Hasňa Odesláno čtvrtek v 22:22 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:22 Byls moc rychlý, dej mu čas ty skladby načíst. Mě to NASku taky chvíli načítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno čtvrtek v 22:50 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:50 On mi je vyhledá ale potom už jich v seznamu tolik není pouze ve složkách je všechno a situace se s časem nemění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno čtvrtek v 23:41 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 23:41 Aha, mě ten seznam nabíhá dýl, ale naběhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno sobota v 06:53 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:53 (upraveno) Měl jsem posledních pár týdnu mnoho času, tak jsem ripoval cd na flešku a do synology. Když to pustím ve stroji, tak je vše v pořádku dle očekávání. Problém přišel po zakoupení 3 alb z netu (1 album z HD tracku, a dvě alba ze supraphonline) Všechna tři alba se přehrávají náhodně, tím myslím, že se nespustí od první skladby. Skladby jsou standardně očíslované a pojmenované. Stroj není nastavený na random přehrávání. Jde toto nějak nenásilně pořešit ? Upraveno sobota v 06:54 uživatelem Šťovík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno sobota v 08:02 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:02 Může to dělat řazení skladeb v přehrávači. Řadit se můžou podle názvu souboru nebo podle metadat - název skladby, interpret, datum vzniku atd. Při kopírování na NAS se může datum a čas vzniku změnit podle času, kdy byl soubor na NAS zkopírován. Nebo je zapnuté náhodné přehrávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno sobota v 09:14 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:14 Díky. To znamená, že problém může vzniknout už při stahování z webu, kdy se nejrychleji stáhne objemově menší skladba a tím pádem se to "nese" dál při dalším kopírování. Jdu zkusit najít nějaký program ve kterém by se to dalo opravit a pokud to nepůjde tak mi nedává smysl už někde nakupovat online. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno sobota v 09:47 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:47 (upraveno) Metadata se dají ručně editovat na PC Nicméně je to oser, proto z NAS hraju "po složkách" Upraveno sobota v 09:51 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno sobota v 10:24 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:24 Tak z NAS (po složkách) to skutečně funguje. Z flašky ve stejném přístroji ani ho*no, pořád náhodně. Nic. Díky. *eru na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno sobota v 10:56 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:56 Stáhni si MP3Tag, ve kterém si metadata můžeš zkontrolovat a opravovat. I hromadně pro celou složku. https://www.mp3tag.de/en/download.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno sobota v 11:31 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:31 V Průzkumníkovi si zapni sloupec #. Pravým tlačítkem na záhlaví seznamu a vyber #. Je to pořadí skladby na albu. Jestli tam není, tak je doplň. Umí to i Průzkumník. V MP3tag se to jmenuje Stopa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno sobota v 16:48 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:48 Díky, ale prostě nic. Přečísloval jsem ve "Stopě" skladby 1,2,3 ... potom 01,02,03... stáhl jsem z Discogs asi origo tagy a nic. Pořád náhodně Možná to dělá Mac. Když tu flešku regulérně odhlásím z Macu, tak jí hudební stroj vůbec nenačte. Když jí natvrdo vyrvu, tak jí stroj načte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno sobota v 17:24 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:24 před 35 minutami, Šťovík napsal: Díky, ale prostě nic. Přečísloval jsem ve "Stopě" skladby 1,2,3 ... potom 01,02,03... stáhl jsem z Discogs asi origo tagy a nic. Pořád náhodně Možná to dělá Mac. Když tu flešku regulérně odhlásím z Macu, tak jí hudební stroj vůbec nenačte. Když jí natvrdo vyrvu, tak jí stroj načte. Zlatej gramec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno sobota v 17:32 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:32 před 6 minutami, African napsal: Zlatej gramec Zcela vážně o něm uvažuji, ale to by zase bylo na pět stránek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno neděle v 18:32 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:32 V 14. 12. 2024 v 18:32, Šťovík napsal: Zcela vážně o něm uvažuji, ale to by zase bylo na pět stránek. To mi povídej, ale upřímně vybrat přenosku jsem zjistil že je ještě větší dobrodružství než samotný gramec Nejlepší si dát strop a ne moc vysoký, aby nebylo moc na výběr Když jsem nadhodil desítku, tak jsem nevěděl čí jsem, tak jsem sundal rozpočet na půlku a hned byla jedna na které se většina dotázaných shodla.... bohužel Ježíšek nachystal nějaké nečekané výdaje, tak nákup odkládám na příští rok, navíc jsem spokojený z Rega carbon, takže to nijak nehoří. Kdyby to někoho zajímalo, v odkazu je prý velmi povedený kousek v dané cenové kategorii. Jinak repro muselo ustoupit Vánočnímu stromku, výfuky blíž u zdi, takže basů hnedle mega na rozdávání Krásné Vánoce všem a haldu fajnového poslechu přeji https://lepsizvuk.cz/product/3937-denon-dl110-mc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno pondělí v 11:15 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:15 Sorry za plevel, ale diky zdejsim nekonecnym diskuzim na toto tema mi to prislo vhodnejsi sem, nez do humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno pondělí v 12:16 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 12:16 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno pondělí v 12:28 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 12:28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno pondělí v 13:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:04 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pondělí v 13:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:22 (upraveno) Upraveno pondělí v 13:24 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se