odjinud Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Nekouří se. První čištění bylo před cca 4 lety, to jsem dorenovoval byt a když hi-fi bylo zabalené dle mého docela slušně, zaprášilo se to. Na fórech o hi-fi mi právě doporučili ten propyl, který jsem docela těžce sháněl (nakonec ho měli v jedný lékárně), ovšem po přejetí čočky čočka úplně zmatněla a nepřečetlo to vůbec nic. Bůh ví, co mi to prodali, když tak o tom uvažuju... Líh to celkem oživil a pak mi to bralo skoro vše, mimo pár starých pálených (ale to zas nemusí být vina přehrávače). Vezmu tedy ten lék. líh. Myslím ale že má 60% (aspoň to mám psáno na pár starších prázdnejch lahvičkách).96% líh tak leda v Itálii v samošce :-) u nás se toho bojí jako čert kříže... Cistice su obvykle na baze liehu. Prakticky by mohol pomoct cistic na flipcharty. otazka - je to spinave od prachu alebo je to v miestnosti kde sa fajci?
instant Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Silny lieh - uz to tu padlo. Tym by si nemal nic pokazit. Napalene su u starsich modelov otazka pouzitej generacie mechaniky a kvality media, cistota optiky nemusi mat suvis.
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 líh 96% ale dobře to tu lahvičku utěsni protože na sebe váže vodu http://www.manipura.cz/products/cisty-lih-4ml/
Hasňa Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Pouze mezi 100 a 96. Níže už ne. Proto se to prodává právě na 96. Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Hasňa
Lu2cz Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 JJ, taky myslím, že měl 96%.... jinak bych určitě kupoval konzumní lihovinu, ta se prodává 80%.... a do džusu to je mnohem lepší než vodka - má lepší grády a nesmrdí jako nemocnice prostě čistá parádička...jen hřeje Nekouří se. První čištění bylo před cca 4 lety, to jsem dorenovoval byt a když hi-fi bylo zabalené dle mého docela slušně, zaprášilo se to. Na fórech o hi-fi mi právě doporučili ten propyl, který jsem docela těžce sháněl (nakonec ho měli v jedný lékárně), ovšem po přejetí čočky čočka úplně zmatněla a nepřečetlo to vůbec nic. Bůh ví, co mi to prodali, když tak o tom uvažuju... Líh to celkem oživil a pak mi to bralo skoro vše, mimo pár starých pálených (ale to zas nemusí být vina přehrávače). Vezmu tedy ten lék. líh. Myslím ale že má 60% (aspoň to mám psáno na pár starších prázdnejch lahvičkách).96% líh tak leda v Itálii v samošce :-) u nás se toho bojí jako čert kříže...
F.B. Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Na str.6/7 v E15 práve vyšlo, že český Indies Scope zaradia do portfólia tento rok k mp-troskám a FLAC-om aj WAW. Cenovo vraj bude niečo drahší ako FLAC. F.
Lu2cz Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Čéče dobrý, ale možná až zbytečný ne? V každé lékarně by měly mít malou lahvičku lékařského lihu na 96%.... aspoň já ji vždycky v lékarně kupoval... líh 96% ale dobře to tu lahvičku utěsni protože na sebe váže vodu http://www.manipura.cz/products/cisty-lih-4ml/
enGiN Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Ahoj, už je to chvilku, co jsem tu psal ohledně výběru aparatury ke gramofonu. Jsem rád, že jste mě navedli na správnou cestu, za což vám děkuji Nakonec po delší úvaze jsem se vydal cestou plnotučného zesilovače (Yamaha A-S500) a pasivních beden (4x Pro-Ject Speaker Box 5) a samozřejmě gramofonu (Pro-Ject Debut Carbon Espirit). Z výsledku jsem unešen! Vím, že to není žádný high end, ale postupem času se tam dostanu a zatím mi to zní prostě skvěle Jen mám neutuchající potřebu vlastnit víc a víc desek... :X Upraveno 17. února 2015 uživatelem enGiN
Frostie Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Mas to pekny, jen bych dal dal to gramo od zesiku, mohlo by ti to rusit prenosku. Kvuli delce kabelu by melo stacit cca 20 cm.
heboš Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Ahoj , potřeboval bych vyčistit a seřídit gramofon Dual 714 Q.Nemáte někdo prosím tip, kdo by se toho odpovědně ujal v lokalitě Ostrava - Opava?Klidně do SZ. Díky.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 vcera som mal velku chut prevetrat si stare audio a tak som si chvilu uzival starsie nahravky na DVD Audio ( Pioneer plus Tannoy 638 )potesilo....
Anela Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 já jsem si rozšířil sbírečku o jeden starší integrovaný sony...
Lu2cz Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Já valím doteďka na tomhle a jsem s tím mooc spokojený... žádný hi-end, ale na to moje brumlání v obýváku to stačí....
instant Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 tak prve luhovanie mam za sebou. kedze reproduktory maju konstrukciu ako dva kusy poriadne zmagnetizovanej kolajnice, uloha c.1 bola bezpecne ich umiestnit. Prigurtnovat nebolo k comu, takze krizovy plan B znamenal fyzicku pracu. Audiofilia nie je med lizat, neda sa nic robit. Pozbieral som par latiek a hranolov co zvysili ked som pred 6 rokmi robil hafanovi budu (v katalogu sa docitate "specialne vyberane a susene tropicke drevo s vysokou hustotou, pestovane na bioplantazi vlastnenej lokalnym rolnikom ktory nevykoristuje deti"), nejake L-ka, vruty, ceruzka a papierovy meter z IKEA ("vysoko sofistikovana pocitacova simulacia kombinovana s dekadami skusenosti nasich audioinzinerov"). Kedze uz hram aktivny system, na prvy pokus som jednoducho prepojil stredove pasmo - odstavil som tie 4 kevlarove stredobasy a zapojil RD50 s bananmi ukoncenymi kablami (fcuk da EU) pomocou stipcov na pradlo ("tuto ultimativnu highendovu konstrukciu doplnaju specialne reprosvorky z kompozitneho plastu potiahnute teflonom "). Asi som odpalil dva zo siestich koncovych stupnov na tom malom Roteli, ale i) aj tak som ich nepotreboval a ii) velke ciny vyzaduju obete, pricom teatralnosti sa medze nekladu. dokupene 12x fekal s inverznou titanovou kalotou. imperium zbroji, systematicky a cielavedomo..
Duke650 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Všechny palce nahoruUšlechtilé koníčky aneb kdo si hraje nezlobí
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 dokupene 12x fekal s inverznou titanovou kalotou. imperium zbroji, systematicky a cielavedomo.. hmmmmmm......tak toto nemoze byt zly chlapec, tentoka Instant!
instant Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 ja som dobry jak med clovece. tichy, skromny. boha.. boha.. bohabojny. vystrachal som ich az niekde v L.A. u aut. dealera, aj to ich mal len ako nahradny diel /uz asi 10 rokov focal nedistribuuje oem menice, iba car audio a kompletne reprosustavy/, zobral som ich rovno 12, hned bolo 35% dole a free shipping. zlata amerika mal aj tie berylium z Utopia, ale 1600,- za par je predsa len mimozna cena uz aj na mna
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 no nezdalo sa mi, ze sa ma az tak bojis.... dobre si nakupil!drzim imperiu palce
instant Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 s tym bohabojny to bola popkulturno antropologicka referencia na Pacha - Hybskeho Zbojnika
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se