Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

zřejmě slušnej oddíl :rolleyes: to "místní" je kde ;)?

"Mistni" je v jednom mestecku 10 minut od Zurichu, takze to nebyl jenom sen :sleeping_03anim: ... ale i tak me prekvapilo, ze nekdo nosi nenositelny hodinky :D Jinak Kubo ty fotky z te svatby jsou fakt supr...hned me napadla hlaska z reklamy "na tebe se usmala" :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes v příloze HN "proč ne?!" - Patek Philippe Nautilus Chronograph (ty s tím monosčítačem na šestce) - 891 700,- káčé v Carollinu.

A to jsem si říkal, že tam nic zajímavýho tentokrát neni. Než jsem se dostal nakonec... A ty Hubloty vzadu maj taky štábní kulturu :-)

Odkaz ke komentáři

"Mistni" je v jednom mestecku 10 minut od Zurichu, takze to nebyl jenom sen :sleeping_03anim: ... ale i tak me prekvapilo, ze nekdo nosi nenositelny hodinky :D Jinak Kubo ty fotky z te svatby jsou fakt supr...hned me napadla hlaska z reklamy "na tebe se usmala" :D

Tak to pak jó...Nějaký nechutně bohatý Curyšan asi
Odkaz ke komentáři

Tak to pak jó...Nějaký nechutně bohatý Curyšan asi

To je prave to, ze tady lidi, co vypadaji nechutne bohate (rozumejme snazi se vypadat zamozne) maji vetsinou na ruce Armani a podobny zverstva a potom jsou tu uplne nenapadni lidi s timhle werkem, Nautilama, APckama, atd. ale pritom si na nic nehrajou. Kolik lidi tady chodi s Rolexem ani nema cenu psat. Jsou to nejcasteji potkavany hodinky, druhe v rade jsou Rada a pak asi Becka co jsem si zatim vsiml. Ale tezko rict kolik procent z toho jsou mistni a kolik turisti. Treba Ital s fejkovnima Portugueserama se snazil vypadat cool a ja jsem mu to nesezral :D
Odkaz ke komentáři

To je prave to, ze tady lidi, co vypadaji nechutne bohate (rozumejme snazi se vypadat zamozne) maji vetsinou na ruce Armani a podobny zverstva a potom jsou tu uplne nenapadni lidi s timhle werkem, Nautilama, APckama, atd. ale pritom si na nic nehrajou. Kolik lidi tady chodi s Rolexem ani nema cenu psat. Jsou to nejcasteji potkavany hodinky, druhe v rade jsou Rada a pak asi Becka co jsem si zatim vsiml. Ale tezko rict kolik procent z toho jsou mistni a kolik turisti. Treba Ital s fejkovnima Portugueserama se snazil vypadat cool a ja jsem mu to nesezral :D

Ono už to tak bývá, že lidé co na to mají se neexhibují a naopak. Nějak si nezmínil Omegu, ta se ve Švajcu nenosí?
Odkaz ke komentáři

Ty bych si chtěl aspoň pochovat... :rolleyes:

No v jedne vyloze jsou tady bezne k videni, ale ja na to nemam gule jit si je pochovat se Stajnama na ruce :D

Ono už to tak bývá, že lidé co na to mají se neexhibují a naopak. Nějak si nezmínil Omegu, ta se ve Švajcu nenosí?

Omega se nosi. Rekl bych, ze je hned v zavesu asi stejne casta jako ty Becka. Slecna z knihovny ma na pacence malinky bondovky napriklad. Ale fakt Rolady a Rada jsou tady videt nejvic. Na chlapech i na zenskych, na veku nezalezi. Co me taky dost prekvapilo, tak napriklad rekneme ne uplne drahe znacky jako Longines se objevuji v obchodech vedle vylozene HH nebo radove drazsich znacek. Ale napriklad Fortis, ktery bych zaradil cca na uroven prave Longinu tady neni skoro videt. Hold kazda ves, jiny pes :D
Odkaz ke komentáři

Co me taky dost prekvapilo, tak napriklad rekneme ne uplne drahe znacky jako Longines se objevuji v obchodech vedle vylozene HH nebo radove drazsich znacek.

Rekl bych, ze je pro ne prirozene, ze si nekdo muze dovolit levnejsi (i "obycejne" Longines jsou kvalitni hodniky) a jiny mnohem drazsi, respektuji to a nemusi to jest navic umele segregovat a hrat si na neco nobl.
Odkaz ke komentáři

Rekl bych, ze je pro ne prirozene, ze si nekdo muze dovolit levnejsi (i "obycejne" Longines jsou kvalitni hodniky) a jiny mnohem drazsi, respektuji to a nemusi to jest navic umele segregovat a hrat si na neco nobl.

Jojo, tak si to taky vykládám. Jenom mě překvapilo, že to tak platí u každého prodejce. Prostě Longíny jsou vidění v každé lepší výloze a Fortis nikde. Tak nějak bych to shrnul ;)

Jinak v Praze máte fajn reklamu na Brajtle! Tady lítá Junkers s nějakýma písmenkama :thumbsup_anim:

post-1684-002671300 1308388040.jpg

Upraveno uživatelem Topkan
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...