memap Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Nevím proč, ale Archimede je mi daleko milejší, nemluvě o tom, že kvalita jejich pouzder a celkový dojem z hodinek je daleko lepší... Akorát ta loď na dýnku je pěkná, zbytek se mi moc nelíbí. Kdyby tak dali ty dvě kolmé čáry pryč a i ten font číslic na lunetě se " bije" s tím na ciferníku, aspoň se mi to zdá... Za mě teda ne. Súhlasím s P-B_ ta lod je pecka...zbytok 2-. Nie je tam toho vela no stale by bolo z coho ubrat_ aj ked toto si fanusikov urcite najde_ nie je to tuha kava..
Hugo14 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 adam99 - něco k potápkám jsem myslel, ať to má co do činění s akcí, dobrodružstvím nebo vodou - prof. holý by si zasloužil arcadia nebo antea Emil Holub? Nebo František Běhounek. A nebo František Venclovský (Ale to už je spíš pro Cigiho režii v jiném vlákně potenciální limitky )
bandicoot Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 E.Holub mě taky napad (proto jsem psal i ty ethno věci, a na dýnku vodopády)... KONEC OT
Gilius Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 ale jako Prim Igen "František Venclovský".....hmmm....jenže by to zase dopadlo......
NIGHTinGALE Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 ...ať to má co do činění s akcí, dobrodružstvím nebo vodou... Jiří Hanzelka & Miroslav Zikmund Výhodou by bylo, že by se udělaly dva různé kousky - takže by si vybral každý. A já bych si koupil oba. "Pane jo, to by byla limitka
Hugo14 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 A na dýnku mapa světa s vyznačenými trasami... Warum nicht. Pochopitelně - cestovatelé, tak GMT verze...
bandicoot Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Hanzelka a Zikmund - SUPER!!!
Frantik Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Na tehle limitce je videt, ze Steinhart zvladne vsechno. Myslim, ze se nas tady par najde a muzeme rozjet casem dalsi limitku. Psal jsem si s Bandicootem a navrhuju pockat, jak dopadne letecka limitka a pak se do toho muzem pustit. Myslim ze 20 nebo 30 lidi se najde.
Návštěvník Tada Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 No to je fakt, zrovna začínám opět pociťovat potřebu, že musím mít něco vodotěsnýho a kdyby byl dyzajn dostatenčně "nerolexovský" a bylo to i GMT, tak by to mohlo být super!
Onisan Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 to Tada: naprosto se s tebou v tomto případě stotožňuji
Návštěvník Tada Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 to Tada: naprosto se s tebou v tomto případě stotožňuji Hlavně na to nesmíme zapomenout a musíme se do toho pustit, dneska jsem nad tím celý den přemýšlel a napadaly mě zajímavé věci
Frantik Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Hele v pohode, jen uz asi 6 lidi tady o tom uvazuje, takze by ten projekt mel sanci. Pockame na vysledek pilotek. Taky k tomu asi budeme potrebovat Kubu, aby komunikoval s Gunterem a musime ho nechat trochu odpocinout a namotivovat ho A jak se toho chytne Onion, tak ten to zase bude tlacit pres mrtvoly, takze nemam strach, ze by to zapadlo, ja ho znam, je to magor
ricous Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Sakryš chlapi, náhodou sem juknu a tady už jede divers limitka! Šel bych do toho - jen nezapomeňte udělat sólo vlákno, abych to našel.
kubson Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 taky bych do toho šel, zn. 2893-2
Frantik Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 (upraveno) taky bych do toho šel, zn. 2893-2 vyborne, vyborne.....beru si číslo 1, jako vzdycky Upraveno 30. července 2009 uživatelem Frantik
bandicoot Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Numero je mi buřt. Nápad s cestovatelskou CZ tematikou je poměrně zásadní. Frantiku: SZ
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 (upraveno) vyborne, vyborne.....beru si číslo 1, jako vzdycky Sakrapes! No, halt si budu muset vzít jiné číslo, třeba to poslední , ať je to pestřejší... bandicoot: Chtělo by to stvořit něco vskutku zásadního Však Chronomag B-uhr LE vypadá taky dost zásadně A jen tak mimichodem - kdo bude tak odvážný a založí separátní téma pro vytvoření další limitky? Upraveno 30. července 2009 uživatelem Tada
Iron Maiden Man Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 A co limitka Jára Cimrman? Jinak hodinky parádní, je dobře, že už nekopírujou tolik Oystery
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 A co limitka Jára Cimrman? Jinak hodinky parádní, je dobře, že už nekopírujou tolik Oystery Hehe, když jsem dneska jezdil na koni (vůbec docela inspirativní činnost, napadá mě při ní dost věcí ), tak mě limitka JC taky napadla, ale kdo ti vyrobí hodinky, které místo 60s mají 62s mají různé dvojité až trojité stupnice a otočené lunety?
spiderer Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Vzhledem k tomu, ze za tu dlouhou dobu co jsem na chronomagu stravil jsem si jeste zadnou nasi limitku nekoupil (i kdyz jsem byl blizko), tak bych se mozna taky hlasil do party..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se