XXXfazerXXX Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Dnes rano si moje manzelka ,pri prebirani trzby na hospode sedla tak sikovne,ze pod zadkem nasla Longines Conquest.Prinesla je domu se slovy ,tady mas dalsi Braitle--pro ni jsou ty zacky vsechny stejny,ale svoje Hamiltony pozna--Tak jen par postrehu nez pujdou zpet k panickovi-uz tam byl plakat,ze meli v sobe flanderu Absolutky a jestli mu u nas neupadly z ruky.Velice slusne zpracovani pouzdra a ciferniku.Videl jsem drasi hodinky se stejnym strojem,mnohem hur udelane.Keramicka luneta je opravdu pekna.Motylkova spona je dokonce perfektni.Uvnitr se toci klasika 7750 a chronograf pekne cvaka.Podle meho,pomer ceny -vykon je u tehto hodinek absolutne za 1.Nejsou to hodinky ve kterych clovek nachazi porad neco noveho,ale muj nazor je,ze jsou velice pekne a umel bych si je doma predstavit.Na svuj prumer 41mm se na ruce zdaji jako 44mm.Nez je vratim majiteli--doufam,ze restauraci bude navstevovat pravidelne a na nejakou kacku koukat nebude--udelal jsem par opet fotek .
XXXfazerXXX Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 kibi napsal: sakra, skoda, ze se prihlasil... pekny hodinky... Ano jsou opravdu pekne a v cene do 30t by se asi staly u nas doma jednim z horkych favoritu---jeste jedna vec,rucky nemaj lumi,take ve tme vidite prd.jsem rad ,ze jsem mel moznost si je pochovat,Longines jsem nikdy nemel.
bandicoot Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 S poctivostí nejdál dojdeš. Za příkladný přístup dávám za 1. Bejt v Praze, tak chodí celkej ch.mag chlastat k vám včetně mě :-)
Ondraj Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Ten (ne)šťastník musí mít převelikou radost.
bandicoot Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Jak z hodinek, tak i z pocitu, že slušný lidi nevymřeli :-) Kdo to zažil (z pozice zapomětlivce i nálezce), tak to pochopí. Když jsem jednou v devět večer zvonil na jeden panelák na Petřinách a vyběh na mě drsnej chlap v trenkách a viděl v mojí ruce peněženku jeho ženy, která jim spadla při odjezdu ze supermarketu ze střechy auta tak se mu rozklepali kolena a stará se rozbrečela :-)
lolohh Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 bandicoot napsal: ... Petřinách a vyběh na mě drsnej chlap v trenkách ... Kamil?
911 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 lolohh napsal: Kamil? no ty vole, tak sem si musim umejt monitor fakt sem se nasmal.
bandicoot Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 ... a od té doby panuje mezi námi přátelství :-) (ten nám dneska dá do držky) moderátoři, promažte to prosím, ať v našich kecech nezanikne fazerův ušlechtilý a navíc topicově korektní čin
lolohh Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 911 napsal: no ty vole, tak sem si musim umejt monitor fakt sem se nasmal. A to ještě nevíš, že mi to bandicoot přes SZ potvrdil.
911 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 bandi, neboj ten cin nezanikne. taky me to tesi, ze jsou porad normalni lidi. verim ze jich je porad vetsina
XXXfazerXXX Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Tak jsem mu je pred chvili vratil,mel pomezne velkou radost.Hodinkam nerozumel a o Lon.vedel jen,ze je to darek.A ted si predstavte tu prdel---byl to obcan SSSR,jmenoval se Sasa a jako vyraz uznani me pozval do sve restaurace na vecu.Na tom by nebylo nic tak strasnyho,kdyby jeho hospoda nebyla cca sto metru od nasi.KONKURENCE ME ZA LONGINESY POZVALA NA VECERI.No nic,na veceri nepujdem,asi by mi nechutnalo
Ondraj Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Takže konkurence testovala, jestli vrátíte ztracený předmět.
