Přejít na obsah

Jakému řemínku dáváte přednost?

Biges

Doporučené příspěvky

Libi se mi vse. Pokud to k urceni a desingu hodinek sedi. Preferuju ale kovovy tah. Jednak vydrzi, jednak mam rad kdyz hodinky neco vazi. Treba kozeny reminek beru jako neco navic dodaneho, tah na me pusobi jako soucast hodinek. Proste je zase neco dalsiho na okukovani a mazleni se... Bohuzel mi spatny tah dokaze zkazit pocit z celych hodinek, ikdyz se da sundat a nahradit.

edit: Samozrejme ze sponu taky povazuju za nedilnou soucast tahu.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Vždycky jsem si myslel, že mám jasno, hodinky prostě patří na tah a hotovo. Ale od tý doby, co čtu tady tu věc zvanou chronomag a něco málo vyzkoušel, tak nějak nevim. Tah obdivuju pro váhu a trvanlivost, kůži pro krásu a přírodní matroš a gumu pro pohodlí a styl. Zatím jen vím, že se mi nelíbí textil a taky překlápěcí spona na kůži/gumě. Záleží na hodinkách samozřejmě, ale u některejch se nemůžu rozhodnout.

Jsem si všim, je tu dost majitelu můnvočů...nosíte je na kůži nebo na tahu??

Odkaz ke komentáři

Na kůži jedině kůži...a na akční, outdoorové a volnočasové hodinky gumu.

Nato strapy mě nějak nedostaly, i když jsem možná ještě nenarazil na opravdu dobrý materiál. U kůže je to jednoduché, člověk koupí zavedenou značku a má na několik let pokoj. Kov mě studí a to po ránu nesnáším :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

No já nosím nejraději tah,ale na některých hodinkách mi přijde dobrý kožený pásek jako taková ta třešinka na dortu.Vše ale záleží na vkusu každého z nás.Například na mých Traserech jsem měl gumu a to mi moc nesedlo,teď jsem je dal na nato strap,a je to mnohem lepší.

Odkaz ke komentáři

Po jediné a neoddiskutovatelné zkušenosti - kožený od Simona :-) To, co vydrží tenhle řemínek, žádný jiný kupovaný (i velice kvalitní) nikdy nevydržel a design na přání je pak už takový bonbónek navíc.

Můžeš prosím hodit odkaz na ty řemínky? Google mi nic nenašel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Děkuju za informaci, to jsem rád, ale otázka zněla trochu jinak :-).

Má pravdu! Ten Ondřej bude za chvíli jako Prim, cena je u některých kousků tajná nebo se sděluje jen vyvoleným.:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...