Red Dwarf Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Takže jestli správně počítám, vyjde to kolem 11 a půl tisíce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Tak nějak jsem si spočítal cenu i já,hned jsem si vzpoměl na šachy Harryho Pottera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 včera v Praze v hotelu Carlo IV na Skoda Auto meetingu měl někdo viz obr. mimo jiné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Dnes ráno mě pobavil pohled na chlapíka s rukou jako já (cca. 18cm) a na ní 50mm Casio ProTrek na tahu. Slušný závaží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Tak během půl hodiny v práci takovýhle kombo: Rado Sintra, Rolex Milgauss se zeleným antireflexem a jedný béčka Superocean Heritage na kůži... A včera nějakej chlapík, co zahnul do Kempinskiho nějaký AP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Včera letiště Hradec Králové CIAF 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Dneska je nějaká úroda... Pár ze Švédska: Pán Daytony bicolor, černej cifr, paní stejně barevný menší Rolexy, co přesně neřeknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 jedna vyloha v dubrovniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 máte ale štěstí,já se setkávám jenom s Breitlingama,ale podle vzhledu majitelů jde určitě o falsa,ale občas prolézám bazary a zástavárny,objevil jsem a lange,prodavač tvrdil že jsou origináli a chtěl za ně 7500kč,tak mně chtěl asi pobavit,na první pohled smetí a ani dizajn neseděl z doted vyrobeným modelem,ale tvářil se jako echt znalec:suicide_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Tak ja som v sobotu videl v Košiciach pri kaviarni Nech sa páči asi najväcsiu pecku vo svojom zivote (na ulici) .. IWC da Vinci ... samozrejme pochvalene, no čumel na mna riadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Dnes jsem zkusil taje MHD a bylo to fajn. Převeliké množství studentek (sakra...) jedné jsem se podíval i na zápěstí (stála u mě) a tam BVLGARI automatic, , co vypadaly sakra parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Včera v kika v olympii (brno) Rado, které vypadaly jako ceramic, ale byly na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Včera k večeru, terasa v domynu, oranžové Seiko Monster a nějaké G-shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 tak se musim pochlubit ze dneska jsem potkal v Carrefouru (v Mall of Emirates) Maradonu a to hned nekolikrat. Na kazdy ruce (jedna z nich je ta bozska) jedny hodinky , tlacil si svuj vozik a kolem neho asi 5 lokalcu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 tak se musim pochlubit ze dneska jsem potkal v Carrefouru (v Mall of Emirates) Maradonu a to hned nekolikrat. Na kazdy ruce (jedna z nich je ta bozska) jedny hodinky , tlacil si svuj vozik a kolem neho asi 5 lokalcu.... Věřím, že příjemný zážitek:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Dneska, Žílina- nemocnica- úrazovka- pán doktor čo ma ošetroval mal pravdepodobne tieto: a veľmi dobre mu pasovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Na dovolenou jsem dostal katalog od Conrada, mimo jiné tam má zajímavé vrtiče - na dvoje automaty za 1250 Kč a do úterka doprava zdarna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 dnes jsem byl na pouti v Polné u Jihlavy a protože nemám rád tlačenice, vzápětí jsem poutní mumraj opustil a šel se věnovat něčemu hodnotnějšímu. V místním zámku jsem navštívil expozici historických hodin. Bohužel jsem neměl foťák a taky kdoví jestli by neprotestovali. Pár pěkných věcí je tam k vidění, od slunečních hodin až po téměř současnost, stolní, stojací, nějaké strojky kapesních hodin, dokonce většinou bicí a taky velký stroj věžních hodin. Funkční hudební skříň neboli orchestrion který na požádání spustí. Dělá to strašnej kravál. Taky tam je pár kousků hodinářského nářadí. Bohužel informace téměř žádné, stroje často nekompletní, v chodu žádný. Paní u kasy sice tvrdila že většina hodin je schopna chodu, že se tomu kdysi věnovali žáci hodinářského učiliště, ale to může vykládat běžnému návštěvníkovi. V Technickém muzeu v Brně vás přivítá jdoucí stroj věžních hodin přímo u vchodu. Ale i tak výstavka v Polné stojí za návštěvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 zdravim páni ... mam otazku, asi hlavne na moderatorov ... bolo by mozne nejak zlucit toto vlakno s Kdo to byl? .... clovek nevie kam to ma vsetko davat tam ci tu? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 hodiny na zvonici v dubrovnikuodpocitavanie maju po 5 min.intervaloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se