Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím!

Jakému hodinovému řemínku/tahu dáváte obecně přednost? Jde tedy o to, co nosíte nejčastěji, k čemu se kloníte.

Tohle je čistě zvědavostní téma s hlasováním, klidně svůj názor i rozveďte, ale není třeba se kvůli tomu hádat a přesvědčovat mermomocí ostatní o svém vkusu :)

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Myslím, že tohle téma už tady proběhlo..... ;)

Jinak já dávám přednost kovovému tahu neb se více potím a tudíž by řemínek za chvíli nevoněl. Uvidíme v zimě, možná to nechám přehodit na kůži :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

Jak u kterych hodinek a podle pohodli.

K BP IWC je jen reminek, s kovem by to uz bylo asi hodne tezke. U Aquatimeru mam kovovy, je to nejprijemnejsi kovovy tah, ktery jsem zatim zazil. Na Emergency mam gumovy.

Vetsinou se lidi ridi tim, ze kovovy nosi v lete a kozeny v zime kvuli potu. Ja se skoro nepotim, tak je mi to jedno. Navic stridam dohromady asi 8 ks hodinek, tak bych se uprehazoval. ;)

Odesláno

Upřednostňuji kovový tah, který jsem až do dnešního dne na žádných hodinkách neměl (tedy měl, ale ne v současnosti). Jinak co do pohodlí mě překvapil Resin, je mi příjemnější, než guma.

Odesláno

Po jediné a neoddiskutovatelné zkušenosti - kožený od Simona :-) To, co vydrží tenhle řemínek, žádný jiný kupovaný (i velice kvalitní) nikdy nevydržel a design na přání je pak už takový bonbónek navíc.

Odesláno (upraveno)
Já mám nejradši pryž. Když to jinak nejde, pak preferuju kůži a nakonec tah :).

Já si říkal, že jsem na něco zapomněl! :-[

Echt jo, tak snad někdy příště :)

Edit: Koukám, že už to někdo přidal, pročež děkuji příslušnému administrátorovi! :)

Jinak já dávám přednost kovovému tahu neb se více potím a tudíž by řemínek za chvíli nevoněl. Uvidíme v zimě, možná to nechám přehodit na kůži :thumbsup_anim:

Hledal jsem, nenašel. Pokud najdeš, tak sem, prosím, dej odkaz, alespoň porovnáme, jak se případně mění vkus :)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Tak tady to je...není tam sice anketa, ale v podstatě to je stejné:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=kovov%FD

Návštěvník Tada
Odesláno

Všecko na kůži, z toho jeden na zakázku šitý řemen...

Na sportovních hodinkách mám NATO strap, ale to se nepočítá, bo to je kvarc...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...