Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
V 16. 1. 2024 v 17:57, Duke650 napsal:

Těžko říct, koukal jsem na troubleshooting v návodu, není tam nějaké nastavení, které by "nechalo hrát" jenom surround kanály? 

Sim te, po nejaky dobe zase takovej “problem”. Vzdy mi k propojeni zesiku s telefonem fungovala Spotify connect. Dnes tam z niceho nic skocil Chromecast. Hraje to stejne, takze vlastne zadna mrzutost. Ale sere me, kdyz se neco deje a ja nevim proc. Zkousel jsem to opakovane prepnout na Spotify connect, ale tam je ticho. 
Pro ilustraci foto - tam kde je Google cast, jsem to vcerejska videl Spofify connect. Dikes 

IMG_2623.jpeg

IMG_2624.jpeg

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@warann to oni na tom spotify jak nieco vylepsuju, preprogramovavaju tak pritom kazdu chvilu nieco dodrbu. Mme napr. par tyzdnov nesiel ani zaboha Vivaldi (na hlasovy povel "Play Vivaldi" vzdy ticho), 🤣. Alebo teraz naposledy zas na hlas. povely nesli ziadne vlastne playlisty, vzdy pustil nejaku skladbu alebo interpreta s podobmym nazvom, playlist ani nahodou 🤣

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

No, ono bych si toho hned možná ani nevšiml, kdybych neměl puštěnou telku (viz druhá fotka). Právě na telce je vidět, (i na tý fotce), že náhled alba má z nějakýho důvodu takovej divnej rastr. Víc mi vadí, že tohle propojení se jeví jako pomalejší - při nájezdu, přechodech mezi songama, ať už dohrajou nebo je přecvkávám.

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, bluman napsal:

@warann to oni na tom spotify jak nieco vylepsuju, preprogramovavaju tak pritom kazdu chvilu nieco dodrbu. Mme napr. par tyzdnov nesiel ani zaboha Vivaldi (na hlasovy povel "Play Vivaldi" vzdy ticho), 🤣. Alebo teraz naposledy zas na hlas. povely nesli ziadne vlastne playlisty, vzdy pustil nejaku skladbu alebo interpreta s podobmym nazvom, playlist ani nahodou 🤣

Vždyť to říkám furt že Vás jednou tyhle fíčuriny dovedou jednou do blázince.... zlatej gramec :punk:

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tu ani nie je moc co radit, vacsinou "chyba nie je vo vasom prijimaci", takze len pockat, kym si v spotify, to co dodrbali, opat po sebe opravia 😄. Mozno akurat tak reportovat problem, cim viac nasranych uzivatelov sa bude stazovat, o to vacsiu prioritu to (snad) bude mat.

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, Hasňa napsal:

I ten bluemanův Vivaldi je určitě lepší hudební zážitek, než kolečko z plastu. emoji6.png

Nikdy, Vivaldi je nejlepší stejně tak jako každá jiná vážná hudba právě na kolečku z plastu, basta..fidli :guitar:

DSC_7146~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Pánové, nemáte nějaký tip na USB-C redukci na 3,5mm Jack. Potřebuji k iPhonu  nějaký "cancourek" na připojení sluchátek DT 770 PRO (80 Ohmů), takže žádný velký HiFi se konat nebude. Koukal jsem na nějaké recenze na Alze, a buď to moc hřeje nebo se to brzo rozpadne. Díky.

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, rmx napsal:

Pánové, nemáte nějaký tip na USB-C redukci na 3,5mm Jack. Potřebuji k iPhonu  nějaký "cancourek" na připojení sluchátek DT 770 PRO (80 Ohmů), takže žádný velký HiFi se konat nebude. Koukal jsem na nějaké recenze na Alze, a buď to moc hřeje nebo se to brzo rozpadne. Díky.

Mám sice starší iPhone s Lightningem, ale dobře funguje originální redukce od Applu. Koukal jsem, že se vyrábí i v USB-C verzi.

Odkaz ke komentáři

Tu redukci Lighting mam taky, jen ten propojovací kablík je hodně tenkej, fórovej. Jiní výrobci dělají i nějaké varianty s DAC převodníkem, tak sonduju, má-li to vzhledem k použité sestavě smysl.

Odkaz ke komentáři

Z jiného soudku... u všech cca šesti předchozích aut jsem narval nemálo peněz a energie do náhrady továrního systému. Toto je první vůz, u kterého jsem spokojený s tím, co tam namontoval nějaký Mexičan. Příplatkový Bowers&Wilkins nezklamal

20240913_170219.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Duke650 napsal:

Z jiného soudku... u všech cca šesti předchozích aut jsem narval nemálo peněz a energie do náhrady továrního systému. Toto je první vůz, u kterého jsem spokojený s tím, co tam namontoval nějaký Mexičan. Příplatkový Bowers&Wilkins nezklamal

20240913_170219.jpg

To ti věřím, moje tetka jezdí odjakživa Volva a jeden z hlavních důvodů je právě kvalitní audiosystém a interiér.... jízdní vlastnosti až na místě druhém 😆 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...