SCIFI Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 v rolexu v pařížský mají vystavený dvoje sky dwellery. prý pro čechy byly pouze jedny a prodaly se českému zákazníkovy a ty dvoje jsou jen na ukázku protože byly na davis cupu. moc hezký ale ta cena jinak včera bylo vyhlášení v kontíku czech mid amateur golf tour a tolik hezkejch hodinek na jednom místě jsem dlouho neviděl. nejsem takovej znalec abych letmým pohledem něco poznal ale dost mě zaujaly jedny a tipoval bych to na nějaký richard mille ale mohlo to být v asi cokoliv. vypadali podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 vcera na obede v BA - mlynska dolina..chalan o dva stoli vedla mal Seiko Monster.. fotka nic moc, ale snaha bola.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 vcera na obede v BA - mlynska dolina..chalan o dva stoli vedla mal Seiko Monster.. fotka nic moc, ale snaha bola.. Jak říkal můj profesor na matiku:"..snaha je na h...o, důležitý je výsledek...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Jak říkal můj profesor na matiku:"..snaha je na h...o, důležitý je výsledek...." uplne si mi pripomenul mojho profesora na biologii.. Pred skuskovim nam zaprial vela stastia, nech nam to vyde, tak na nasu odpved " budeme sa snazit " odpovedal " kaslat na snazenie, UCIT sa musite! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 o víkendu jsem byl u Dušáka. Má tam na ukázku excelentní výstavku modelů UN...nejdražší 3,450.000,- Kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Kucí, potřebuju pomoct. V neděli večer jsem v KFC u Olympie viděl chlapa, co doprovázel mladý holky gymnastky z Bratislavy.Na ruce měl nějaký hrozný obludy, tak 47mm, spíš víc. Šel jsem kolem něj snad třikrát a čuměl, až mi to bylo trapný, ale nebyl prostor pro kozu, byl jsem tam s dětma A od té doby kvůli tomu nespím a přemýšlím, co to mohlo být: šedozelené pouzdro, skoro bych řekl military styl, šedozelený nebo černý gumový pásek, ukotvení k pouzdru přes pohyblivé nožky. Černá luneta, bílé indexy spíš drobnější, ne chronografy, značka hodinek mezi 10 a 2, název byl poměrně hodně dlouhý - od 10 k 2 - a tak drobně napsaný, že jsem ho ani se svým ostřížím zrakem nepřečetl.Z levé strany hodinek v boku pouzdra jakoby dovnitř vmáčklé sériové číslo. Pokud pominu ciferník a barvu, byly částečně podobné tady těm Ulysse Nardin El Toro (fotka v předchozím příspěvku od Hulka, prostřední hodinky, spodní řada). Pomůže mi někdo, co to bylo?Borec vypadal celkem za vodou, takže to moc netipuju na nějaký šílenosti ála STORM atp. - ani ty hodinky tak nevypadaly. Foto samozřejmě nemám :/ (upraveno ve velkém editoru, aby to nevypadalo jako píše YPO) Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Pit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 já bych ty chytrý telefony do kterých se mluví a oni to hned odpálí na web zakázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Jestli je to na mě, tak se omlouvám, já to psal jen do rychlého editoru a i když jsem to poctivě rozdělil a zpřehlednil, tak to dopadlo jako když se mluví do chytrýho telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Ja jsem rad, ze jsem to tu nejak pustil z hlavy a jsem zpatky normalni. Cumet chlapovi, co doprovazi GYMNASTKY, na hodinky je ulet. Ja bych si nevsim nejen hodinek, ale ani chlapa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Ja jsem rad, ze jsem to tu nejak pustil z hlavy a jsem zpatky normalni. Cumet chlapovi, co doprovazi GYMNASTKY, na hodinky je ulet. Ja bych si nevsim nejen hodinek, ale ani chlapa...Třeba jim bylo osum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Třeba jim bylo osum.... nebo právě ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Ja jsem rad, ze jsem to tu nejak pustil z hlavy a jsem zpatky normalni. Cumet chlapovi, co doprovazi GYMNASTKY, na hodinky je ulet. Ja bych si nevsim nejen hodinek, ale ani chlapa... Sorry, ale to byly mladší žákyně. Z toho už jsem vyrost )) Ještě ani nebylo na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Jo tak. Deti. Maly deti. Ja se nechal zmast terminem "mlady holky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 To víš, všechno pod X už je jedna skupina. A X každým rokem roste, smutný příběh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Box na 6ks hodinek matice 2x3, pruhled na hodinky, uvnitr polstarky na 6ks hodinek, zamek, klicek, cena 249kc V LIDLu od 10.12.2012Zadna kozena parada, ale ucel to sto pro splni..... ...ted jsem to cetl v letaku...:-)Na obrazku ten VLEVO! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 (upraveno) Ja jsem rad, ze jsem to tu nejak pustil z hlavy a jsem zpatky normalni. Cumet chlapovi, co doprovazi GYMNASTKY, na hodinky je ulet. Ja bych si nevsim nejen hodinek, ale ani chlapa...každýmu se líbí něco. Upraveno 7. prosince 2012 uživatelem haky73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Tvrdak z ochranky ve Futuru full gold Daytony:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 ... někdo odsud? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 ... někdo odsud? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kolega nejak pribral:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Předevčírem ve vlaku chlapík s Hublotama a fotbalista to určitě nebyl. Vypadal spíš jako architekt nebo tak něco a vůbec se k němu nehodily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se