cody Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 (upraveno) Libi se mi vse. Pokud to k urceni a desingu hodinek sedi. Preferuju ale kovovy tah. Jednak vydrzi, jednak mam rad kdyz hodinky neco vazi. Treba kozeny reminek beru jako neco navic dodaneho, tah na me pusobi jako soucast hodinek. Proste je zase neco dalsiho na okukovani a mazleni se... Bohuzel mi spatny tah dokaze zkazit pocit z celych hodinek, ikdyz se da sundat a nahradit. edit: Samozrejme ze sponu taky povazuju za nedilnou soucast tahu. Upraveno 21. srpna 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Momentalne mam na vetsine gumu, ale mam rad i tahy - kuzi uz mene. Zalezi jak vypada vysledny efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matino Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Zatial som hodinky na kozi nemal...asi preto, ze mam len jedny na kazdodenne nosenie...a k tym, co mam, sa mi koza moc nehodi...ale najblizsie chcem skusit hodinky na kozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Leto - oceľ Zima - koža Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Urcite kuzi. Mam celkem uzke zapesti a kovovy tah mi moc opticky nesedi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Vždycky jsem si myslel, že mám jasno, hodinky prostě patří na tah a hotovo. Ale od tý doby, co čtu tady tu věc zvanou chronomag a něco málo vyzkoušel, tak nějak nevim. Tah obdivuju pro váhu a trvanlivost, kůži pro krásu a přírodní matroš a gumu pro pohodlí a styl. Zatím jen vím, že se mi nelíbí textil a taky překlápěcí spona na kůži/gumě. Záleží na hodinkách samozřejmě, ale u některejch se nemůžu rozhodnout. Jsem si všim, je tu dost majitelu můnvočů...nosíte je na kůži nebo na tahu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Remeny mam ruzny, tah zadnej. Nejcasteji a nejradeji ale nosim nylon (Zulu nebo NATO). Pri tom, co toho za den napotim, je to pro me nejlepsi volba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 OT - má někdo nějakou zkušenost s tímhle řemenem, dříve než vyhodím 45e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Na kůži jedině kůži...a na akční, outdoorové a volnočasové hodinky gumu. Nato strapy mě nějak nedostaly, i když jsem možná ještě nenarazil na opravdu dobrý materiál. U kůže je to jednoduché, člověk koupí zavedenou značku a má na několik let pokoj. Kov mě studí a to po ránu nesnáším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Na MOON WATCH jedině ocelový tah, nejvíce na něm vyniknou a na SAMURAJE kůži - masivní hodinky - silná kůže,nejlépe od Šimona (nádherně voní). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 No já nosím nejraději tah,ale na některých hodinkách mi přijde dobrý kožený pásek jako taková ta třešinka na dortu.Vše ale záleží na vkusu každého z nás.Například na mých Traserech jsem měl gumu a to mi moc nesedlo,teď jsem je dal na nato strap,a je to mnohem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 (upraveno) za mna koza - hovadzina, krokodil, pstros... ked nieco sportove, tak kaucuk Upraveno 22. října 2009 uživatelem ANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikoun Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Po jediné a neoddiskutovatelné zkušenosti - kožený od Simona :-) To, co vydrží tenhle řemínek, žádný jiný kupovaný (i velice kvalitní) nikdy nevydržel a design na přání je pak už takový bonbónek navíc. Můžeš prosím hodit odkaz na ty řemínky? Google mi nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Můžeš prosím hodit odkaz na ty řemínky? Google mi nic nenašel. http://www.sima-prague.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikoun Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 (upraveno) http://www.sima-prague.com/ Díky moc. Napíšu mu třeba typ hodinek na které bych chtěl udělat kožený řemínek a on se mi zeptá na barvu a ostatní detaily, vyrobí a pošle? Nevíte odhadem cenu? Upraveno 22. října 2009 uživatelem Jikoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Celoročně kůže na oblekovky a pilotky, v létě NATO na sportovní (třeba M od LÜM-TECů), kovové tahy na potápky, silikon na hodinky na manuální práci, třeba v dílně a na pozemku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Jikoun: furt se opakuju dokola, ale od Šíma-Prague je řemen kvalitnější i než od Jaeger-LeCoultre a to je co říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikoun Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Jikoun: furt se opakuju dokola, ale od Šíma-Prague je řemen kvalitnější i než od Jaeger-LeCoultre a to je co říct. Děkuju za informaci, to jsem rád, ale otázka zněla trochu jinak :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Děkuju za informaci, to jsem rád, ale otázka zněla trochu jinak :-). Má pravdu! Ten Ondřej bude za chvíli jako Prim, cena je u některých kousků tajná nebo se sděluje jen vyvoleným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Já preferuji z estetického hlediska kůži. Není nad pořádnýho aligátora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se