sólová tvorba. Na druhou stranu musím přiznat, že tomu chlapíkovi hrabe čím dál tím víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 10 minutami, Duke650 napsal: Hmm, horší než RW v hires je už jen RW na vinylu ... oh wait, vlastně RW live to posluchač dostane i koňskou injekci antisemitismu nikdy mu neodpustím, jak rozjebal Pink Floyd ...každý to máme inak,mojim referenčným bodom v hudbe sú zimomriavky,,husina,,nie či je spevák vrah,narkoman,či asociál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února CPT Praha - Fanoušku dobrého zvuku a značky Klipsch, máme pro... | Facebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února On 2/9/2024 at 7:32 PM, zerrou said: ...každý to máme inak,mojim referenčným bodom v hudbe sú zimomriavky,,husina,,nie či je spevák vrah,narkoman,či asociál.. tak ale hudba nejde uplne oddelit od autora - specialne nie takato.. Ja som ho mal rad, aj ked som vedel, ze je nazorovy oportunista a povahou neznesitelny kokot. Ale s tou jeho muzikou a schopnostou produkovat show ako nikto iny to bolo v rovnovahe, mozno aj symbioticke - aspon ta druha cast. Ale ked zacal obhajovat Vladolfa tak odvtedy som si ho uz nepustil. Jednoducho ho neznesiem. V takej hudbe ako tvori on je to podstatna vec. Keby v afekte zabil manzelku alebo sa prefetoval, to su v zasade bezvyznamne osobne tragedie - dotykaju sa len toho cloveka a jeho bezprostredneho okolia. Ale to ze ma svetonazor netvora a este ho aj na stare kolena hlasi do sveta, to je uplne nieco ine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 5 minutami, instant napsal: tak ale hudba nejde uplne oddelit od autora - specialne nie takato.. Ja som ho mal rad, aj ked som vedel, ze je nazorovy oportunista a povahou neznesitelny kokot. Ale s tou jeho muzikou a schopnostou produkovat show ako nikto iny to bolo v rovnovahe, mozno aj symbioticke - aspon ta druha cast. Ale ked zacal obhajovat Vladolfa tak odvtedy som si ho uz nepustil. Jednoducho ho neznesiem. V takej hudbe ako tvori on je to podstatna vec. Keby v afekte zabil manzelku alebo sa prefetoval, to su v zasade bezvyznamne osobne tragedie - dotykaju sa len toho cloveka a jeho bezprostredneho okolia. Ale to ze ma svetonazor netvora a este ho aj na stare kolena hlasi do sveta, to je uplne nieco ine. rozumiem ti,mám to tak s Džeksnom a veta z dokumentu.... išlo sa spať,keď na ,,hodinách'' prekryla veĺka ručička malú..rezonuje vo mne,vždy keď počuvam jeho hudbu a neviem ju vnímať ako pred tým...a práve preto sa to snažím,aj keď nie vždy,úspešne oddelovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Prosím o radu místní odborníky :-).... Chtěl bych si koupit k televizi bezdrátové sluchátka(velké přes hlavu), které bych napojil na domácí kino(Onkyo HT-R494) a šlo je taky propojit přes bluetooth s iPhonem. Ideálně kdybych je měl postavené v dokovací stanici u televize - stále nabité a připravené Existuje prosím něco takového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února V 7. 2. 2024 v 21:24, Bert napsal: Pánové, líbí? Na můj vkus mnoho plexi a málo metal třeba na Esoteric Grandioso T1 bych se vydržel koukat hodiny. Sice by u toho hrála hudba ze streameru, ale oko strojaře by vrnělo blahem https://www.theabsolutesound.com/articles/esoteric-grandioso-t1-turntable/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Já se omlouvám předem pokud melu z cesty, ale fakt to má z vinylu dobrý zvuk, nebo je to prostě jen nostalgie/koníček? Ptám se proto, že kolikrát narazím na YT na desku nahranou z vinylu a vždycky je ten zvuk z menší či větší části zprasenej. Jinak celkem chápu apeal sbírání vinylů, sám jsem taky pár limitovaných vinyl edicí koupil, abych podpořil své oblíbené autory, ale v podstatě se mi to valí v šuplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února V podstatě sis odpověděl sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 