Přejít na obsah

Účast na srazu - ať už bude kdekoliv  

98 hlasů

1. 1. Ú?astníte se prvního celorepublikového Chronomag srazu?

• Ano, na oto?ku
      23
    • Ano, p?espím
      44
    • Ne
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc se mi líbilo,jak byl ten sraz v pohodě......je vidět,že nás opravdu spojuje jeden koníček. Už se těším na další fotky(sám jsem taky něco nafotil-Kibimu se ale rovnat opravdu nemohu-zítra se o fotky rád podělím-----co udělat vlákno s fotkama ze srazu ve fotogalerii???? ).

• Odpovědi 610
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Moc se mi líbilo,jak byl ten sraz v pohodě......je vidět,že nás opravdu spojuje jeden koníček. Už se těším na další fotky(sám jsem taky něco nafotil-Kibimu se ale rovnat opravdu nemohu-zítra se o fotky rád podělím-----co udělat vlákno s fotkama ze srazu ve fotogalerii???? ).

Já se zatím žádného ze srazů ještě nezúčasnil,ale s tím vláknem je to dobrý nápad, rád se podívám na fotky.

Odesláno

I ti co zustavali pres noc uz dorazili, cesta byla pri dopoledni naprosto v pohode :) Spani bylo kratky ale v dobry.. Kazdopadne celorepublikova akce dopadla vyborne a bylo videt ze Ostravsko-Karvinska bunka v cele s Liborem to tahla nejdyl, za Prahu vydrzel jenom Zizkovak, protoze ve tri uz jsem toho mel nejak dost :) Kazdopadne pozdni myslenka na sraz v Ostrave doufam neupadne v zapomneni ;)

Rad jsem poznal ty co jsem neznal, kofola se jenom pozdravil a nekam se vyparil a s BFG to bylo velmi podobny kdyz jsem ho potkal na 20 vterin pred hotelem :)

Odesláno
I ti co zustavali pres noc uz dorazili, cesta byla pri dopoledni naprosto v pohode :) Spani bylo kratky ale v dobry.. Kazdopadne celorepublikova akce dopadla vyborne a bylo videt ze Ostravsko-Karvinska bunka v cele s Liborem to tahla nejdyl, za Prahu vydrzel jenom Zizkovak, protoze ve tri uz jsem toho mel nejak dost :) Kazdopadne pozdni myslenka na sraz v Ostrave doufam neupadne v zapomneni ;)

Rad jsem poznal ty co jsem neznal, kofola se jenom pozdravil a nekam se vyparil a s BFG to bylo velmi podobny kdyz jsem ho potkal na 20 vterin pred hotelem :)

Michale, nasli jste nad ranem v tom bludisti spravny pokoje??

Sraz byl super, rad jsem poznal spoustu clenu, ktere jsem neznal, osobne. Cestou zpet jsme museli konstatovat, ze jsme ale pekna sebranka :thumbsup_anim: . Diky organizatorum za dobrou praci!

Návštěvník Snow
Odesláno

kibi, moc se těším na fotky, nemohu se už dočkat tak kdy, kdy ?

Odesláno

Liberecká minibuňka hlásí šťastný dojezd, super akce, děkuji organizátorům a také Jakubiskovi za založení vlákna a tím i zveřejnění myšlenky. Bylo to prima a znovu se ukázalo, že Chronomagoři nejsou zase až tak takový šílení magoři... :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

Bylo to fajn. Díky všem.

A speciální poděkování patří Fazerovi za noční zpěv (hele, wole, zkus Superstar, vizáž na to máš) a Travellerovi za ukázku nožů. Jo a ještě Dantechnovi, že mě moc neošahával :)

Jo a díky i Mr.Primovi, některé modely byly hodně povedené.

Edit: konečně jsem viděl (byť jen na fotografii) i bájné Prim Trubka. Slušná obskurnost, fakt vypadají dobře. Poctivej kus železa.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Baker: Nemusels, ale asi jsi věděl, jak by to s Tebou dopadlo :D

Díky všem za super akci, obzvláště bych chtěl poděkovat liborovi za super společnost, klukům z Ostravska, Havířovska, Karvinska a pak jednomu Žižkovákovi, který to s námi jako jediný vydržel táhnout skoro do 5 do rána ;), díky, pánové.

Návštěvník Kamil
Odesláno
takhle nejak jsem to planoval - fotogalerie - mozna dve vlakna ucastnici/hodinky a tam to nasypat...? :)

Na co čekáš? Už to tam syp! :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak já už su taky doma - ještě krkám toho gambáča. Fazer zapomel na pokoji praseci hlavu v igelitce s kterou sel spat, tak snad uklizecka nedostane infarkt..... Na zadnej sraz uz nejedu , vzali jste mi vsechny iluze jak ma gentleman vypadat... :drunk:

Odesláno
... Fazer zapomel na pokoji praseci hlavu v igelitce s kterou sel spat, tak snad uklizecka nedostane infarkt.....

No - bylo nám to divný, že má na snídani s sebou dost malej batoh :D

Odesláno
No - bylo nám to divný, že má na snídani s sebou dost malej batoh :D

Kus jsem stacil v noci vodzuzlat----------pro NightinGale natocim kratkou kazetu a poslu ------------Spiderer rikal,ze za zrani prasete bez chleba je banan a vidite .KECAL--------diky za organizaci,byla to dobra prca

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...