Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem viděl pri odchodu z pizzerie Di Carlo pana s Fortis B-42 nejspis chrono, na kuzi :-) A moony se safirem i hesalitem na me ruce u dusaka, a nespocet krasnych hodinek tam :-)

Odesláno

chlapik co mi dnes tankoval LPG na ruke TAG HEUER Professional 200M ... asi sa u nich nahlasim na brigadu :P

Odesláno

Logo Chronomagu na stříbrném Outbacku teď cestou do práce - Praha 9. Na loket z okna nebylo počasí :-)

Odesláno
  V 24. 6. 2014 v 10:14, Rodkopf napsal:

Nejaky patriot mel na kazde ruce dvoje hodinky...3 asi shit ale jedny nejspise Becka :)

..to mě silně připomíná sibiře na srazu.. :lol2: ..samo v pojetí roládovém..

Odesláno
  V 25. 6. 2014 v 5:46, Doth napsal:

Logo Chronomagu na stříbrném Outbacku teď cestou do práce - Praha 9. Na loket z okna nebylo počasí :-)

to vypada na me, touhle dobou jsem tam jel...

Odesláno
  V 25. 6. 2014 v 14:02, seh1 napsal:

to vypada na me, touhle dobou jsem tam jel...

Trasa by odpovídala :-)

Odesláno

Popůvky u Brna, již podruhé v autobuse mladý muž a Seiko Monster - černé, na tahu.

Málokdo v tomto věku kupuje automaty od Seika namísto Hugo Boss za poloviční cenu a tak bych tipnul člen, nebo dárek od člena  :cheers:

Odesláno

Včera, majitel baru a pohodový týpek, který však Chronomag nezná, měl na ruce tyto Longines:

(řikal, že je má od roku 2002, a že přišel o celoživotní záruku když po 2 letech s nima nešel na servis do Prahy)

L4.709.4.72.6.jpg

Odesláno
  V 26. 6. 2014 v 8:17, sqad napsal:

Celoživotní záruku, která prekludovala? Hmmm...

Ta záruka prý byla podmíněna tím, že s nima každý 2 roky dojde do Prahy na servis/garanční prohlídku. Když se na třetí servis nedostavil tak mu záruku zrušili - takhle nějak mi to vysvětloval, detaily neznám.

Odesláno

Jasně, v pohodě:-) Nicméně si myslím, že kecal. Nikde jsem nedohledal, že by takovou službu Longines nabízeli. A vůbec nejsem teda žádný znalec, ale není dvouletá perioda trošku krátká? Ale hodinky jsou to pěkný, o tom žádná.

V 26. 6. 2014 v 10:16, Z. Paul napsal:

Ta záruka prý byla podmíněna tím, že s nima každý 2 roky dojde do Prahy na servis/garanční prohlídku. Když se na třetí servis nedostavil tak mu záruku zrušili - takhle nějak mi to vysvětloval, detaily neznám.

Odesláno

Hmmm, tohle mě taky zaujalo. AD mi nic takového nenabídl. Jen v návodu je zmínka o tom, že by se hodinky po nějaké době měly nechat prohlédnout.

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 29. 6. 2014 v 12:55, Bedjasson napsal:

....floutek, včera hotel Horizont, dali jsme i kozu a pozvánku ke stolu, kde se odehrával srazík beskydské buňky. Nic.

Videl Déčka, tak radeji utekl, sragora :)

Odesláno
  V 26. 6. 2014 v 10:16, Z. Paul napsal:

Nejsou toto nahodou quartzky?Ja myslim,ze ano,i kdyby nahodou ne,borec te lakoval,kamarad je AD Longines a jsem si jistej,ze nic takovyho nenabizi...

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)
  V 29. 6. 2014 v 16:01, Bedjasson napsal:

...spíše se lekl tvých leštěnek, které přesvítily ty jeho.

Jo, taky moznost, na kovane oceli z Isuzuishi se jen tak neco nevyrovna, plus se jeste blysklo ostri Mcusty a bral nohy na ramena.

Upraveno uživatelem Alda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...