Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nevím proč, ale Archimede je mi daleko milejší, nemluvě o tom, že kvalita jejich pouzder a celkový dojem z hodinek je daleko lepší...

Akorát ta loď na dýnku je pěkná, zbytek se mi moc nelíbí. Kdyby tak dali ty dvě kolmé čáry pryč a i ten font číslic na lunetě se " bije" s tím na ciferníku, aspoň se mi to zdá... Za mě teda ne.

Súhlasím s P-B_ ta lod je pecka...zbytok 2-. Nie je tam toho vela no stale by bolo z coho ubrat_ aj ked toto si fanusikov urcite najde_ nie je to tuha kava..

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
adam99 - něco k potápkám jsem myslel, ať to má co do činění s akcí, dobrodružstvím nebo vodou - prof. holý by si zasloužil arcadia nebo antea

Emil Holub? Nebo František Běhounek.

A nebo František Venclovský (Ale to už je spíš pro Cigiho režii v jiném vlákně potenciální limitky :thumbsup_anim: )

Odesláno
...ať to má co do činění s akcí, dobrodružstvím nebo vodou...

Jiří Hanzelka & Miroslav Zikmund

Výhodou by bylo, že by se udělaly dva různé kousky - takže by si vybral každý. A já bych si koupil oba. "Pane jo, to by byla limitka :wub:

Odesláno

Na tehle limitce je videt, ze Steinhart zvladne vsechno. Myslim, ze se nas tady par najde a muzeme rozjet casem dalsi limitku. Psal jsem si s Bandicootem a navrhuju pockat, jak dopadne letecka limitka a pak se do toho muzem pustit. Myslim ze 20 nebo 30 lidi se najde.

Návštěvník Tada
Odesláno

No to je fakt, zrovna začínám opět pociťovat potřebu, že musím mít něco vodotěsnýho a kdyby byl dyzajn dostatenčně "nerolexovský" a bylo to i GMT, tak by to mohlo být super!

Návštěvník Tada
Odesláno
to Tada: naprosto se s tebou v tomto případě stotožňuji :)

Hlavně na to nesmíme zapomenout a musíme se do toho pustit, dneska jsem nad tím celý den přemýšlel a napadaly mě zajímavé věci :)

Odesláno

Hele v pohode, jen uz asi 6 lidi tady o tom uvazuje, takze by ten projekt mel sanci. Pockame na vysledek pilotek. Taky k tomu asi budeme potrebovat Kubu, aby komunikoval s Gunterem a musime ho nechat trochu odpocinout a namotivovat ho :P

A jak se toho chytne Onion, tak ten to zase bude tlacit pres mrtvoly, takze nemam strach, ze by to zapadlo, ja ho znam, je to magor ;)

Odesláno

Sakryš chlapi, náhodou sem juknu a tady už jede divers limitka! Šel bych do toho - jen nezapomeňte udělat sólo vlákno, abych to našel.

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
vyborne, vyborne.....beru si číslo 1, jako vzdycky :P

Sakrapes! No, halt si budu muset vzít jiné číslo, třeba to poslední :), ať je to pestřejší...

bandicoot: Chtělo by to stvořit něco vskutku zásadního :) Však Chronomag B-uhr LE vypadá taky dost zásadně :)

A jen tak mimichodem - kdo bude tak odvážný a založí separátní téma pro vytvoření další limitky? :D

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Tada
Odesláno
A co limitka Jára Cimrman? :smile_anim:

Jinak hodinky parádní, je dobře, že už nekopírujou tolik Oystery

Hehe, když jsem dneska jezdil na koni (vůbec docela inspirativní činnost, napadá mě při ní dost věcí :D), tak mě limitka JC taky napadla, ale kdo ti vyrobí hodinky, které místo 60s mají 62s mají různé dvojité až trojité stupnice a otočené lunety? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...