Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

co se vám na nich nelíbí?

mozna by bylo jednodusi odpovedet na otazku, co je na tech hodinkach pekne -- NIC ;)

kdyz uz velky hodinky, to radsi pockam, az se scifi nabazi a ty jeho posledni (s babou jako bonus) budou v prodejni sekci :)

Odesláno (upraveno)

@Pavlucha @SCIFI @USER47 @IzTaPa: no oukej, kdybych si nedělal p.del, tak bych snad musel osobně zažádat o doživotní ban :D

edit: a to už by fakt nebyla p.del

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

O víkendu v Malešicích v Bille na nákupu chlapík v růžovém polu s Breitling Montbrillant. Že by někdo místní? Ale kozu jsem nepoužil, nebyla odvaha :)

Odesláno (upraveno)

Minulý týden na náměstí, chlapík v kraťasech, tričku a úplně bez hodinek. Někdo odsud?

:gora:

zkusils na nej kozu? :D

Upraveno uživatelem Peter78
Odesláno

Tohle jsem musel na tajňačku blejsknout, protože jsem se z toho malém obrátil naruby. Jsou to nějaký Diesely a maji průměr snad 7. Nikdy jsem neviděl nikoho, kdo by si to dobrovolně koupil, takže jsem na kluka pořád civěl... Až z toho musel mít pocit, jak se mi ty jeho kosmodisky líbí... Uhhh. A teď tedy ta obligátní otázka: někdo odsud? :))yzagegyv.jpg

Taky jsem mel tu cest jednat s jednim clovekem co si na Diesely potrpi a zrovna tyto vlastni. Nejsou to jeho prvni. Pri otazce jestli tak moc cestuje, nebo jedna s lidma ze ctyr ruznych casovych pasem najednou, se trochu nastval a uz me na nenechal koukat :-)

Nicmene clovek je doopravdy prehlednout nemuze, ale pred nastvanim jsem se neodvazil si je pujcit na ruku a zkouset.

Odesláno

Přiznejte se, kdo byl dneska ráno u zubaře v Kravařích a měl na ruce luxusní hodinky Calvaneo 1583 s turbem? :lol2: :lol2: :lol2:

zrovna dneska jsem se koukal na aukru a nemuzu se rozhodnout, ktery model je nejlepsi. Ale jeste pockam na nejakou kolekci s biturbem :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...