Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 10. 2010 v 13:44, 'Gilius' napsal:

Já dnes míjel v autě jednoho člena fora(červený oanténovaný Fiátek z Třebíče),mával jsem jak vzteklej......ale asi byl ještě rozespalej :(

nekecej, kde? Přes Jihlavu jsem jel, ráno od VelMezu do HavlBrodu na bramborovou výstavu a kolem poledne zpátky se zastávkou na nákup v kauflandu.
Odesláno
  V 16. 10. 2010 v 16:38, 'Gilius' napsal:

Na křižovatce u Lidlu na Březinkách(pod Tescem).....Ty jsi jel dolů a já proti Tobě(ještě jsi koukal mým směrem)....troubit jsem na Tebe ale nechtěl.

jo to je možný, těch aut jezdí spousta, člověk to nestíhá sledovat. To moje je takový výraznější. Tak snad někdy příště.
Odesláno (upraveno)

Dnes otvorenie Auparku v ZA- IWC Cousteau, moderator programu mal tie multifunkčne letecke Citizeny za +-40k.

Inak je tam pekna predajňa Chrono, kde maju Frederique Constant a celkom dobry vyber, neviem ako personal, ale odporučam sa isť na ne minimalne pozrieť.

//A aj Oris.

Upraveno uživatelem xlaque
Odesláno (upraveno)

Vcera v praci,

Ne cesky mluvici rus(vypadal spis jak ukrajine) mel na ruce Hublot big bang gold

Posted Image

Pak jeste jeden clovek mel naruce rolexy nejake divery,ale nevsiml jsem si jake

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32761-oris-frederique-constant

V 21. 10. 2010 v 21:38, 'xlaque' napsal:

Dnes otvorenie Auparku v ZA- IWC Cousteau, moderator programu mal tie multifunkčne letecke Citizeny za +-40k.

Inak je tam pekna predajňa Chrono, kde maju Frederique Constant a celkom dobry vyber, neviem ako personal, ale odporučam sa isť na ne minimalne pozrieť.

//A aj Oris.

Odesláno

Dnes v tramvaji ital s quartz Breitling, se kterým sme si prohazovali pohledy (přičemž přítelkyně začala pochybovat, zda jsem nezměnil orientaci), pak mě dostal tím, že na půl tramvaje řekl, "oridžinal rolex?"  :thumbsup_anim:

Odesláno

ted, kousek od Andela, cinska restaurace (buffet), dva rusove 21-25let. jeden mel Rada a druhy Hublot Maradona. jenze tak machal rukama, ze sem nepostrehl jestli mu vterinovka plave nebo skace. vzhledem k tomu ze mel gucci penezenku i boty, by to mohly byt originaly.

ted jsem se koukal na fotky a na originalu je cerna korunka a on mel "tusim" stribrnou. ale mohlo to byt svetlem. kazdopadne na replikach je nejaky gumovy remen a original ma remen kozeny + modre prositi. coz on mel. takze asi tak. rozhodne ale Hublot vypada na ruce vyborne a Hublot, AP, ci Zenith Defy jsou vyborny akorat velikost casual hodinky

Odesláno

Rolex Daytona, pokud se nepletu tak to byl bicolor. Pána sem měl při check-in v hotelu a potom, co jsem mu trefil značku i typ hodinek tak viditelně pookřál a poděkoval za to, že sem mu řekl, že to jsou velice slavné hodinky :)

Odesláno
  V 26. 10. 2010 v 10:40, '911' napsal:

ted, kousek od Andela, cinska restaurace (buffet), dva rusove 21-25let. jeden mel Rada a druhy Hublot Maradona. jenze tak machal rukama, ze sem nepostrehl jestli mu vterinovka plave nebo skace. vzhledem k tomu ze mel gucci penezenku i boty, by to mohly byt originaly.

ted jsem se koukal na fotky a na originalu je cerna korunka a on mel "tusim" stribrnou. ale mohlo to byt svetlem. kazdopadne na replikach je nejaky gumovy remen a original ma remen kozeny + modre prositi. coz on mel. takze asi tak. rozhodne ale Hublot vypada na ruce vyborne a Hublot, AP, ci Zenith Defy jsou vyborny akorat velikost casual hodinky

Ja v cine v patre bokem od OC vidavam pekne hodinky docela casto ... otazka je, do ktere chodis ty :)

Odesláno
  V 26. 10. 2010 v 11:38, 'utrejch' napsal:

Ja v cine v patre bokem od OC vidavam pekne hodinky docela casto ... otazka je, do ktere chodis ty :)

tohle je asi jina. ulice Stroupeznickeho, naproti Gyncentra.
Odesláno
  V 26. 10. 2010 v 14:54, 'utrejch' napsal:

Aha, tak to je jedina cina kam nechodim ... vubec to je s tema obedama na andelu celkem opruz ...

posledni OT. vzdyt je toho tady mrkay. 2x husa, drahokoupil, andelka, ta vyvarovna kam chodi Mafra s spol, na valentice, pravek je super, u ziznovyho jelena, pak jak je Seznam, tak v tom baraku je fajn jidlo. a jinak pizerky. a kdyz to clovek strida, tak je porad co jist. :) a to sem na dalsich 5 restauraci jiste zapomnel
Odesláno
  V 26. 10. 2010 v 14:58, '911' napsal:

posledni OT. vzdyt je toho tady mrkay. 2x husa, drahokoupil, andelka, ta vyvarovna kam chodi Mafra s spol, na valentice, pravek je super, u ziznovyho jelena, pak jak je Seznam, tak v tom baraku je fajn jidlo. a jinak pizerky. a kdyz to clovek strida, tak je porad co jist. :) a to sem na dalsich 5 restauraci jiste zapomnel

Uz posledni OT :), nejlepsi ej to v radniccnim sklipku a taky v andelu (ne andelce), ale to je tak, jeden kolega nechce tam, druhej jinam a pak se chodi buh vi kam ...

Kazdopadne jestli myslis tu jidelnu v krizikove, kde teda pracuju a staci mi tam sjet vytahem, tak teda nevim nevim ... to ja bych nikomu nedoporucil :)

Odesláno
  V 26. 10. 2010 v 15:36, 'utrejch' napsal:

Uz posledni OT :), nejlepsi ej to v radniccnim sklipku a taky v andelu (ne andelce), ale to je tak, jeden kolega nechce tam, druhej jinam a pak se chodi buh vi kam ...

Kazdopadne jestli myslis tu jidelnu v krizikove, kde teda pracuju a staci mi tam sjet vytahem, tak teda nevim nevim ... to ja bych nikomu nedoporucil :)

ja tam jednou za 2-3mesice zajdu a vetsinou fajn. v lete sem tam mel super livance s boruvkovym prelivem. ale vim, ze kdyz clovek ji eurest/sodexho kazdy den, uz tak nadseny neni :) taky sem to zazil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...