Honza K. Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Pokud si vybavujete, tak v někdy na začátku května tu proběhla ohnivá diskuze o hodinkách značky Auriol, které prodával Lidl za 150 Kč. Tak dnes jsem viděl kousek se značkou Breitling, datumovkou ve formě subciferníčku (jeden na datum, druhý na den v týdnu) a ukazatelem fáze měsíce. Kupodivu všechny tyto ukazatele byly funkční. Luneta ale jasně odkazovala na oranžové quartz Auriol, podobně korunka atd. Dýnko bylo jiné, než mám já, strojek ale quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 toto nie je o tom co som kde videl, ale co kto nevidel.. zistil som, ze dvoje automatiky bez watchwindera neunosim, taze som vybral zo skrinky quartzky. Samozrejem stali, takze huraa do hodinarstva vymenit baterku. Bol som v ZA na bulvari hodinarstvo "zafir". Je to strasny obchod, ale o tom potom.Podavam predavacke/hodinarke hodinky, ona nahodila lupu a uznanlivo. "hmmm.. Pierre Cardin..hmmm." odisla snimi niekam dozadu, takze som mal cas a kochal som sa pohladom na plne panely hodiniek za 25? drahsie za 30?. Pani prisla a oznamila my, ze baterku mi dozajtra vymenia. ( hodinky maju obycajne vylupovacie dno, keby sa nastvem tak to otvorim svajciarskym nozikom.. ) Ale tak ze OK.. vypisala potvrdenie ze prevzala hodinky, este jedno hmm.. Pierre Cardin.. hmm.. zavrela ich do suflika a koniec.no a co nevidela? Rolex submariner na mojom zapasti.. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Rolexy ma dnes uz kazdy! Ale cardin hmm hmm... (inak tam som este nebol, asi mam niekolkorocny blok sa do tej predajne co len pozriet) toto nie je o tom co som kde videl, ale co kto nevidel.. zistil som, ze dvoje automatiky bez watchwindera neunosim, taze som vybral zo skrinky quartzky. Samozrejem stali, takze huraa do hodinarstva vymenit baterku. Bol som v ZA na bulvari hodinarstvo "zafir". Je to strasny obchod, ale o tom potom. Podavam predavacke/hodinarke hodinky, ona nahodila lupu a uznanlivo. "hmmm.. Pierre Cardin..hmmm." odisla snimi niekam dozadu, takze som mal cas a kochal som sa pohladom na plne panely hodiniek za 25? drahsie za 30?. Pani prisla a oznamila my, ze baterku mi dozajtra vymenia. ( hodinky maju obycajne vylupovacie dno, keby sa nastvem tak to otvorim svajciarskym nozikom.. ) Ale tak ze OK.. vypisala potvrdenie ze prevzala hodinky, este jedno hmm.. Pierre Cardin.. hmm.. zavrela ich do suflika a koniec. no a co nevidela? Rolex submariner na mojom zapasti.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulin Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 patek, let z Amsterdamu do Prahy, mladik stojici prede mnou ve fronte Baume & Mercier Classima Executives model.8733 a za mnou stojici drzitel japonskeho pasu Longines La Grande Classique. Jinak jsem byl omrknout IWC Portuguese a jsou na me zapesti strasne veliky.... bueee Budu si muset najit jinou modlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 vcera - 20:48 - ZA - hlavny od do hyperTesca - vychadzal odtial nejaky pan ( tusim mal cervenu bundu ) - Tag Heuer Monza s chronografom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Dnes ráno v metru (A) asi 1.7m vysoký hubený pán a na ruce Railmastery, hodinky pěkný, ale na pánovi vypadli komicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Bohužel až na ruku jsem pilotovi nedohlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 jedneho krasneho vecera v Ziline PAM 1950 rattrapante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Dnes v Kolíně nad Rýnem, veletrh nábytku...asi 20x Rolex (Submariner nebo Datejust, nic jiného)2x Breitling (Superocean, Navitimer)2x Tag Heuer (Monaco, F1)1x Hublot BigBang Gold1x Panerai něco na kaučuku1x Blancpain Leman Flyback Chrono Přiznám se, že jsem po zápěstích koukal skoro víc, než po exponátech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Bohužel až na ruku jsem pilotovi nedohlédl. "Ctyrka" mel myslim Emergency Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Viděl jsem tyhle hodinky, ale nevím co jsou zač, nevíte to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 na nedavnej dovolenke v Saint Tropez to bolo ROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEX..... a tak dalej. musim ale povedat ze postupom casu sa moje antipatie k tejto znacke zmensuju a vedel by som si predstavit ze raz si od nich nieco zaobstaram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Viděl jsem tyhle hodinky, ale nevím co jsou zač, nevíte to někdo? je to Storm a ma je i jeden zdejsi clen tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 je to Storm a ma je i jeden zdejsi clen tady Aha, díky, já je vyfotil na jedné akci a zdály se mi docela netypické, čekal jsem něco nejmíň za 100k, ale jestli jsou to stormy, tak to bude jen tak na lítačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 (upraveno) Včera v sauně v Podolí, chlápek něco přes padesát s Yachtmasterama. Vypadaly celkem solidně, ovšem že by si někdo bral do sauny až takovýhle Rolexy se mi tak docela nezdá. Na druhou stranu, možná lepší než je nechat ve skříňce:D .Jinak tam překvapivě dost lidí chodí s hodinkama, většinou obyč quartzky ale už jsem tam viděl chlápka s mechanickejma titanovejma chronographama Mido. Upraveno 14. září 2010 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Micey: když se o ně správně staráš, tak v tom nevidím nejmenší problém Dnes na jedné vesnické svatbě: ženich nějaké chrono od MLC, svědek AP chrono a jeho slečna bicolor Datejust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Dnes Cheesy v Brně měl pán za pultem nějaké Mondaine možná Basic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Já dneska viděl na ruce chábra v metru hodinky, jejichž cifr se v pravidelném intervalu zprůhledňoval a odhaloval průhled na strojek. čuměl jsem na to, jako žába na kobru. Zřejmě se tam točila nějaká membrána, průhledná jen z nějakého úhlu nebo co...Buď jak buď, přejel jsem o dvě stanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 je to pár dní co jsem seděl v čekárně v lékárně a ve frontě stál pán, na sobě měl fake trika Abercrombie&Fitch a na ruce napodobeniny Panerai rádoby Tourbillon s poměrně originálním designem, ještě jsem zahlédl subdial s upadlou ručkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Veľke (cca 45mm) Swatch na ruke martinskeho poslanca s iPhonom 4 (pardon, neviem, kto to bol). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se