pato31681 Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 trochu ma mrzi postoj Guntera, ze sa do toho nevie pustit... ale ak by to vyslo u archimede, tak by to bolo super. drzim nam vsetkym palce
Donuts Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Tak o Archimede bych na rozdil od toho vyrobce fakerolexu zajem mel.
PavelK Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 trochu ma mrzi postoj Guntera, ze sa do toho nevie pustit... Ano, nejen že se do toho stále nepustil, ale není ani schopen to odmítnout, pokud o to nemá zájem (čemuž zatím všechno nasvědčuje). To mi zrovna nepřijde jako férové jednání. Taktéž držím palce, ať to vyjde s Archiméde. V takovém řípadě bych uvažoval, jestli se (znovu) nepřipojím.
cigi Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 archimede je posun výš, jen tak dál !!
bandicoot Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 archimede je posun výš, jen tak dál !! To jo, ale uvidíme po nástřelu ceny. Aby ten optimisum zase neopad.
cigi Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 posun výš nemůže být zadarmo, to by bylo nemorální.
Baker Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 To jo, ale uvidíme po nástřelu ceny. Aby ten optimisum zase neopad. Tak zatim nemame zadnou cenu ani od Guntera, jenom nejake spekulace, takze opravdu uvidime. Navic, psal jsem, ze jsme poslali dotaz, mozna to Ickler smete ze stolu ... uvidime.
sect Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Nemůžu aspoň někam poslat zálohu ? Jenom pro ten pocit že už jsou na cestě.......... ...
Baker Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Prvni reakce od Thomase Icklera byla rychla - custom hodinky delame. Takze uvidime az posoudi nas navrh, co bude dal. Abych vas trochu navnadil (uz to bylo nudny vlakno) par fotek Sport Taucher z uhr-forum.de
honza71 Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 No každý den si zakazuji sem něco psát. Už jsem se tu naplkal dost. Ale dnes mám velkou radost ( narozdíl od předešlých dní, týdnů a měsíců), tak udělám vyjímku. Dík, že to nevzdáváte. Já už bych se na to asi ...... ! Minimálně tedy na GS. P.S. Ale zároveň jsem ''nasranej'' , že mi tyhle pěkný hodinky nikdo neporadil v mém vlákně !!! Lámu si hlavu s potápkama a přitom tyhle nejsou vůbec špatný. Sorry za OT.
ricous Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 je to pěkné, jen aby nás nezaskočila ta cena. Navíc furt nějak zmenšujeme : 44 - 42 - 41,5...
little_w Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 kdyz uz jsme rozsirili pole pripadnych vyrobcu, asi bych zkusil jeste Zodiac. relativne levnej vyrobek, co neurazi a po pripadnem zasahu zvenci (l.e. chronomag) snad muze i nadchnout.
Baker Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 kdyz uz jsme rozsirili pole pripadnych vyrobcu, asi bych zkusil jeste Zodiac. relativne levnej vyrobek, co neurazi a po pripadnem zasahu zvenci (l.e. chronomag) snad muze i nadchnout. Tak to zkus, pokud tam mas nejaky kontakt.
little_w Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Tak to zkus, pokud tam mas nejaky kontakt. ok, nemam ale najdu.
lib Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 V případě Archimede bych o limitce začal uvažovat i já. Steinhart mě nas..l tím modelem Ocean GMT. Archimede si jen bere z Omegy SMP 2254 a P.O. pár jednotlivých inspirací (ručky + luneta-vnitřní mezikruží), což je naprosto v normě. Navíc velikost 41,5 je akorát! Jen jětě jeden detail: Ta modrá barva - Je to jasně předem dáno? Nedalo by se to změnit třeba na zelenou nebo červenou?
sect Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 V případě Archimede bych o limitce začal uvažovat i já. Steinhart mě nas..l tím modelem Ocean GMT. Archimede si jen bere z Omegy SMP 2254 a P.O. pár jednotlivých inspirací (ručky + luneta-vnitřní mezikruží), což je naprosto v normě. Navíc velikost 41,5 je akorát! Jen jětě jeden detail: Ta modrá barva - Je to jasně předem dáno? Nedalo by se to změnit třeba na zelenou nebo červenou? Modrá je dobrá .
navi Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Tak to je posun! V případě Archimede bych do toho šel znova také!
cigi Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Je čas do toho zakrojit .... Za daných okolností bych se přimlouval za to prověřit, co by s tím udělalo posunutí datumky do odlehlých oblastí indického oceánu ke 4 hodinám. Ta korunka mi tam sedí tak sama v koutě. Nemusí to vyjít, ale za pokus by mi to stálo. Musím taky upřímně napsat, že mi k tomu stylu ciferníku bezvadně pasuje pouzdro outdoor, zdá se mi, jak ulitý, ale nemá lunetu (to tolik není potřeba), ale je jen 38,7 mm, a to neprojde. Ale mohlo by být levnější.Další výhodou tohoto pouzdra je , myslím, že GMT hodinky a ten švihácký návrh tomu perfektně odpovídá, nejsou prvoplánově pod vodu, ale opravdu universály, prostě je nosíš všude tam, kde nejsi doma a máš tam jen jedny hodinky (tedy kdo lítá s plným arzenálem, tomu se omlouvám).
GMT Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Archimede mi sedí mnohem více, jen mi není jasno to základní a sice zda se bude jednat stále o "cestovatelské" hodinky s GMT ukazatelem ?
Baker Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 zda se bude jednat stále o "cestovatelské" hodinky s GMT ukazatelem ? Ano, na predchozi strane mas nahled, nic krome dodavatele (a jeho pouzdra) se zatim nezmenilo.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.