Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem tam nechaval na servis vzdy jen drobnosti takze nevim. Ale okukovali jsme tam tudor gmt pepsi a tag heuer monza a ty byly bozi.

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jj jsou super. Jen jsou proste tluste:/ a mezi nami je podle me ve vyprodeji za rok koupis za 75 i s tahem.

Odesláno

Bol som obzerať nové auto. Predajca mal pekné hodinky, pochválil som. Potešil sa, že ich niekto pozná, dostal ich od ženy ako fanúšik do vlakov.

28088035e624d10fcb378a5265c75390.jpg

Odesláno

Ted v metru na Cku jsem zahlidl nebo spis videl a ziral slecnu na ruce podle me rolex OP 36 white dial. . Tak se priznejte devcata nekdo mistni pripadne kdo si podle typu hodinek pozna manzelku/partnerku/dceru?:)

Odesláno

Dneska na jednání u nás na centrále na Sokolovský Steinhart military. Kozu jsem fakt nezkoušel, když tam bylo takový plenum. Nějakej místní nadšenec?

Odesláno

Dnes ke mě do prodejny přišel zákazník s Rolex Hulk. Měl sem zrovna na ruce Breitling Superocean Heritage, tak sme prohodili pár slov. Hulk je super. Mám brouka v hlavě :(

Odesláno

Ted zakaznik Hublot Big Bang steel chrono na hnedym kozenym reminku. Ty sem jeste nevidel :)

Odesláno

Tak jak je rok dlouhý, tak Hubloty nepotkám a teď v rozmezí hodiny druhý zákazník ze stejným modelem, pouze na gumě :D

Asi je někde za rohem rozdávají...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...