PepaSFI Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 V 16. 10. 2010 v 13:44, 'Gilius' napsal: Já dnes míjel v autě jednoho člena fora(červený oanténovaný Fiátek z Třebíče),mával jsem jak vzteklej......ale asi byl ještě rozespalej nekecej, kde? Přes Jihlavu jsem jel, ráno od VelMezu do HavlBrodu na bramborovou výstavu a kolem poledne zpátky se zastávkou na nákup v kauflandu.
Gilius Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 Na křižovatce u Lidlu na Březinkách(pod Tescem).....Ty jsi jel dolů a já proti Tobě(ještě jsi koukal mým směrem)....troubit jsem na Tebe ale nechtěl.
PepaSFI Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Odesláno 16. října 2010 V 16. 10. 2010 v 16:38, 'Gilius' napsal: Na křižovatce u Lidlu na Březinkách(pod Tescem).....Ty jsi jel dolů a já proti Tobě(ještě jsi koukal mým směrem)....troubit jsem na Tebe ale nechtěl. jo to je možný, těch aut jezdí spousta, člověk to nestíhá sledovat. To moje je takový výraznější. Tak snad někdy příště.
quest987 Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Dnes v praci ruskychronograf mluvici obcan mel na ruce UN takove jak prodava ted Strapatoni,moc pekne hodinky
xlaque Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 (upraveno) Dnes otvorenie Auparku v ZA- IWC Cousteau, moderator programu mal tie multifunkčne letecke Citizeny za +-40k.Inak je tam pekna predajňa Chrono, kde maju Frederique Constant a celkom dobry vyber, neviem ako personal, ale odporučam sa isť na ne minimalne pozrieť. //A aj Oris. Upraveno 21. října 2010 uživatelem xlaque
quest987 Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 (upraveno) Vcera v praci, Ne cesky mluvici rus(vypadal spis jak ukrajine) mel na ruce Hublot big bang gold Pak jeste jeden clovek mel naruce rolexy nejake divery,ale nevsiml jsem si jake Upraveno 22. října 2010 uživatelem quest987
sureshot Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32761-oris-frederique-constant V 21. 10. 2010 v 21:38, 'xlaque' napsal: Dnes otvorenie Auparku v ZA- IWC Cousteau, moderator programu mal tie multifunkčne letecke Citizeny za +-40k. Inak je tam pekna predajňa Chrono, kde maju Frederique Constant a celkom dobry vyber, neviem ako personal, ale odporučam sa isť na ne minimalne pozrieť. //A aj Oris.
zid Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Dnes v tramvaji ital s quartz Breitling, se kterým sme si prohazovali pohledy (přičemž přítelkyně začala pochybovat, zda jsem nezměnil orientaci), pak mě dostal tím, že na půl tramvaje řekl, "oridžinal rolex?"
honza71 Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Dnes na kurzu bezpečné jízdy měl vedoucí té akce tyhle TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17RS2.
911 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 ted, kousek od Andela, cinska restaurace (buffet), dva rusove 21-25let. jeden mel Rada a druhy Hublot Maradona. jenze tak machal rukama, ze sem nepostrehl jestli mu vterinovka plave nebo skace. vzhledem k tomu ze mel gucci penezenku i boty, by to mohly byt originaly. ted jsem se koukal na fotky a na originalu je cerna korunka a on mel "tusim" stribrnou. ale mohlo to byt svetlem. kazdopadne na replikach je nejaky gumovy remen a original ma remen kozeny + modre prositi. coz on mel. takze asi tak. rozhodne ale Hublot vypada na ruce vyborne a Hublot, AP, ci Zenith Defy jsou vyborny akorat velikost casual hodinky
Gorr GrimWolf Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Rolex Daytona, pokud se nepletu tak to byl bicolor. Pána sem měl při check-in v hotelu a potom, co jsem mu trefil značku i typ hodinek tak viditelně pookřál a poděkoval za to, že sem mu řekl, že to jsou velice slavné hodinky
utrejch Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 V 26. 10. 2010 v 10:40, '911' napsal: ted, kousek od Andela, cinska restaurace (buffet), dva rusove 21-25let. jeden mel Rada a druhy Hublot Maradona. jenze tak machal rukama, ze sem nepostrehl jestli mu vterinovka plave nebo skace. vzhledem k tomu ze mel gucci penezenku i boty, by to mohly byt originaly. ted jsem se koukal na fotky a na originalu je cerna korunka a on mel "tusim" stribrnou. ale mohlo to byt svetlem. kazdopadne na replikach je nejaky gumovy remen a original ma remen kozeny + modre prositi. coz on mel. takze asi tak. rozhodne ale Hublot vypada na ruce vyborne a Hublot, AP, ci Zenith Defy jsou vyborny akorat velikost casual hodinky Ja v cine v patre bokem od OC vidavam pekne hodinky docela casto ... otazka je, do ktere chodis ty
911 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 V 26. 10. 2010 v 11:38, 'utrejch' napsal: Ja v cine v patre bokem od OC vidavam pekne hodinky docela casto ... otazka je, do ktere chodis ty tohle je asi jina. ulice Stroupeznickeho, naproti Gyncentra.
