Galil Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Pěkný fotečky . Taky něco ještě přidám, není to sice z dovolené, ale snad to bude zajímavé. V pondělí nás pozvali pyrotechnici na likvidaci nalezené munice do Boletic, kde to odpalovali. Bylo toho asi půl tuny, vesměs dělostřelecké granáty z války, ale i novodobá munice - granáty URG, munice z leteckých kanonů atd.. Nejstarší nález byl dokonce z Prusko-rakouských válek, osmi a čtyřliberní dělostřelecké granáty. Prošly střechou a tam nevybuchlé strávily pěkných pár let, než je paní našla - původně je měla za závaží do hodin . Munici zahrabali do tzv. trhacích jam, obložili starým semtexem a tritolovýma náložema. Pak už to jen pšouklo, nás to málem odválo i když jsme stáli kilák daleko, dým se zvedl asi do sta metrů a bylo po ptákách Ty chlapi mají můj obdiv. Podmínky byly dost drsný, bylo mínus deset a trvalo to asi tři hoďky. Nedalo mi to a blejskl jsem i hodinky šéfa pyrotechniků a pro nožofily taky nářaďák - tenhle měl Leathermana Wawe a byly k vidění i nějaké Gerbery. Pak se mi líbil blažený výraz pyrotechnika stojícího v kráteru po zdařeném výbuchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 I ve vodě se dá spát: termální lázně v Laa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Galile, ty bys sem měl dát odkaz na svoje putování po Golanech... komu jsem to posílal, tak to vysoce cenil. Perfektní fotky i poutavý text. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Galile, ty bys sem měl dát odkaz na svoje putování po Golanech... komu jsem to posílal, tak to vysoce cenil. Perfektní fotky i poutavý text. Tak jo, rád snad se to bude líbit Takže http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=3947 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Zillertal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 V Zillertalu jsem byl dvakrat a takhle jsem tam snad nemel ani jeden den. Porad mraky, nebo snezeni, v nejlepsim pripade polojasno. Ale v udoli maji dobrou tenisovou halu s umelym povrchem se strouhanou gumou, co pripomina chovanim antuku. Docela dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Tombed: Super fotky, chválím. -15, tak to muselo být fajnacké. Taky jsem to zažil a moc nepomáhal ani fridex, co jsem do sebe lil na sedačkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Hasňo čoveče já tam byl taky podruhé a vždycky azuro...ještě je v údolí fajn aquapark Maroshu tohle byla příjemná teplota, páč nefoukalo...ale taky jsme mazali...to víš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Pravidelná ski návštěva Dolomit. Val Gardena, Alta Badia, Arabba, Val di Fassa, Marmolada, Lagazuoi, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Pravidelná ski návštěva Dolomit. Val Gardena, Alta Badia, Arabba, Val di Fassa, Marmolada, Lagazuoi, atd. Trochu si mě n....l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Me taky. :-) Ronim kroupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Pridam aj ja nejake. Kedze sme na hodinkovom fore,fotky su zo Svajcu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Tak něco málo ze slunné Jižní Afriky:-) V lednu idýlka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Tak to je krasa Vlastiku. Takhle zblizka videt lva v prirode??, to musi byt zazitek na cely zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Tak to je krasa Vlastiku. Takhle zblizka videt lva v prirode??, to musi byt zazitek na cely zivot. Celá Afrika je zážitek na celý život a lvy uplně super. Tyto jsou ze lví farmy, odkud je pak třídí do rezervací. Malý byli fantastický, ale už pěkně kousali:-) Ještě zpracuji foto z Kruger parku, kde je vždycky na co koukat, jsem tam z toho vždycky uplně mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Díky , tesim se na dalsi foto. Asi se tam jen tak nedostanu, tak se rad podivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 (upraveno) Tak jo, rád snad se to bude líbit Takže http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=3947 Tak jsem teď s tebou "procestoval" zajímavý kus světa Moc poutavé čtení - díky. Apropo byla tam zmínka o možném napsání knihy. Jak to s ní vypadá? edit:pravopis Upraveno 19. února 2010 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Jeden břidlicový lom u nás.jpg] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 @Marty a nasli jste ty hodinky? Pokud mas vice fotek tak urcite prihod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 jako potapec amater by me zajimalo kde to je - viditelnost naprosto spickova. ja mam rad rumchalpu ale tam je to tak 3-4 metry v nejlepsim, zato tam jsou krasni sumci, kapri , stiky, ale to mistnim potapecum asi nemusim rikat. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se