Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pred chvili cerne pilotky ala IWC od EPOSu na zahradce hospudky v Brne Obranech u cyklostezky. Bohuzel pan byl u stolu diagonalne od myho, takze koza nesla pouzit. Nebyl to nekdo odtud?

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

tak dnes podvecer som si bol zabehat po promenade od mosta Lafrancony ku novemu ( BA ) a to vam bolo teda nieco.. v kaviarnach pri Kempinskom sedeli vsetci muzi s vyhrnutymi rukavmi, a ich hodinky uplne bili do oci.. kedze som bezal, tak som toho moc nestihol rozpoznat, ale urcite by sa tam par zaujimavych kuskov naslo..

tak aspon po promenade som videl breitling navitimer, rado keramika, dvoje rolex bicolor - jedny suby a jedny datejusty no a podla dierkovaneho hrubeho kaucuku by som tie posledne hodinky tipol na nejake breitling divery

Odesláno
  V 27. 6. 2011 v 18:40, 'skalis' napsal:

................. Bohuzel pan byl u stolu diagonalne od myho, takze koza nesla pouzit. Nebyl to nekdo odtud?

Jako že by se blbě zdrhalo?

Odesláno (upraveno)
  V 27. 6. 2011 v 18:52, 'FiXilVer' napsal:

tak dnes podvecer som si bol zabehat po promenade od mosta Lafrancony ku novemu ( BA ) a to vam bolo teda nieco.. v kaviarnach pri Kempinskom sedeli vsetci muzi s vyhrnutymi rukavmi, a ich hodinky uplne bili do oci.. kedze som bezal, tak som toho moc nestihol rozpoznat, ale urcite by sa tam par zaujimavych kuskov naslo..

tak aspon po promenade som videl breitling navitimer, rado keramika, dvoje rolex bicolor - jedny suby a jedny datejusty no a podla dierkovaneho hrubeho kaucuku by som tie posledne hodinky tipol na nejake breitling divery

to sa ani nedivim,to je vyklad tych najrovnejsich z rovnych...

inak dnes dlhorocny zakaznik Chopard Mille Miglia,videl som ich u neho prvy raz

Upraveno uživatelem obchodnik-o3
Odesláno (upraveno)

V neděli ve Státní opeře, cizinec, nejspíš němec, měl v lóži Breguet Heritage Chrono ve zlatě, jinak se tam vždy pohybuje spousta rolád, mě nevyjímaje :)

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

restauracia Zapomenuty cas na Anglickej ... Bell a Ross BR ... bohuzial ale evidentne fejk, skeletonove turbo made in Li-Chiux-Da-Fonds

poznamka pod ciarou: ... a take kaleraby, co valil slecne do hlavy, som uz davno nepocul :)

Odesláno
  V 29. 6. 2011 v 11:30, 'TomasP' napsal:

restauracia Zapomenuty cas na Anglickej ... Bell a Ross BR ... bohuzial ale evidentne fejk, skeletonove turbo made in Li-Chiux-Da-Fonds

poznamka pod ciarou: ... a take kaleraby, co valil slecne do hlavy, som uz davno nepocul :)

Si spijon,ze pocuvas cizi hovory...?:whistle:

Odesláno

fake watches - fake people ci ako sa tomu hovori...

ja som dnes videl vsetky moje hodinky na policke v spalni. winder mam uz zbaleny v krabici a zajtra bude na ceste na domov. hodinky nema co vrtiet a zato stoja. mal som ich lepsie striedat :(

Odesláno
  V 29. 6. 2011 v 18:02, 'grga_pitic' napsal:

zakaznik Patek Philippe Nautilus - na moji pochvalu reagoval tak ze ma radsi digitalky od Suunto, ale ze mu zena rekla ze si ma k obleku koupit neco slusneho....

Nabídl jsi paní choti čestné členství Chronomagu?
Odesláno (upraveno)
  V 29. 6. 2011 v 11:30, 'TomasP' napsal:

Já dnes v tramvaji č. 9 viděl na starším pánovi ve slamáčku Omegy Moonwatch. Nedávno jsem viděl rovněž v tramvaji Rolexy, nevím co přesněji. Píšu to jen proto, že jsem uvažoval, jestli bych byl schopen poznat fake. A výsledek: nebyl. Teda kromě těch Rolex, ty byly tak hrozný, že i já jsem měl jistotu. Jen mne tak napadlo, jestli si jste skutečně jistí, zda vidíte originál nebo fake...?

Edit: Nebylo to rejpnutí, ale dotaz, takže za tečkami chyběl otazník :-)

Upraveno uživatelem Tyg80
Odesláno

Dnes v podvečer pán v Becherbaru u Národního divadla s Autaviema. Byl jsem srab a kozu jsem nedal, ačkoliv chlapík s Autaviema musí bejt z Chronomagu. Koukal jsem na něj, nastavoval ty svoje, ale seděl tam se sympatickou blondýnkou, takže nekoukal.

Mrzí mě to, měl jsem to zkusit...

Odesláno

Dnes kolem 17h v Bodeguitě v Praze jedny zlaté Hublot a BfB a poté v opeře IWC portuguese 7days a tradičně několik rolád (Daytona a DJ 36mm).

Odesláno
  V 29. 6. 2011 v 13:51, 'svijanskymaz' napsal:

Si spijon,ze pocuvas cizi hovory...?:whistle:

sedeli sme za jednym stolom (lavicoidnym) a tipek evidentne robil predstavenie aj pre nas, to sa nedalo nepocut :)
Odesláno

Před chvílí před centrálou ČEZu týpek v černém VW Phaeton s německou SPZ měl z okýnka ruku tak aby byly vidět hodinky, bílé na bílém asi plastovém pásku. neviděl jsem z blízka na dial ale z protějsí ulice to vypadalo jako klasicka masivni cina, ale vzhledem k autu bych si tipnul, ze to bylo neco drazsiho. Docela by mne zajimalo co to mohlo bejt za hodinky. Ze by nejake Zenith?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...