Alina Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 JESTLI SE MI PÁR LIDÍ SMÁLO COBY ZAČÁTEČNICI, ŽE SI MÁM NA SVÝ SICURA DIVERSKY POŘÍDIT RYBÍ ŘEMEN, TAK ŘÍKÁM, STALO SE..... ONDŘEJ ŠÍMA JE BŮH, TO VÍTE ASI VŠICHNI, ALE NAVÍC MÁ ASI TÝDEN V NABÍDCE NÁDHERNÝ KŮŽE Z JESETERA, JDĚTE SE NA TO PODÍVAT, STOJÍ TO ZA TO. DNESKA JSEM NEODOLALA A OBJEDNALA U NĚJ PREMIÉRU, JE TO EXTRAVAGANTNÍ, ALE PROČ MÍT KONZERVATIVNÍ ŘEMEN, JSEM TU TENHLE ŽIVOT JEN JEDNOU, NO NE? NOJO...... A TO NEMLUVÍM O NÁDNERNÝCH ŽÁBÁCH A PŠTROSÍCH NOHÁCH....
Alina Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 NO A TY MÁŠ SNAD PŠTROSA ČI RYBU, GANDALFE?
simon Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 JESTLI SE MI PÁR LIDÍ SMÁLO COBY ZAČÁTEČNICI, ŽE SI MÁM NA SVÝ SICURA DIVERSKY POŘÍDIT RYBÍ ŘEMEN, TAK ŘÍKÁM, STALO SE..... ONDŘEJ ŠÍMA JE BŮH, TO VÍTE ASI VŠICHNI, ALE NAVÍC MÁ ASI TÝDEN V NABÍDCE NÁDHERNÝ KŮŽE Z JESETERA, JDĚTE SE NA TO PODÍVAT, STOJÍ TO ZA TO. DNESKA JSEM NEODOLALA A OBJEDNALA U NĚJ PREMIÉRU, JE TO EXTRAVAGANTNÍ, ALE PROČ MÍT KONZERVATIVNÍ ŘEMEN, JSEM TU TENHLE ŽIVOT JEN JEDNOU, NO NE? NOJO...... A TO NEMLUVÍM O NÁDNERNÝCH ŽÁBÁCH A PŠTROSÍCH NOHÁCH.... šmankote to je reklama to se po ránu pěkně čte
Alina Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2009 šmankote to je reklama to se po ránu pěkně čte To není reklama, to je jednoduše fakt , nadchlo mne to moc a nejen mne.
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Alina: Super. Jaká je barva? Potřebuju oblýct brutalhovado Hamilton BeLOWZERO 1000M. Aby z toho nebyly jen "velký" hodinky, ale aby vyniklo, že je to čtvrtkilový tool jak z verneovky. edit: ... byla u ondry, nazývá ho bohem, vnímání se jí posunulo, že píše capslockem... tam svojí ženu nepošlu :-) Upraveno 16. července 2009 uživatelem bandicoot
Alina Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Alina: Super. Jaká je barva? Potřebuju oblýct brutalhovado Hamilton BeLOWZERO 1000M. Aby z toho nebyly jen "velký" hodinky, ale aby vyniklo, že je to čtvrtkilový tool jak z verneovky. edit: ... byla u ondry, nazývá ho bohem, vnímání se jí posunulo, že píše capslockem... tam svojí ženu nepošlu :-) Ti jeseteři jsou světle zelení, má to docela jemnou kresbu, nevím jak k těm Hamiltonům pujdou, to jsou opravdu hovádka málem na zeď . Mohlo by je to trochu zjemnit. capslock vás , koukám, dráždí
Viktor Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 ....capslock vás , koukám, dráždí Psaní velkými je v internetových debatách obdoba křičení v běžné komunikaci, pokud k tomu není důvod, tak to působí trochu křupansky a otravně, což se k tobě (snad) nehodí ...
dknespl Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 (upraveno) NÁDHERNÝ KŮŽE Z JESETERA, A já myslím, že to není jeseter, ale wolffish (Anarhichas lupus) :-) EDIT: vlkouš obecný Upraveno 16. července 2009 uživatelem dknespl
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 To by si toho ondra v šestém příspěvku snad všim...
Návštěvník Tada Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 šmankote to je reklama to se po ránu pěkně čte No, příští týden se možná taky zastavím Uzrál čas a hodinky
dknespl Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 To by si toho ondra v šestém příspěvku snad všim... A já zase vím co jsem chytil u islandských břehů ;-)
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Jo ták... no super, náma avizovaná norská dodávka nedopadla, ty mrchy jsou víc severnějc.
Alina Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2009 asi tak... děkuji za korekci, rozhodně to neměl bejt křik.....
Alina Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2009 A já myslím, že to není jeseter, ale wolffish (Anarhichas lupus) :-) EDIT: vlkouš obecný Nojo, ani společná čeleď
simon Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Nojo, ani společná čeleď neboj, bude pěkný..nenech se zviklat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se