Wagoneer Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 (upraveno) Madmaxx - jj, švédské bedny. Není to žádné top hifi, ale hrají slušně. Krmím je monobloky Vincent. Celé jsem to poŕídil před lety v Melisse Brno, pan Holcner to doporučil jako sestavu se slušným poměrem cena/výkon a dodnes nelituji. Na webu najdeš nějaké recenze.Edit: něco jsem našel..http://www.hifionline.cz/files/test-reprosoustav-qln-603-mkii-v-magazinu-high-end-report-ctete.pdf Upraveno 2. listopadu 2017 uživatelem Wagoneer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Olomoucko a monobloky Vincent ... nejsou to náhodou ty moje? Někomu v Olomouci jsem totiž kdysi prodal oba moje SP-997 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Ne ne, tyhle jsem koupil nové od Holcnera.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Jo, Holcner byval dobry vymyvac mozku. Stare zlate casy. Tim nemyslim, ze by Vincent hral spatne, ale jeho obzor byval dost uzky, Vincent, Authentic Voice, QLN, a dost fanaticky ho prosazoval. Ale to bylo davno, to se jeste kupovala cedecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 To vyznelo skoro az v duchu ze dnes sa uz mozgy nevymyvaju :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Tak původem taky z Melissi jsem měl jedny sloupky Authentic Voice Magic 622..ty byly celkem povedeny a příjemný na poslech a solidně zpracovaný....zlatý časy CD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 (upraveno) Amen. Dnes pekne zerte vinyl a zapijajte flacolou. Edit: a samo ze sluchatka. Upraveno 2. listopadu 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 To vyznelo skoro az v duchu ze dnes sa uz mozgy nevymyvaju :-DNe ne, takhle to myšleno nebylo. Jede se dál v nezměněné intenzitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Pánové, kdyby někdo chtěl téměř nepoužité Fiio X5, zbavuju se ho, zbytečně se mi to válí v šuplíku. Víc když tak v prodejním vlákně/PM . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Gramofóny frčia, ale čo tak nejaký kazeťáčik s autoreverzom? Inak celkom fajn kanál. Alebo radšej changer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Ja len cakam kedy zas pride do mody VHS. Skokotnenie ludstva tak bude definitivne a nespochybnitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak Dolby S funguje velmi dobře pro majitele komerčních převodníků cca do 20k. Učeše dynamiku a s dobře nastaveným biasem na metal cc to subjektivně hraje líp než originál. Jen pro zajímavost tenhle kouzelnej TEAC se mi tak dlouho válel v garáži, až už byl zase cool retro a šel do světa za 3/4 nákupní ceny v r. 1997. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Môj nový prírastok od Taiwancov : Usher Dancer Mini One Diamond. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Ty xaviany vedle nich mam taky, zrovna pujdou do servisu, pred casem odesel vyskac a uz me to nebavi poslouchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 To jsou Xavian 225? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Môj nový prírastok od Taiwancov : Usher Dancer Mini One Diamond. Koukám stejný stůl... ten docela frčí, už jsem tu jeden další před časem zahlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Kde se takový stůl dá koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Já začal shánět v hifi studiích, pak jsem projel prodejny s nábytkem a nakonec na mě vyskočil tenhle v Alze, kde by mě stůl nenapadlo vůbec hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) aku asi nosnost maju tie sklenene police.. hybat s tym, ked treba zapojit vzadu kabel, bude asi adrenalinovy zazitok Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Nechal som sa zlakat na ?tape? mnam. Co vravite na vyber? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se