skalis Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Jakube, vazne hezky fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Dobrý Kubo, šikula! Vyhlídni si nějakou, co nikdo nemá, a šup s tím do médií, třeba zbohatneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Všiml jsem si,že moje učitelka angličtiny nosí Archimede Arcadia v bílo modrém provedení. Překvapilo mě to,a ji asi taky,když zjistila,že mě hodinky taky berou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 vcera u nas v pezinku som bol na zmrzke a prisiel pan s nohamy do X na najnovsom porsche cayenne S a na ruke mal obrovske breitling for bentley...podla mna uz dost obrovske hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Flora dnes dopoledne. Pán v Rockpointu TH Monaco, pán v hale Rolex Milgauss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Nedavno jsem potkal rodinku s kocarkem na mistnim nadrazi a tatinek s ditetem v naruci mel na zapesti Urwerk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Dnes v menze jeden student, pilotky Steinhart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Nedavno jsem potkal rodinku s kocarkem na mistnim nadrazi a tatinek s ditetem v naruci mel na zapesti Urwerk To se mi až nechce věřit...Obrovská náhoda, kór na místním nádraží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Nedavno jsem potkal rodinku s kocarkem na mistnim nadrazi a tatinek s ditetem v naruci mel na zapesti Urwerk zřejmě slušnej oddíl to "místní" je kde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 zřejmě slušnej oddíl to "místní" je kde ? STS Chvojkovice-Brod , já v tom nevidím problém...mocipáni se stahujou na malá města, vesnice viz. Kellner, Bakala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 zřejmě slušnej oddíl to "místní" je kde ? "Mistni" je v jednom mestecku 10 minut od Zurichu, takze to nebyl jenom sen ... ale i tak me prekvapilo, ze nekdo nosi nenositelny hodinky Jinak Kubo ty fotky z te svatby jsou fakt supr...hned me napadla hlaska z reklamy "na tebe se usmala" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Dnes v příloze HN "proč ne?!" - Patek Philippe Nautilus Chronograph (ty s tím monosčítačem na šestce) - 891 700,- káčé v Carollinu. A to jsem si říkal, že tam nic zajímavýho tentokrát neni. Než jsem se dostal nakonec... A ty Hubloty vzadu maj taky štábní kulturu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 "Mistni" je v jednom mestecku 10 minut od Zurichu, takze to nebyl jenom sen ... ale i tak me prekvapilo, ze nekdo nosi nenositelny hodinky Jinak Kubo ty fotky z te svatby jsou fakt supr...hned me napadla hlaska z reklamy "na tebe se usmala" Tak to pak jó...Nějaký nechutně bohatý Curyšan asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Nedavno jsem potkal rodinku s kocarkem na mistnim nadrazi a tatinek s ditetem v naruci mel na zapesti Urwerk Ty bych si chtěl aspoň pochovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Tak to pak jó...Nějaký nechutně bohatý Curyšan asi To je prave to, ze tady lidi, co vypadaji nechutne bohate (rozumejme snazi se vypadat zamozne) maji vetsinou na ruce Armani a podobny zverstva a potom jsou tu uplne nenapadni lidi s timhle werkem, Nautilama, APckama, atd. ale pritom si na nic nehrajou. Kolik lidi tady chodi s Rolexem ani nema cenu psat. Jsou to nejcasteji potkavany hodinky, druhe v rade jsou Rada a pak asi Becka co jsem si zatim vsiml. Ale tezko rict kolik procent z toho jsou mistni a kolik turisti. Treba Ital s fejkovnima Portugueserama se snazil vypadat cool a ja jsem mu to nesezral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 To je prave to, ze tady lidi, co vypadaji nechutne bohate (rozumejme snazi se vypadat zamozne) maji vetsinou na ruce Armani a podobny zverstva a potom jsou tu uplne nenapadni lidi s timhle werkem, Nautilama, APckama, atd. ale pritom si na nic nehrajou. Kolik lidi tady chodi s Rolexem ani nema cenu psat. Jsou to nejcasteji potkavany hodinky, druhe v rade jsou Rada a pak asi Becka co jsem si zatim vsiml. Ale tezko rict kolik procent z toho jsou mistni a kolik turisti. Treba Ital s fejkovnima Portugueserama se snazil vypadat cool a ja jsem mu to nesezral Ono už to tak bývá, že lidé co na to mají se neexhibují a naopak. Nějak si nezmínil Omegu, ta se ve Švajcu nenosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 opět jeden dodavatel -ullysky marine chronometr 43mm v černé na kaučuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Ty bych si chtěl aspoň pochovat... No v jedne vyloze jsou tady bezne k videni, ale ja na to nemam gule jit si je pochovat se Stajnama na ruce Ono už to tak bývá, že lidé co na to mají se neexhibují a naopak. Nějak si nezmínil Omegu, ta se ve Švajcu nenosí? Omega se nosi. Rekl bych, ze je hned v zavesu asi stejne casta jako ty Becka. Slecna z knihovny ma na pacence malinky bondovky napriklad. Ale fakt Rolady a Rada jsou tady videt nejvic. Na chlapech i na zenskych, na veku nezalezi. Co me taky dost prekvapilo, tak napriklad rekneme ne uplne drahe znacky jako Longines se objevuji v obchodech vedle vylozene HH nebo radove drazsich znacek. Ale napriklad Fortis, ktery bych zaradil cca na uroven prave Longinu tady neni skoro videt. Hold kazda ves, jiny pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Co me taky dost prekvapilo, tak napriklad rekneme ne uplne drahe znacky jako Longines se objevuji v obchodech vedle vylozene HH nebo radove drazsich znacek. Rekl bych, ze je pro ne prirozene, ze si nekdo muze dovolit levnejsi (i "obycejne" Longines jsou kvalitni hodniky) a jiny mnohem drazsi, respektuji to a nemusi to jest navic umele segregovat a hrat si na neco nobl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 (upraveno) Rekl bych, ze je pro ne prirozene, ze si nekdo muze dovolit levnejsi (i "obycejne" Longines jsou kvalitni hodniky) a jiny mnohem drazsi, respektuji to a nemusi to jest navic umele segregovat a hrat si na neco nobl. Jojo, tak si to taky vykládám. Jenom mě překvapilo, že to tak platí u každého prodejce. Prostě Longíny jsou vidění v každé lepší výloze a Fortis nikde. Tak nějak bych to shrnul Jinak v Praze máte fajn reklamu na Brajtle! Tady lítá Junkers s nějakýma písmenkama Upraveno 18. června 2011 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se