quest987 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Dnes vecer po 9 v autobuse z ikeii na zlicine...Steinhart Military cerny cifr svetly remen,ze by nekdo odtud?
pionyr Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Dnes na Florenci v baru chlapík s hodinkama Terra Cielo Mare Pujčil mi je vošmatat. Jsou moc krásný. Nikdy jsem o nich ani neslyšel, až teď jsem je vyhledal na netu. Ty jeho už v nabídce nejsou, ale je tam spousta pěknejch kousků. Pokochejte se tady:http://www.terracielomare.it/
pionyr Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 hezký orisky za výlohou. 1200.- Hola-hola,,,kde je ta výloha s Oriskama?
enslow Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 dnes idem po dlhej dobe k mojmu zubarovi a co nevidim..majster ma na ruke submarineri v bicolore so zlatom a este k tomu aj GMT
Micey Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 No vida, to jsem si myslel, že zubaři jsou na tom líp.
montemar Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Hola-hola,,,kde je ta výloha s Oriskama? kousek od landstrasse, linz. (a sou fakt pěkný, nemaj ani ten klasickej oris soudek)
Waya03 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Dneska u šéfa z Mnichova, Rolex Milgauss.
Viktor Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Dneska jsem dostal tip, že na bigbrands.cz vyprodávají Seika s velkou slevou. Sleva je 43%, ale z nějakýho divnýho základu Já to tušil, že to s těmahle slevovejma šopama nebude všechno v pořádku ... na Chronograph.com jsou monstra i s dopravou a DPH do 5k...A ještě ke všemu na banneru akce jsou Grand Seika GMT, který se v nabídce nevyskytujou.
organic Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 V pátek cca 23:00 cestou do Chapeau Rouge v Dlouhé ulici před nějakým pajzlem stál mladík, kouřil, telefonoval a na ruce u ucha IWC Aquatimer Chrono, starší černobílý model.Pěkné, taky jsem je kdysi měl
Chorche Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Dneska jsem dostal tip, že na bigbrands.cz vyprodávají Seika s velkou slevou. Sleva je 43%, ale z nějakýho divnýho základu Já to tušil, že to s těmahle slevovejma šopama nebude všechno v pořádku ... na Chronograph.com jsou monstra i s dopravou a DPH do 5k... A ještě ke všemu na banneru akce jsou Grand Seika GMT, který se v nabídce nevyskytujou. Teď jsem to chtěl zrovna postnout. Pěkně mě tím namíchli, na azwatch.cz má pan Šafář Monstra běžně do 5000, na bigbrands jsou i po slevě za 5600, na tahu za 5900 Pravdou je, že retail ceny Seika v ČR jsou mnohem vyšší než venku, ale i tak. To se pak sleva hezky prezentuje Navíc mít v banneru GS a pak prodávat pětky
EpsteinBarr Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Manzelka kedysi na bigbrands nakupovala relativne pravidelne. Samozrejme veci, ktore sa skutocne oplatili, nie naoko. Ale postupne to doslo do stadia, ze vratila jednu, druhu, tretiu zasielku....proste znackova vec, ale po vybaleni neskutocny smejd. A skoncila s tym. Nic proti bigbrands, mozno len niekolko blbych nahod
svijanskymaz Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 (upraveno) Parizska....Krasne az do chvilky nez som mrkol na tu cenovku.... Upraveno 1. února 2012 uživatelem Baker Smazana velka fotka
organic Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Parizska....Krasne az do chvilky nez som mrkol na tu cenovku.... Tohle se ti líbí? Mega nemega, nechtěl bych to ani za procento té ceny...
svijanskymaz Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 (upraveno) Tohle se ti líbí? Mega nemega, nechtěl bych to ani za procento té ceny... Ano v zaplave tych hnusov ala rasija and kolotoc sa mi tieto "triezve" Hubloty velmi pacia.... .Natoz v tej modrej.... Upraveno 1. února 2012 uživatelem svijanskymaz
organic Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Ano v zaplave tych hnusov ala rasija and kolotoc sa mi tieto "triezve" Hubloty velmi pacia.... .Natoz v tej modrej.... OK, respektuji. Já bych ty kamínky nemohl...
svijanskymaz Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 OK, respektuji. Já bych ty kamínky nemohl... No zas takto ,mat mega tak mam ineho kandidata....A teraz pozeram,ze som velkost tej fotky prestrelil....Omluvam sa bolo to nechcene....
Klabrdon Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Dnes jeden potenciální zákazník Prim IGEN 45. NAživo jsou teda mnohem lepší než na fotkách, ale za ty prachy nevim nevim. Hodinky jsem samozřejmě probrali a vypadlo z něj, že má doma ještě Longines a M.Lacroix .Takže to bylo plodný jednání nejen obchodně, ale i hodinkově :-)
Kasper Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 klient mal tento kúsok na zápästí ... vraj po otcovi ... a či ich nekúpim
svijanskymaz Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 (upraveno) klient mal tento kúsok na zápästí ... vraj po otcovi ... a či ich nekúpim Pekne,to by ma netaktne zaujimala cena.... Za hodinky po otcovi.... Upraveno 5. února 2012 uživatelem svijanskymaz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se