Přejít na obsah

OMEGA BOND ANTIREFLEXE

stucel

Doporučené příspěvky

Zdravím mágové,

koupil jsem z druhé ruky Bondovky model 1999 QUARZ a to není až tak podstatné, jako to, že mě překvapilo,

že mají antireflexní vrstvu na vrchní straně víc než z poloviny setřenou. Je to normální úkaz a nebo ne?

Dík za informaci a případné poučení, co že jsem to vlastně koupil za dárečka.

Štucel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zdravím mágové,

koupil jsem z druhé ruky Bondovky model 1999 QUARZ a to není až tak podstatné, jako to, že mě překvapilo,

že mají antireflexní vrstvu na vrchní straně víc než z poloviny setřenou. Je to normální úkaz a nebo ne?

Dík za informaci a případné poučení, co že jsem to vlastně koupil za dárečka.

Štucel

A ony maj bondovky z roku 99 svrchní antireflex? Nebyl to jen nějakej bordel?

Odkaz ke komentáři

Taky se mi zda, ze starsi bondovky nemely vnejsi AR. Ale pokud jej maji, pak diky za tenhle post. Potvrzuje to, co tady tvrdim jiz davno a co je mi zatvrzele vyvraceno skalnimi, mirne zaslepenymi (musel jsem si popichnout), fandy bondovek (tedy hodinek, fanda bondovek - filmu je samozrejme kazdy). Antireflex na vnejsi strane je kravovina, na sportovnich hodinkach je to kravovina na druhou, hodna liboveho mestskeho metrosexuala v kombinaci oblek, potapecske hodinky, kosile s kratkym rukavem, kravata s nejakym vtipnym obrazkem, odhalena noha mezi ponozkou a nohavici pri posezeni na zidli. Lahudka.

Jinak doporucuji prostudovat

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...19504&st=40

a

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...194&hl=Doxa

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Bondovky mají antireflex na vnitřní straně sklíčka, aspoň tedy ty moje...

Tak jsem z toho Hirsch. Až se dostanu k foťáku, tak sem dám foto (pokud se mi to podaří vyfotit,

neb optika je potvora a vyfotit něco, co nemá být vidět aby to bylo vidět ?.....)

Je to typ 254.18000, CAL. 1538 se všemi papíry a čísly..., tak proč by tam bylo něco, co tam nemá být.

Jsem v rozpacích a nerozhoden, jak říkal Spejbl.

Odkaz ke komentáři

Vim, že je to pravděpodobně píčovina, ale pomatuju se na člena, který si nechával v opitce AR vrstvu přidělat na Hamiltony, neni možný, že si někdo tu vstvu nechal dodělat ?

Mrzí mě, že jsem kapacity Vašich kvalifikovaných mozků nechal zabývati se takovou blbovinou. Vždyť

na to přece stačí obyčejný šmirglpapír a bude to pryč. A lesknout se to už taky nebude. Že na to už dávno

někdo nepřišel ! Tak děkuju za podněty a informace a těším se na další pokec.

Štucel

Odkaz ke komentáři

Mrzí mě, že jsem kapacity Vašich kvalifikovaných mozků nechal zabývati se takovou blbovinou. Vždyť

na to přece stačí obyčejný šmirglpapír a bude to pryč. A lesknout se to už taky nebude. Že na to už dávno

Štucel

??? :eek: :lol:

Odkaz ke komentáři

Štucel

Jde to výborně jemnou brusnou pastou pro autolakovny, nebo leštícíma ubrouskama z chronoshopu.

Upraveno uživatelem mrakodrap
Odkaz ke komentáři

Štucel

ale ty si nechtel poradit jak se toho zbavit ne?jinak bys tu odpoved mel uz davno. tys jen oznamil ze mas bondovky s pulkou setrenyho antireflexu :)

Odkaz ke komentáři

ale ty si nechtel poradit jak se toho zbavit ne?jinak bys tu odpoved mel uz davno. tys jen oznamil ze mas bondovky s pulkou setrenyho antireflexu :)

Já chtěl hlavně vědět, zda je to možné a dozvěděl jsem se, že je to bohužel obvyklé. Na moje vtípečky netřeba

bráti zřetel, neboť na ty mě užije. Ahoj.

Odkaz ke komentáři

Jde to výborně jemnou brusnou pastou pro autolakovny, nebo leštícíma ubrouskama z chronoshopu.

S tou brusnou pastou je to taky fór a nebo ne? Existuje zřejmě s různou velikostí zrna? Ono leš***

lak a sklo, to nebude asi úplně stejné. Vím, že optici používali oxid titaničitý a ceričitý, ale co je

v brusné pastě na lak bych si netroufl hádat.

Odkaz ke komentáři

ci nejake bondovky mali niekedy antireflex neviem ale mozem potvrdit ze antireflex je kravina a z vrchnej strany je to kravina duplovana lebo je na tom vidiet kazda tapota od prstov

mam to na sinnoch a strasne ma to na nich stve

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...