Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

včera v Praze v hotelu Carlo IV na Skoda Auto meetingu měl někdo viz obr.

Posted Image

mimo jiné...

Odesláno

Tak během půl hodiny v práci takovýhle kombo: Rado Sintra, Rolex Milgauss se zeleným antireflexem a jedný béčka Superocean Heritage na kůži...

A včera nějakej chlapík, co zahnul do Kempinskiho nějaký AP...

Odesláno

máte ale štěstí,já se setkávám jenom s Breitlingama,ale podle vzhledu majitelů jde určitě o falsa,ale občas prolézám bazary a zástavárny,objevil jsem a lange,prodavač tvrdil že jsou origináli a chtěl za ně 7500kč,tak mně chtěl asi pobavit,na první pohled smetí a ani dizajn neseděl z doted vyrobeným modelem,ale tvářil se jako echt znalec:suicide_anim:

Odesláno

Tak ja som v sobotu videl v Košiciach pri kaviarni Nech sa páči asi najväcsiu pecku vo svojom zivote (na ulici) .. IWC da Vinci ... samozrejme pochvalene, no čumel na mna riadne :D

post-4389-010260100 1315215888.jpg

Odesláno

Dnes jsem zkusil taje MHD a bylo to fajn. Převeliké množství studentek (sakra...) jedné jsem se podíval i na zápěstí (stála u mě) a tam BVLGARI automatic, , co vypadaly sakra parádně.

Odesláno

tak se musim pochlubit ze dneska jsem potkal v Carrefouru (v Mall of Emirates) Maradonu a to hned nekolikrat. Na kazdy ruce (jedna z nich je ta bozska) jedny hodinky , tlacil si svuj vozik a kolem neho asi 5 lokalcu....

Odesláno
  V 9. 9. 2011 v 17:48, 'sta' napsal:

tak se musim pochlubit ze dneska jsem potkal v Carrefouru (v Mall of Emirates) Maradonu a to hned nekolikrat. Na kazdy ruce (jedna z nich je ta bozska) jedny hodinky , tlacil si svuj vozik a kolem neho asi 5 lokalcu....

Věřím, že příjemný zážitek:).

Odesláno

Na dovolenou jsem dostal katalog od Conrada, mimo jiné tam má zajímavé vrtiče - na dvoje automaty za 1250 Kč a do úterka doprava zdarna.

post-11025-062235500 1315756444.jpg

Odesláno

dnes jsem byl na pouti v Polné u Jihlavy a protože nemám rád tlačenice, vzápětí jsem poutní mumraj opustil a šel se věnovat něčemu hodnotnějšímu. V místním zámku jsem navštívil expozici historických hodin. Bohužel jsem neměl foťák a taky kdoví jestli by neprotestovali. Pár pěkných věcí je tam k vidění, od slunečních hodin až po téměř současnost, stolní, stojací, nějaké strojky kapesních hodin, dokonce většinou bicí a taky velký stroj věžních hodin. Funkční hudební skříň neboli orchestrion který na požádání spustí. Dělá to strašnej kravál. Taky tam je pár kousků hodinářského nářadí. Bohužel informace téměř žádné, stroje často nekompletní, v chodu žádný. Paní u kasy sice tvrdila že většina hodin je schopna chodu, že se tomu kdysi věnovali žáci hodinářského učiliště, ale to může vykládat běžnému návštěvníkovi. V Technickém muzeu v Brně vás přivítá jdoucí stroj věžních hodin přímo u vchodu. Ale i tak výstavka v Polné stojí za návštěvu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...