kuncák7 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Romane, ta druha fotka, ta salas, je paradni.
African Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Táta, absolutní fotografický lajk s laciným kompaktem mě dnes ukázal pár fotek z Thajska co tam nafotil a docela mě vyrazil dech. Já tedy taky nejsem žádný expert, ale prostě se mi to líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Táta, absolutní fotografický lajk s laciným kompaktem mě dnes ukázal pár fotek z Thajska co tam nafotil a docela mě vyrazil dech. Já tedy taky nejsem žádný expert, ale prostě se mi to líbí Dobrý Thajsko mám rád, hlavně kvůli jídlu
rekib1 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Thajská kuchyně jedna z nejlepších, tedy pro mě..
African Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Říká se to... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 2. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Tak ja taky něco pridam z 2017... Teda není to takova exotika jak předchozí příspěvky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Tak ja taky něco pridam z 2017... Teda není to takova exotika jak předchozí příspěvky...Supr! New York jsem poznal, odkud jsou ty ostatni? Nejlepsi je vorvan na lehatku.
tenge Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Jedno je určitě Miláno, druhá fotka je zajímavá, NY most s mrakodrapy v mlze je parádní...a TS taky..hlavně barvama.. A Thajsko výše je moje srdeční záležitost...super lidi, dokonalé jídlo a pohoda Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem tenge
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Jo jo New york, Milano, Portugalsko (Porto, Braga, Guimaraes), Malta, Rakousko.....
Americkej Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Snad nevadí, že nejsou z dovolený, ale z práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vlcak1980 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Fotky z nedavneho vyletu (Azerbajdzan, Gruzie, Armenie a Nahorni Karabach) https://lightroom.adobe.com/shares/305c9607d1e1412ba4c843303a8a6957 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
African Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Fotky z nedavneho vyletu (Azerbajdzan, Gruzie, Armenie a Nahorni Karabach) https://lightroom.adobe.com/shares/305c9607d1e1412ba4c843303a8a6957 Sent from my iPhone using Tapatalk ProPěkné to máš :-)
busdriver Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Pár fotek z DR. Snažili jsme se vyhnout resortům a turistickejm destinacím, což sice úplně nejde, ale nějak kus venkova jsme zažili. Jako bonus za ubytovaní ve vesnici přístupný jen offroad autem jsme dostali hlídací psi, který nás dovedli na věhlasnou pláž Rincon a hrdinně hlídali naše věci, když sme se váleli ve vodě. Návrat do EU a do ČR byl teda pak za trest. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Fotky z nedavneho vyletu (Azerbajdzan, Gruzie, Armenie a Nahorni Karabach) https://lightroom.adobe.com/shares/305c9607d1e1412ba4c843303a8a6957 Sent from my iPhone using Tapatalk ProHusté fotky. Škoda, že nie sú vo farbe.
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Husté fotky. Škoda, že nie sú vo farbe.Právě za to jsem rád.
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Fotky z nedavneho vyletu (Azerbajdzan, Gruzie, Armenie a Nahorni Karabach) https://lightroom.adobe.com/shares/305c9607d1e1412ba4c843303a8a6957 Nádherná netuctová destinace
Vlcak1980 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Husté fotky. Škoda, že nie sú vo farbe. Nektere by i zajimave byly, treba ta ropna pole kolem Baku, to bylo barvicek..ne nadarmo je to pry nejznecistenejsi misto na svete.Ale celkove mam radsi cernobilou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se