Filini Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Takze cas ide dalej, ....bla bla bla, proste chcem nove Omegy neviem si vybrat medzi Planet Ocean BIG SIZE a normal (na tahu) ruku mam asi 17cm, skusal som ich na ruke oboje, ale ani jedny nemali SS tah. Hamilton X-wind (44mm) nosim v pohode, nezdaju sa mi na mne nejak hrozne velke a to su dost vysoke. 2254 ktore mam (41mm) mi ale zasa nepridu az take male, skor OK. Teraz dilema, ktore? prosim clenov ktory PO maju o fotky na rukach s info o vasich tlapach a nejake postrehy Dik
Peta-Biker Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 (upraveno) Filini: Dávej pozor, u 45mm je velkej rozdíl, zda jsou na tahu nebo na gum. řemenu , na kovu jsou fakt velký, mám ruku o něco menší a vypadalo to komicky... Vzal bych 42 na kovu a držím palce EDIT: Kdybych měl větší zápěstí, volik bych 45mm a na kovu, protože to pouzdro u té větší verze je dokonalé, ani vysoké, ani nízké, prostě perfektní. U těch 42 mi přijde takové vyšší. Budeš to mít těžké, ale neuspěchej to, porovnávej, zkoušej. Upraveno 10. srpna 2009 uživatelem Peta-Biker
Baker Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Taky bych volik 42mm ze stejnych duvodu jako pise Petr. Jinak na WUS je tomu venovano cele vlakno i s fotkama.
Senseeei Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Ako ostatni pripajam sa k 42, na 17ruku by to bolo uz dost vela, aj ked si zvyknuty na vacsie hodinky. 42jky budu smrncovne
lib Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Ber raději 42. Nezapomëň, že P.O. mají na výšku 14mm. I tak to bude oproti 2254 celkem cít it.
Jarett Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Ciao, mám teď necelý týden PO 45,5mm a zápěstí mám také 17cm jako ty. Zkoušel jsem 42 i 45,5 a větší opravdu vypadají lépe. Kdo tvrdí, že ne, tak je jistě neměl na ruce .. ve srovnání s SeaWolfy, které nosím častěji, jsou PO mnohem subtilnější, nižší. B na ruce působí mohutněji, ale i tak jsme nezaznamenal, že by mi to vadilo ... jdi do větších. Na fotce vypadají hodinky vždy větší, což přičítám tomu, že obrázek jaksi vždy postrádá hloubku prostoru.
lolohh Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Taky bych volik 42mm ze stejnych duvodu jako pise Petr. Jinak na WUS je tomu venovano cele vlakno i s fotkama. To vlákno mě definitivně utvrdilo v názoru, že na valnou většinu ruk jsou 42mm akorát. Ty 46mm jsou prostě jen na velkou ruku. Nebo placatou jako má YPO. Obvod ruky máme stejný, ale některé jeho hodinky na mě působí tak, že si něco kompenzuju (třeba právě 46mm Seamastery, nebo ještě hezčí Stowy Seatime). Filini, stejně ti nezbude nic jiného, než oboje vyzkoušet. Kdybych si jedny z těch Omeg musel koupit já, tak by to byly ty menší.
zdr Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 No ja mam ruku 19cm a 45 na tahu boli dost velke takze som zobral 42. Inac OP su 44 a tie mi az take velke nepridu.
lolohh Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 No ja mam ruku 19cm a 45 na tahu boli dost velke takze som zobral 42. Inac OP su 44 a tie mi az take velke nepridu. Ano, OP jsou 44, ale mají kratší nožky a nemají tah, který by pokračoval dále ve směru pouzdra. Takže jsou kratší a nepřečuhují na skoro žádné ruce.
fantozzi Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 (upraveno) Tak jsem Ti to vyfotil. Mel jsem ten samy problem v rozhodovani, ale nakonec vyhraly 42mm. U tech Big Size se na me ruce 17cm tak nejak divne "lamal" tah. Takze jeste jednou: - PO 42mm - ruka 17cm OT: jeste koukam ze podle nicku jsme velmi dobri kamaradi Upraveno 11. srpna 2009 uživatelem fantozzi
Jarett Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Řekl bych, že rozdíl bude spíše v tom, jak hodinky nosíš. Pokud tzv. "na těsno" tak asi opravdu 42, ale pokud je máš "na volno" (já mám mezi tahem a rukou mezeru cca na malíček) tak větší, protože hodinky sjedou až k zápěstí. Jinak u mě jaksi rozhodl i fakt, že jsem chtěl limitky a ty jsou jen 45,5 ...
Filini Odesláno 11. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 OT: jeste koukam ze podle nicku jsme velmi dobri kamaradi Á, dobrý den pane účetní !
fantozzi Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Zhruba za hodinu budu vyjizdet do Bratislavy (vidim ze fungujes tam), predpokladany prijezd 12:30. Jestli chces muzeme se sejit a vyzkousis si PO 42mm.
bandicoot Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 á páni účetní :-) dost dobrý filini: PO XXL jsem na ruce měl a byť jsem schopen nosit hamiltony 47mm na gumě (ruka 18cm), tak PO XXL na tahu mi byly velký. On ten tah je totiž ještě "prodlužuje", není zalomenej hned od nožek dolů. Takže co je na gumě nositelný, na tahu už ne. Chápu touhu po těch větších, já taky vždycky v první řadě koukám na největší modely (kromě ženskejch). Ale bacha, fakt by tě to mohlo mrzet. Z krásných decentních hodinek bys moh lehce udělat jetsety.
Hasňa Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Jednoznacne 42. Na 45,5 musis byt kus chlapa. Velky kus chlapa. Tak aspon 95 kilo, metr osmdesat pet, pero aspon 25 centaku. Jinak to vypada humorne. Na ruce sedmnactce a sklouznute az na metakarpalni kosti vypadaj ty 45,5 na tahu perfektne.... Obzvlaste pak v kombinaci s havajskou kosili rozepnutou na tri knofliky, zlatym retizkem ladne lezicim v chomaci chlupu na hrudi mile vystupujicich do popredi a kozenou tastickou na doklady v podpazi. Proste nadcasova strizliva elegance podtrhujici skromnost, vyrovnanost a sebejistotu majitele. Myslim to samozrejme castecne s nadsazkou, ale skutecne jen castecne. Protoze vidim-li takoveto hodinky na strizlikovi akademickeho typu a nechybi-li zminene druhotne faktory, tak ten smich v sobe uz ani nezkousim udusit. :-)
arnold Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Díky za toto vlákno, také mi pomohlo (zápěstí mám 19cm, výšku 176, hmot. 95, ... ostatní jsem neměřil:)). Všechno menší než 42mm mi připadá malé, ale s těmi 45,5mm jsem si nebyl jist, nezkoušel jsem je. Ještě jednou díky.
Filini Odesláno 11. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 po osobnom stretnuti s panen ucetnim mam jasno, na SS tahu : 42 Dik za pokec
ricous Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 PO 45,5 mm - postava "koblih" (172 cm x 92 kg), ruka 19 cm, zbytek dle Hasňi neměřen... Měl jsem i 42, ale 45,5 mi přijdou hezčí a na moji ruku lépe padnoucí. Na rozdíl od většiny diskutujících mám opačný problém tah x kaučuk. Při kaučuku byla mezi hodinkama a rukou mezera, tah si líp sedne.
bandicoot Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 když ty seš, ricousi, takovej pořez, na tobě to právě sedí jak má
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se