4 hodinami, OndraPod napsal: Já se omlouvám předem pokud melu z cesty, ale fakt to má z vinylu dobrý zvuk, nebo je to prostě jen nostalgie/koníček? Ptám se proto, že kolikrát narazím na YT na desku nahranou z vinylu a vždycky je ten zvuk z menší či větší části zprasenej. Jinak celkem chápu apeal sbírání vinylů, sám jsem taky pár limitovaných vinyl edicí koupil, abych podpořil své oblíbené autory, ale v podstatě se mi to valí v šuplíku YT znamená YouTube? Jakože na YouTube najdeš muziku nahranou z vinylu a je zprasená? Jen abych to pochopil No, dle mého názoru je nejlepší když chceš něco zkusit, tak to prostě zkusit, jedině tak zjistíš zdali ti to vyhovuje. Někoho gramec doslova uráží a nedává mu spát, někoho ten zvuk chytne za srdce a baví ho, a do této skupinu patřím i já a nestydím se za to A proč ne, každý jsme jiný. Donesl mě ho Ježíšek a od té doby mám už 20 placek a těším se na další, moc mě to baví... jak říkám, zkus to a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 30 minutami, African napsal: YT znamená YouTube? Jakože na YouTube najdeš muziku nahranou z vinylu a je zprasená? Jen abych to pochopil No, dle mého názoru je nejlepší když chceš něco zkusit, tak to prostě zkusit, jedině tak zjistíš zdali ti to vyhovuje. Někoho gramec doslova uráží a nedává mu spát, někoho ten zvuk chytne za srdce a baví ho, a do této skupinu patřím i já a nestydím se za to A proč ne, každý jsme jiný. Donesl mě ho Ježíšek a od té doby mám už 20 placek a těším se na další, moc mě to baví... jak říkám, zkus to a uvidíš. jj, myslel jsem You Tube. Jinak se mi i párkrát stalo že jsem omylem sosnul vinyl rip, kdyže jsem si stahoval "zálohu" svých poctivě zakoupených alb Mně zvuk vinylu(nebo spíš ruchy s tím spojené) prostě irituje, jinak kolikrát poznám kulový jestli má MP3 nahrávka 160kbps nebo 320kbs. YT je skvělej na hledání nových nahrávek nebo i starých a jako inspirace. Drtivou většinu oblíbených alb mám zakoupenou v digitální formě jako FLAC a poslouchám hlavně přenosný HiRes + IEM. Méně často pak počítač a 4" studiový bedýnky s 8" subem. Jenom mě prostě zajímalo co na tom vinylu všichni vidí, protože je to vždycky hlavní téma když vyjde nová deska, všichni se ptaj kdy bude vinyl. A proč vůbec někoho napadne ripovat vinyl do FLACu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února fotka z metra NY.mladý netuši vedla koho sedí,by ma zaujimalo čo si púšťa do uší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Taky jdu kolem a chtěl bych jednu radu. Koupil jsem na poslech jako přehrávač novinku Fiio R7. Poslouchám z ní do sluchátek a mám připojený SSD externí disk 4 TB s muzikou. A teď uvažuji koupit nějaké bedýnky pro poslech. Fio sice vyrábí aktivní reproduktory SP3, ale ty nemají lineární vstup, ani nejsou bezdrátové. Anebo mám možnost koupit bezdrátové KEF LSX za dobrou cenu a tak se ptám zda a jak tohle propojit bezdrátově, pokud bych je postavil na druhý konec obýváku. Cca 4 metry od zdroje. Díky moc za případné rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února https://forum.fiio.com/note/showNoteContent.do?id=202310240143561582009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 55 minutami, Duke650 napsal: https://forum.fiio.com/note/showNoteContent.do?id=202310240143561582009 Ahoj a díky, sice to v podstatě nic nezodpovědělo, jenom že přes bluetooth ano. Mně jde spíše o možnost připojení přes WiFi. Jestli třeba jde hudbu streamovat z R7 přes Roon, který R7 má funkční. Ale i tak díky moc za případné další odpověďi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února FiiO dle manuálu podporuje Airplay, takže by to mělo fungovat s Kef LS50 wireless Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Zkusím to načíst, měl jsem za to, že tohle je záležitost pro jablka (tedy Apple) zařízení. Každopádně díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se