tenge Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Lehká vzpomínka na dovču..teď už jen práce.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem kloubik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Paráda, kloubíku. Kde si dovolenkoval? :-) Ten medveď vyzerá byť skutočný?a fakt blízko Teba. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Vancouver a Britská Kolumbie. Opravdu nádhera ve srovnání s převážně suchou Kalifornií. Škoda že jen na 4 dni. Zase mi to připomnělo jak mi chybí Šumava, Lužnice a celkově česká příroda. Medvědi byli parádní...400 kilový grizzly z pár metrů, ale samozřejmě za plotem Zachránili je jako mláďata, když je našli umírat hlady v lese a ted je mají na několika akrovém pozemku v lese v horách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Vancouver a Britská Kolumbie. Opravdu nádhera ve srovnání s převážně suchou Kalifornií. Škoda že jen na 4 dni. Zase mi to připomnělo jak mi chybí Šumava, Lužnice a celkově česká příroda. Medvědi byli parádní...400 kilový grizzly z pár metrů, ale samozřejmě za plotem Zachránili je jako mláďata, když je našli umírat hlady v lese a ted je mají na několika akrovém pozemku v lese v horách. Zdalo sa mi, že to nie je medvěd brtník . Pekné fotky, také maluvané, lúbivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Vancouver a Britská Kolumbie. Opravdu nádhera ve srovnání s převážně suchou Kalifornií. Škoda že jen na 4 dni. Zase mi to připomnělo jak mi chybí Šumava, Lužnice a celkově česká příroda. Medvědi byli parádní...400 kilový grizzly z pár metrů, ale samozřejmě za plotem Zachránili je jako mláďata, když je našli umírat hlady v lese a ted je mají na několika akrovém pozemku v lese v horách.Paráda, fakt díky za osvieženie. To musela byť fakt sila, mať také hovado tak blízko... I ja sa musím priznať (i keď nerád), že mi tá naša príroda začína po cca 2 rokoch v tejto mesačnej krajine chýbať. O chvíľu nás to možno zasype i popol zo sopky čo sa prebrala :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Pridam jeste trochu: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 kloubik-nádherný fotky,krásný místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Na kloubika nemám, ale dám sem taky pár fotek, prodloužím tím léto, který nám pomalu mává na rozloučenou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Na kloubika nemám, ale dám sem taky pár fotek, prodloužím tím léto, který nám pomalu mává na rozloučenou... ?.Moc pěkné fotky a ta předposlední je dokonalá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Na kloubika nemám, ale dám sem taky pár fotek, prodloužím tím léto, který nám pomalu mává na rozloučenou...Ty brýle jsou taky boží...to už je ovšem postižení , krásné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 jj obecně pánové moc pěkné fotky. Jste šikovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. hádejte, kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 ...ta, Jadran. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Já byl v Jeseníkách Byl tam hezkej fauna penzion Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Před pár hodinami jsem se vypotácel z vlaku po 24-hodinové jízdě z Rumunska. Bolí mě nohy od sedmidenního šlapání z kopce a do kopce, ramena a záda od batohu, sm.dím jako tamní bačové, spálený od sluníčka, zmoklý z bouřky, a velice šťastný. Ta země má svoje kouzlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Za krásnou dovolenou jsem jel asi 170 kiláků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Hoši moc pěkné fotky tu máte , já mám jen pocit, že většina umí hezčí fotky pod vodou a ve tmě než já na suchu a za slunečna :-) letos jsem skoro nefotil, jen sem tam budíky a mou drahou :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Před pár hodinami jsem se vypotácel z vlaku po 24-hodinové jízdě z Rumunska. Bolí mě nohy od sedmidenního šlapání z kopce a do kopce, ramena a záda od batohu, sm.dím jako tamní bačové, spálený od sluníčka, zmoklý z bouřky, a velice šťastný. Ta země má svoje kouzlo.Super jsi to měl.... :-) závidím" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Díky Afričane. Myslím ale, že máš pochozeno nesrovnatelně víc kopečků než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se