cali Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Mam divery hydro (tie teda lumi na ruckach maju) .... ale o tom som nechcel... Vsimnite si ako su tie rucky a indexy sikovne urobene.... hadzu prasiatka tak ze ak je v miestonosti aspon kusok svetla tak je cas v pohode odcitatelny aj bez lumi. Dost sa mi tento pristup paci je to jednoduche a ucelne... a casom to nechradne ako lumi. Iste vselijaki covert ops a hlbkovi potapaci budu namietat ze v uplnej tme je to na prd ale v uplnej tme ma normalny clovek vacsi problem, nez ze nevie kolko je hodin a sice ze si nevidi pod nohy, takze ja sa napriklad snazim uplnej tme vyhybat Inak samozrejme pristup hodnotim vysoko kladne.... dnes sa take veci malo vidia.
honza71 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Začátek příběhu dobrej, moc dobrej. Konec už je horší, co? Ale třeba jsem jen paranoidní. V době kdy jsem vybíral jsem měl jedny na ruce a přišli mi malý.
railmaster Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Čin hodný chronomagora . Určite sa ti to niekedy vráti.
911 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Tak jsem mu je pred chvili vratil,mel pomezne velkou radost.Hodinkam nerozumel a o Lon.vedel jen,ze je to darek.A ted si predstavte tu prdel---byl to obcan SSSR,jmenoval se Sasa a jako vyraz uznani me pozval do sve restaurace na vecu.Na tom by nebylo nic tak strasnyho,kdyby jeho hospoda nebyla cca sto metru od nasi.KONKURENCE ME ZA LONGINESY POZVALA NA VECERI.No nic,na veceri nepujdem,asi by mi nechutnalo jen bez. soudruzi jsou fajn kamaradi. date si par stakanu vodky a bude fajn
Ondraj Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 railmaster napsal: Čin hodný chronomagora . Určite sa ti to niekedy vráti. Jako že taky ztratí hodinky?
railmaster Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Ondraj napsal: Jako že taky ztratí hodinky? Nie, ale dobré skutky by sa mali časom vrátiť. Možno dostane dobrý tringelt a kúpi si nejaké podobné .
Dantechno Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Tak jsem mu je pred chvili vratil,mel pomezne velkou radost.Hodinkam nerozumel a o Lon.vedel jen,ze je to darek.A ted si predstavte tu prdel---byl to obcan SSSR,jmenoval se Sasa a jako vyraz uznani me pozval do sve restaurace na vecu.Na tom by nebylo nic tak strasnyho,kdyby jeho hospoda nebyla cca sto metru od nasi.KONKURENCE ME ZA LONGINESY POZVALA NA VECERI.No nic,na veceri nepujdem,asi by mi nechutnalo Kdybys to vedel driv tak ses na nej vysr.. vid? Ale si karakter , taky mi lidi uz par veci co jsem ztratil vratili, tak rikam ze na tom svete to jeste neni tak zly...... A co anglan, uz se ozval......? railmaster napsal: Nie, ale dobré skutky by sa mali časom vrátiť. Možno dostane dobrý tringelt a kúpi si nejaké podobné . Myslim ze asi neobsluhuje
XXXfazerXXX Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Dantechno napsal: Kdybys to vedel driv tak ses na nej vysr.. vid? Ale si karakter , taky mi lidi uz par veci co jsem ztratil vratili, tak rikam ze na tom svete to jeste neni tak zly...... A co anglan, uz se ozval......? Clovece pred hodinou mi napsal o adresu a telefon pro kuryra,tak snad to dobre dopadne.Na nej bych se nevy...l.Nosit bych je nemohl,prodavat bez papiru-co za to dostanu,blbej pocit muj i manzelky a ostuda pro kseft.To ne,ale kdyby to byly Big Piloty ,to by sakra byly nervy nebo nebyly.Strcil bych je do kapsy a tvrdil,ze o hodinkach,krome digitalek,jsem v zivote neslysel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se