Alina Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 JESTLI SE MI PÁR LIDÍ SMÁLO COBY ZAČÁTEČNICI, ŽE SI MÁM NA SVÝ SICURA DIVERSKY POŘÍDIT RYBÍ ŘEMEN, TAK ŘÍKÁM, STALO SE..... ONDŘEJ ŠÍMA JE BŮH, TO VÍTE ASI VŠICHNI, ALE NAVÍC MÁ ASI TÝDEN V NABÍDCE NÁDHERNÝ KŮŽE Z JESETERA, JDĚTE SE NA TO PODÍVAT, STOJÍ TO ZA TO. DNESKA JSEM NEODOLALA A OBJEDNALA U NĚJ PREMIÉRU, JE TO EXTRAVAGANTNÍ, ALE PROČ MÍT KONZERVATIVNÍ ŘEMEN, JSEM TU TENHLE ŽIVOT JEN JEDNOU, NO NE? NOJO...... A TO NEMLUVÍM O NÁDNERNÝCH ŽÁBÁCH A PŠTROSÍCH NOHÁCH....
Alina Posted July 15, 2009 Author Report Posted July 15, 2009 NO A TY MÁŠ SNAD PŠTROSA ČI RYBU, GANDALFE?
simon Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 JESTLI SE MI PÁR LIDÍ SMÁLO COBY ZAČÁTEČNICI, ŽE SI MÁM NA SVÝ SICURA DIVERSKY POŘÍDIT RYBÍ ŘEMEN, TAK ŘÍKÁM, STALO SE..... ONDŘEJ ŠÍMA JE BŮH, TO VÍTE ASI VŠICHNI, ALE NAVÍC MÁ ASI TÝDEN V NABÍDCE NÁDHERNÝ KŮŽE Z JESETERA, JDĚTE SE NA TO PODÍVAT, STOJÍ TO ZA TO. DNESKA JSEM NEODOLALA A OBJEDNALA U NĚJ PREMIÉRU, JE TO EXTRAVAGANTNÍ, ALE PROČ MÍT KONZERVATIVNÍ ŘEMEN, JSEM TU TENHLE ŽIVOT JEN JEDNOU, NO NE? NOJO...... A TO NEMLUVÍM O NÁDNERNÝCH ŽÁBÁCH A PŠTROSÍCH NOHÁCH.... šmankote to je reklama to se po ránu pěkně čte
Alina Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 šmankote to je reklama to se po ránu pěkně čte To není reklama, to je jednoduše fakt , nadchlo mne to moc a nejen mne.
bandicoot Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) Alina: Super. Jaká je barva? Potřebuju oblýct brutalhovado Hamilton BeLOWZERO 1000M. Aby z toho nebyly jen "velký" hodinky, ale aby vyniklo, že je to čtvrtkilový tool jak z verneovky. edit: ... byla u ondry, nazývá ho bohem, vnímání se jí posunulo, že píše capslockem... tam svojí ženu nepošlu :-) Edited July 16, 2009 by bandicoot
Alina Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 Alina: Super. Jaká je barva? Potřebuju oblýct brutalhovado Hamilton BeLOWZERO 1000M. Aby z toho nebyly jen "velký" hodinky, ale aby vyniklo, že je to čtvrtkilový tool jak z verneovky. edit: ... byla u ondry, nazývá ho bohem, vnímání se jí posunulo, že píše capslockem... tam svojí ženu nepošlu :-) Ti jeseteři jsou světle zelení, má to docela jemnou kresbu, nevím jak k těm Hamiltonům pujdou, to jsou opravdu hovádka málem na zeď . Mohlo by je to trochu zjemnit. capslock vás , koukám, dráždí
Viktor Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 ....capslock vás , koukám, dráždí Psaní velkými je v internetových debatách obdoba křičení v běžné komunikaci, pokud k tomu není důvod, tak to působí trochu křupansky a otravně, což se k tobě (snad) nehodí ...
dknespl Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) NÁDHERNÝ KŮŽE Z JESETERA, A já myslím, že to není jeseter, ale wolffish (Anarhichas lupus) :-) EDIT: vlkouš obecný Edited July 16, 2009 by dknespl
bandicoot Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 To by si toho ondra v šestém příspěvku snad všim...
Guest Tada Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 šmankote to je reklama to se po ránu pěkně čte No, příští týden se možná taky zastavím Uzrál čas a hodinky
dknespl Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 To by si toho ondra v šestém příspěvku snad všim... A já zase vím co jsem chytil u islandských břehů ;-)
bandicoot Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Jo ták... no super, náma avizovaná norská dodávka nedopadla, ty mrchy jsou víc severnějc.
Alina Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 asi tak... děkuji za korekci, rozhodně to neměl bejt křik.....
Alina Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 A já myslím, že to není jeseter, ale wolffish (Anarhichas lupus) :-) EDIT: vlkouš obecný Nojo, ani společná čeleď
simon Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Nojo, ani společná čeleď neboj, bude pěkný..nenech se zviklat
Recommended Posts