Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem dostal tip, že na bigbrands.cz vyprodávají Seika s velkou slevou. Sleva je 43%, ale z nějakýho divnýho základu :sad01_anim:

post-59-083047000 1327994053.jpg

Já to tušil, že to s těmahle slevovejma šopama nebude všechno v pořádku ... na Chronograph.com jsou monstra i s dopravou a DPH do 5k...

A ještě ke všemu na banneru akce jsou Grand Seika GMT, který se v nabídce nevyskytujou.

Odesláno

V pátek cca 23:00 cestou do Chapeau Rouge v Dlouhé ulici před nějakým pajzlem stál mladík, kouřil, telefonoval a na ruce u ucha IWC Aquatimer Chrono, starší černobílý model.

Pěkné, taky jsem je kdysi měl :)

Odesláno

Dneska jsem dostal tip, že na bigbrands.cz vyprodávají Seika s velkou slevou. Sleva je 43%, ale z nějakýho divnýho základu :sad01_anim:

Já to tušil, že to s těmahle slevovejma šopama nebude všechno v pořádku ... na Chronograph.com jsou monstra i s dopravou a DPH do 5k...

A ještě ke všemu na banneru akce jsou Grand Seika GMT, který se v nabídce nevyskytujou.

Teď jsem to chtěl zrovna postnout. Pěkně mě tím namíchli, na azwatch.cz má pan Šafář Monstra běžně do 5000, na bigbrands jsou i po slevě za 5600, na tahu za 5900 :(

Pravdou je, že retail ceny Seika v ČR jsou mnohem vyšší než venku, ale i tak. To se pak sleva hezky prezentuje :)

Navíc mít v banneru GS a pak prodávat pětky :(

Odesláno

Manzelka kedysi na bigbrands nakupovala relativne pravidelne. Samozrejme veci, ktore sa skutocne oplatili, nie naoko. Ale postupne to doslo do stadia, ze vratila jednu, druhu, tretiu zasielku....proste znackova vec, ale po vybaleni neskutocny smejd. A skoncila s tym. Nic proti bigbrands, mozno len niekolko blbych nahod :)

Odesláno (upraveno)

Tohle se ti líbí? Mega nemega, nechtěl bych to ani za procento té ceny...

Ano v zaplave tych hnusov ala rasija and kolotoc sa mi tieto "triezve" Hubloty velmi pacia....:smile_anim: .Natoz v tej modrej....

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

OK, respektuji. Já bych ty kamínky nemohl...

No zas takto ,mat mega tak mam ineho kandidata....A teraz pozeram,ze som velkost tej fotky prestrelil....Omluvam sa bolo to nechcene....

Odesláno

Dnes jeden potenciální zákazník Prim IGEN 45. NAživo jsou teda mnohem lepší než na fotkách, ale za ty prachy nevim nevim. Hodinky jsem samozřejmě probrali a vypadlo z něj, že má doma ještě Longines a M.Lacroix .

Takže to bylo plodný jednání nejen obchodně, ale i hodinkově :-)

Odesláno (upraveno)

klient mal tento kúsok na zápästí ... vraj po otcovi ... a či ich nekúpim :)

Pekne,to by ma netaktne zaujimala cena.... Za hodinky po otcovi....

Upraveno uživatelem svijanskymaz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...