Liqid Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Pokud by se někomu nepodařilo otevřít fotku od Moniky, tak je tady. Moc pěkné mimochodem, když se podívám z okna v ČR, hned bych si to vyměnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Moje řeč :-) Závidím Moniko, letěl bych zítra... Pouze Zanzibar nebo dáte ještě nějakou vsuvku? Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Pokud by se někomu nepodařilo otevřít fotku od Moniky, tak je tady. Moc pěkné mimochodem, když se podívám z okna v ČR, hned bych si to vyměnil Dakujem za opatovne nahratie foto Moje řeč :-) Závidím Moniko, letěl bych zítra... Pouze Zanzibar nebo dáte ještě nějakou vsuvku?Zial uz sme doma, ale vratila by som sa hned...Bol to cisto iba Zanzibar. Byvali sme na severe v dedinke Nungwi, uzivali sme si ocean, par krat sme boli na nakupoch v Stone town, pozriet obrie korytnacky na Prison island, nemohli sme vynechat Jozani park a samozrejme aj tradicnu spice farm. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Příjemný to ostrov, byl jsme si stoprocentní že se Vám tam bude líbit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Ahoj, dnes mi vyšel článek na Měšci - http://www.mesec.cz/clanky/na-vikend-do-ohnove-zeme/ , je tam i pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Ahoj, dnes mi vyšel článek na Měšci - http://www.mesec.cz/clanky/na-vikend-do-ohnove-zeme/ , je tam i pár fotekFajn zabavna reportaz, diky. Jen me zarazilo, ze jsi odlozil sandaly a presel na uzavrenou obuv. A pri predstave derave kapsy ze ktere nevysvetlitelne mizi veci jsem se taky dobre bavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Par fotek z Kyrgyzstanu.wow! úchvatný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Redondo Beach, Los Angeles - California. Kazdy den úchvatný sunset. Rok jsem tam bydlel a tento pohled se nikdy neomrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy1 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Kyrgyzstán-Seven Bulls První turistická dovolená tohoto typu a určitě ne poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 len vikend ale snad to patri sem6-ty rok na fore ukonceny a este aj 2000 prispevok...skalnate pleso + lomnicky stit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Krásný fotky Lomničáku SK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Fotky jak z katalogu, klobouk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Hm, pěkné fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Waw moc pěkné, jak fotky, tak i místo. Kde to je prosím tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jestli to bylo na mě tak díky a je to St.Anton am Arlberg v Rakousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Ak sa u nás stavali králikárne,netuším ako sa volá toto v Hongkongu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Jestli to bylo na mě tak díky a je to St.Anton am Arlberg v Rakousku Ano bylo a děkuju, mrknu na to, vypadá to fakt moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Kurňa jak já se už zase těším, si i zaškrtávám dny v kalendáři jak malej fagan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se