utrejch Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 V 26. 10. 2010 v 14:49, '911' napsal: tohle je asi jina. ulice Stroupeznickeho, naproti Gyncentra. Aha, tak to je jedina cina kam nechodim ... vubec to je s tema obedama na andelu celkem opruz ...
911 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 V 26. 10. 2010 v 14:54, 'utrejch' napsal: Aha, tak to je jedina cina kam nechodim ... vubec to je s tema obedama na andelu celkem opruz ... posledni OT. vzdyt je toho tady mrkay. 2x husa, drahokoupil, andelka, ta vyvarovna kam chodi Mafra s spol, na valentice, pravek je super, u ziznovyho jelena, pak jak je Seznam, tak v tom baraku je fajn jidlo. a jinak pizerky. a kdyz to clovek strida, tak je porad co jist. a to sem na dalsich 5 restauraci jiste zapomnel
utrejch Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 V 26. 10. 2010 v 14:58, '911' napsal: posledni OT. vzdyt je toho tady mrkay. 2x husa, drahokoupil, andelka, ta vyvarovna kam chodi Mafra s spol, na valentice, pravek je super, u ziznovyho jelena, pak jak je Seznam, tak v tom baraku je fajn jidlo. a jinak pizerky. a kdyz to clovek strida, tak je porad co jist. a to sem na dalsich 5 restauraci jiste zapomnel Uz posledni OT , nejlepsi ej to v radniccnim sklipku a taky v andelu (ne andelce), ale to je tak, jeden kolega nechce tam, druhej jinam a pak se chodi buh vi kam ... Kazdopadne jestli myslis tu jidelnu v krizikove, kde teda pracuju a staci mi tam sjet vytahem, tak teda nevim nevim ... to ja bych nikomu nedoporucil
911 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 V 26. 10. 2010 v 15:36, 'utrejch' napsal: Uz posledni OT , nejlepsi ej to v radniccnim sklipku a taky v andelu (ne andelce), ale to je tak, jeden kolega nechce tam, druhej jinam a pak se chodi buh vi kam ... Kazdopadne jestli myslis tu jidelnu v krizikove, kde teda pracuju a staci mi tam sjet vytahem, tak teda nevim nevim ... to ja bych nikomu nedoporucil ja tam jednou za 2-3mesice zajdu a vetsinou fajn. v lete sem tam mel super livance s boruvkovym prelivem. ale vim, ze kdyz clovek ji eurest/sodexho kazdy den, uz tak nadseny neni taky sem to zazil.
Jakubisko Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Dnes na zasedání Výboru pro evropské záležitosti (PSP) jedny Omega NZL-32 Chrono a na dámské ruce něco od Glashutte ve zlatě.
quequeek Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Dnes dopoledne u bankomatu, v jednom městečku poblíž Strakonic, výstavní B na tahu
jankoxxx Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 uz asi 2 mesiace cestujem autobusom do prace a oproti mne sedava chlapik ktory mal na ruke Omega PO. dnes ten isty chlapik Omega SMP. asi nejaky Irsky chronomagor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se