jankoxxx Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 nemozem si pomoct, ale podoba na Toniho Soprana je neodskriepitelna inac mne to akosi clanok nezobrazuje. su tam 2 vety a foto...
skalis Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 (upraveno) Pred chvili cerne pilotky ala IWC od EPOSu na zahradce hospudky v Brne Obranech u cyklostezky. Bohuzel pan byl u stolu diagonalne od myho, takze koza nesla pouzit. Nebyl to nekdo odtud? Upraveno 27. června 2011 uživatelem skalis
FiXilVer Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 tak dnes podvecer som si bol zabehat po promenade od mosta Lafrancony ku novemu ( BA ) a to vam bolo teda nieco.. v kaviarnach pri Kempinskom sedeli vsetci muzi s vyhrnutymi rukavmi, a ich hodinky uplne bili do oci.. kedze som bezal, tak som toho moc nestihol rozpoznat, ale urcite by sa tam par zaujimavych kuskov naslo.. tak aspon po promenade som videl breitling navitimer, rado keramika, dvoje rolex bicolor - jedny suby a jedny datejusty no a podla dierkovaneho hrubeho kaucuku by som tie posledne hodinky tipol na nejake breitling divery
Milis Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 V 27. 6. 2011 v 18:40, 'skalis' napsal: ................. Bohuzel pan byl u stolu diagonalne od myho, takze koza nesla pouzit. Nebyl to nekdo odtud? Jako že by se blbě zdrhalo?
obchodnik-o3 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 (upraveno) V 27. 6. 2011 v 18:52, 'FiXilVer' napsal: tak dnes podvecer som si bol zabehat po promenade od mosta Lafrancony ku novemu ( BA ) a to vam bolo teda nieco.. v kaviarnach pri Kempinskom sedeli vsetci muzi s vyhrnutymi rukavmi, a ich hodinky uplne bili do oci.. kedze som bezal, tak som toho moc nestihol rozpoznat, ale urcite by sa tam par zaujimavych kuskov naslo.. tak aspon po promenade som videl breitling navitimer, rado keramika, dvoje rolex bicolor - jedny suby a jedny datejusty no a podla dierkovaneho hrubeho kaucuku by som tie posledne hodinky tipol na nejake breitling divery to sa ani nedivim,to je vyklad tych najrovnejsich z rovnych... inak dnes dlhorocny zakaznik Chopard Mille Miglia,videl som ich u neho prvy raz Upraveno 27. června 2011 uživatelem obchodnik-o3
skalis Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 V 27. 6. 2011 v 19:14, 'Princ Milis' napsal: Jako že by se blbě zdrhalo? Spis by to slyselo vic lidi nez jen ten, komu bych to chtel adresovat.
volfda Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 (upraveno) V neděli ve Státní opeře, cizinec, nejspíš němec, měl v lóži Breguet Heritage Chrono ve zlatě, jinak se tam vždy pohybuje spousta rolád, mě nevyjímaje Upraveno 28. června 2011 uživatelem volfda
Chumpus Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Dnes kolem třetí, roh Vodičkovy a Václaváku, pán s krémovými/bílými jednoručkami Meistersinger.
Toams Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 restauracia Zapomenuty cas na Anglickej ... Bell a Ross BR ... bohuzial ale evidentne fejk, skeletonove turbo made in Li-Chiux-Da-Fondspoznamka pod ciarou: ... a take kaleraby, co valil slecne do hlavy, som uz davno nepocul
svijanskymaz Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 V 29. 6. 2011 v 11:30, 'TomasP' napsal: restauracia Zapomenuty cas na Anglickej ... Bell a Ross BR ... bohuzial ale evidentne fejk, skeletonove turbo made in Li-Chiux-Da-Fonds poznamka pod ciarou: ... a take kaleraby, co valil slecne do hlavy, som uz davno nepocul Si spijon,ze pocuvas cizi hovory...?
jankoxxx Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 fake watches - fake people ci ako sa tomu hovori... ja som dnes videl vsetky moje hodinky na policke v spalni. winder mam uz zbaleny v krabici a zajtra bude na ceste na domov. hodinky nema co vrtiet a zato stoja. mal som ich lepsie striedat
obchodnik-o3 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 asi pred hodinou zakaznik Roger Dubuis Excalibur
grga_pitic Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 zakaznik Patek Philippe Nautilus - na moji pochvalu reagoval tak ze ma radsi digitalky od Suunto, ale ze mu zena rekla ze si ma k obleku koupit neco slusneho....
Head Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Recko, Ateny..mistnaci hromada fake a radoby hodinek ve vsech mutacich; ale k veci; anlican u snidane datejust; typek u bazenu s bondovkama
Olda Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 V 29. 6. 2011 v 18:02, 'grga_pitic' napsal: zakaznik Patek Philippe Nautilus - na moji pochvalu reagoval tak ze ma radsi digitalky od Suunto, ale ze mu zena rekla ze si ma k obleku koupit neco slusneho.... Nabídl jsi paní choti čestné členství Chronomagu?
Tyg80 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 (upraveno) V 29. 6. 2011 v 11:30, 'TomasP' napsal: restauracia Zapomenuty cas na Anglickej ... Bell a Ross BR ... bohuzial ale evidentne fejk, skeletonove turbo made in Li-Chiux-Da-Fonds poznamka pod ciarou: ... a take kaleraby, co valil slecne do hlavy, som uz davno nepocul Já dnes v tramvaji č. 9 viděl na starším pánovi ve slamáčku Omegy Moonwatch. Nedávno jsem viděl rovněž v tramvaji Rolexy, nevím co přesněji. Píšu to jen proto, že jsem uvažoval, jestli bych byl schopen poznat fake. A výsledek: nebyl. Teda kromě těch Rolex, ty byly tak hrozný, že i já jsem měl jistotu. Jen mne tak napadlo, jestli si jste skutečně jistí, zda vidíte originál nebo fake...? Edit: Nebylo to rejpnutí, ale dotaz, takže za tečkami chyběl otazník :-) Upraveno 29. června 2011 uživatelem Tyg80
Locque Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Dnes v podvečer pán v Becherbaru u Národního divadla s Autaviema. Byl jsem srab a kozu jsem nedal, ačkoliv chlapík s Autaviema musí bejt z Chronomagu. Koukal jsem na něj, nastavoval ty svoje, ale seděl tam se sympatickou blondýnkou, takže nekoukal. Mrzí mě to, měl jsem to zkusit...
volfda Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Dnes kolem 17h v Bodeguitě v Praze jedny zlaté Hublot a BfB a poté v opeře IWC portuguese 7days a tradičně několik rolád (Daytona a DJ 36mm).
Toams Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 V 29. 6. 2011 v 13:51, 'svijanskymaz' napsal: Si spijon,ze pocuvas cizi hovory...? sedeli sme za jednym stolom (lavicoidnym) a tipek evidentne robil predstavenie aj pre nas, to sa nedalo nepocut
VasekN Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 Před chvílí před centrálou ČEZu týpek v černém VW Phaeton s německou SPZ měl z okýnka ruku tak aby byly vidět hodinky, bílé na bílém asi plastovém pásku. neviděl jsem z blízka na dial ale z protějsí ulice to vypadalo jako klasicka masivni cina, ale vzhledem k autu bych si tipnul, ze to bylo neco drazsiho. Docela by mne zajimalo co to mohlo bejt za hodinky. Ze by nejake Zenith?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se