Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Dneska pan prodejce zn. KIA v Auto Duba, na ruce fake Vacheron Constantin, na ciferniku napis quartz, ale vterinovka sla plynule (asi nejaka cinska mechanika). Ja ty lidi nechapu... kdyby si koupil oblekovky Tissot za 5k na baterku nedalo by se rict ani ň, ale takhle...

Odesláno

pražský okruh směr letiště žlutý Superb s nálepkou Chronomagu, pilota jsem však nezahlédl (byl rychlejší;), kdo to byl?

3e1bb196ac6936de44b5b0b2952942fb.jpg

Odesláno

Dnes v půl jedné na zastávce Václavské náměstí vystupoval z devítky mladý borec s modrýma bondovka...bych to tipnul na místního ;)

Odesláno

Šestý smysl? :)

Mladej týpek musí být podle mého buď fanda do hodinek nebo do Bonda (případně do obojího), aby si je pořídil. Nehledě na to, že kdyby byl mimo forum, kupoval by s největší pravděpodboností funglovky. A pokud by měl na funglovky, byl by určitě v balíku a nejezdil by po Praze tramvají...víte drahý Watsone :)

Ale taky to mohl být fejkonoš, žáno...

Odesláno

Pred týždňom som išiel metrom s SMP na ruke, troje porovnateľné hodinky som mal v taške a nezdalo so mi to divné. Práveže som si všimol že v pražskej MHD nie je problém vidieť Rolády, Omegu alebo Breitling na ruke. Podieľajú sa na tom aj turisti, tí sú ľahko identifikovateľní ležérnym outfitom.

Odesláno

pro někoho je MHD jednodušší než auto... nemusí řešit parkování, obvzlášť pokud mají práci někde na metru.... Jinak dneska na pokladně v Makru Brně Hublot big bang all white -mladá kost, dost luxusní kousek- takže buď origo a rodiče ji poslali oksit zarábění peněz a nebo prostě fiflena fejkonoška  :clap:

Odesláno

Já do letošního léta nejel od 89´ sockou (bus z letiště do hotelu nepočítám). Nejen busem, tramvají či metrem, ale ani vlakem.....A letos v červenci jsem musel do centra Prahy a přemluvil se jet metrem. Nemělo to chybu (po instrukci smějících se kolegů jak a jakou koupit jízdenku...). Žádný nervy s dopravním provozem v centru Prahy, o parkování nemluvě. Koukal jsem 30 minut na i moc pěkné holky (a různé exoty, a že jich bylo - sandály/ponožky jsou ještě ten lepší případ, ale třeba pedikúra u verze sandály/bez ponožek občas síla...) a cesta příjemně ubíhala....Už tam jinak nejedu, pak jsem tam byl takto ještě 3x a spokojenost. Ano, v metru to občas smrdí, vichr přehazuje přehazovačku, mastná tyč občas mastná, ale odpočinek, relax.

Takže na ruce mám bicolor Omega...fejky? Nikoli. A co lidi, jedoucí MHD večer chlastat? Pak si dokážu představit, že mají na ruce i PP....

Odesláno (upraveno)

Sem byl teďka v za.ranejch montérkách v Kauflandu. Dojel ksem pracovním otloukánkem. S baterkovýma bondovkama. Který jsem koupil fungl. Agenta 007 nemusím. Nuže, včil mudruj :D

Toš že by si byl fanda do hodinek? :)

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

To je taky možný, celkem ta nemoc řádí a šíří se tím, no - internetem :)

Jinak ještě jeden poznatek z "montérkového dne" (ty jsou důležité v rámci zachování duševního zdraví pro kanclkrysy)
když pak sedím s klukama v místní vesnický hospodě na pivku, tak mi všichni čumí na hodinky, protože exota co vůbec 
nosí hodinky tam už dlouho neviděli, vždyť mají všichni mobil, néé?

Odesláno (upraveno)

...právě teď šéf HC Slovanu Blava IWC Big Pilot. Na ty se dá koukat furt...

EDIT: ...a konečně naživo EXP 1, který tady na fóru furt vočumuju. Tímto si je zařazuju mezi nejhezčí RLX...

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Já do letošního léta nejel od 89´ sockou (bus z letiště do hotelu nepočítám). Nejen busem, tramvají či metrem, ale ani vlakem.....A letos v červenci jsem musel do centra Prahy a přemluvil se jet metrem. Nemělo to chybu (po instrukci smějících se kolegů jak a jakou koupit jízdenku...). Žádný nervy s dopravním provozem v centru Prahy, o parkování nemluvě. Koukal jsem 30 minut na i moc pěkné holky (a různé exoty, a že jich bylo - sandály/ponožky jsou ještě ten lepší případ, ale třeba pedikúra u verze sandály/bez ponožek občas síla...) a cesta příjemně ubíhala....Už tam jinak nejedu, pak jsem tam byl takto ještě 3x a spokojenost. Ano, v metru to občas sm.dí, vichr přehazuje přehazovačku, mastná tyč občas mastná, ale odpočinek, relax.

Takže na ruce mám bicolor Omega...fejky? Nikoli. A co lidi, jedoucí MHD večer chlastat? Pak si dokážu představit, že mají na ruce i PP....

Ja s PO jezdim do centra do hospody metrem bezne, pohoda, nikdo si te nevsima ... Ale s PP bych asi prece jen volil TAXI :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...