Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 3. 2013 v 20:04, sashator napsal:

A stalo se vám dokonce, že jste nějaké pustily a teď ne a ne je sehnat?

Já měl Breguet Aeronavale Type XX LE (modrý cifr, leštěná ocel) a za těch 75k, za které se tady potulovaly, bych je dneska bral hned.

Těch je mi líto asi nejvíc, byť byly lehce metroušský a neměly inhouse (Lemania).

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 28. 9. 2009 v 16:49, ricous napsal:

QUOTE(YPO @ 28.9.2009 - 18:42) 323792[/snapback]
jestli jsi se odhodlal PO prodat tak je už nekupuj - měl jsem několikatery hodinky několikrát po sobě a pak už to nikdy neklaplo smile.gif --- hledej něco novýho

Takže s hodinkama je to stejný jako s ženskýma - nezkoušet to znova? Ach jo - já už od PO zkusil docela dost modelů, a žádný mi už tak nesedly, nevím co bych jiného chtěl.

Má ještě někdo zkušenost jako YPO, že se k jednou prodaným hodinkám nemá člověk vracet? Docela by mne to zajímalo...

To vždycky záleží na okolnostech. Hérakleitos totiž nikdy neřekl, že by člověk nemohl nebo neměl dělat (atd.), co už jednou udělal. Žel většina národa si to myslí. Do stejné řeky člověk dvakrát vstoupit nemůže, ale pokud srdce volá po těch nádherných PO, tak šance, že je to správná cesta tu rozhodně je ... 

Odesláno (upraveno)

Mně se stejská jen po těchto speedech. Asi proto, že byly první pořádný a nosil jsem je mnoho let...než jsem objevil tenhle pitomej server a začal si myslet, že potřebuju jiný:-).

No a teď pravidelně bombarduju nynějšího majitele SZ, aby mi je prodal zpátky, tak se snad někdy zadaří. Samozřejmě bych mohl koupit někde stejnej model, ale ze sentimentu bych chtěl zpátky "ty moje".

Edit: autorem fotky je současný majitel, tak se snad nebude zlobit, že jsem jí sem dal...

post-7874-0-16374100-1364514186_thumb.jpg

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno

Sem tam se mi snad zasteskne po prvních automatech, co jsem nosil, pětkách od Seika. Byly malý, extrémně pohodlný, přesný, celkem lehký a nosil jsem je dlouho v kuse.

post-22492-0-15017200-1364941089_thumb.jpg

Tak moc jsem nějaký Seika zase potřeboval, že jsem koupil Helmety :)

Odesláno (upraveno)

mne najviac momentalne chybaju super mega raritne 97čky :/ vem ze som ich nemal predavat ziadnemu financovi no prave som rychlo zhanal cash tak co uz :D aspon sa mozem pochvalit ze som chvilu bol majitelom niecoho naozaj vzacneho a vynimocneho  :smile_anim: ajtak si mylsim ze na mna este raz tak isto necakane vykuknu v starozitnictve ako naposledy a to ich uz bud vlozim do casovanej schranky alebo vymenijm jedine za rolády :D... hlavne je vtipne ze vacsi a hlavne starsi/skusenejsi zberatelia ich ani len nedrzali v ruke a ja som ich cirou nahodou kupil za cenu NOS PS2  :whistle:

post-4389-0-56807100-1364967442_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno (upraveno)
  V 3. 4. 2013 v 5:38, cortes1990 napsal:

mne najviac momentalne chybaju super mega raritne 97čky :/ vem ze som ich nemal predavat ziadnemu financovi no prave som rychlo zhanal cash tak co uz :D aspon sa mozem pochvalit ze som chvilu bol majitelom niecoho naozaj vzacneho a vynimocneho  :smile_anim: ajtak si mylsim ze na mna este raz tak isto necakane vykuknu v starozitnictve ako naposledy a to ich uz bud vlozim do casovanej schranky alebo vymenijm jedine za rolády :D... hlavne je vtipne ze vacsi a hlavne starsi/skusenejsi zberatelia ich ani len nedrzali v ruke a ja som ich cirou nahodou kupil za cenu NOS PS2  :whistle:

Za to cos je koupil, NOSový Sporty II neseženeš. Ty se prodávají za dráž. :-)))

Oba jsme měli neskutečný štěstí

EDit: Jo a pořád bych koupil zpátky jedny ze svých Steelfishů. Moje první pořádný hodinky.

Upraveno uživatelem financ
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...